За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 32

• 38 513
  • 749
  •   1
Отговори
# 735

Благодаря много. А нещо постно мога ли да направя, понеже праза е малко повечко за едно готвене?
Праз със ориз или яхнийка с картофки и праз.... Hug

Благодаря

# 736
  • София
Привет момичета!Скоро ще празнуваме първата годинка на малкия.Мисля да празнуваме вкъщи,и искам да направя нещо по специално и интересно за хапване и украса!Дали може да ме упътите с линк тук,защото предполагам има подобна тема,но аз не мога да намеря нищо?Благодаря ви newsm51

# 737
  • София
Имам гъби кладница. Част от тях ще направя по рецептата на пеп-4о за маринованите гъбки, но дайте идея за останалите

# 738
Как се прави бърз,лесен и вкусен крем карамел? Simple Smile

# 739
  • София
1 ч. ч. захар се слага да се карамелизира. За крема разбивам ½ л прясно мляко с 4 яйца и 1 ½ ч. ч. захар,1 ванилия. Готовата смес разсипвам или в чашки,които предварително съм сложила по една лъжица от карамелизираната захар или  направо в тавичка от иенско стъкло.За да не стане на шупли изчаквам карамела да изстине,и след това добавям сместа!

# 740
Значи в изстинал карамел се налива млякото?
А топло ли трябва да бъде?С Миксер ли се разбива? Embarassed

# 741
Здравейте, имам малко праз, може ли някакви идеи какво да го направя и как да го сготвя. Благодаря предварително
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,787.msg8426.html#msg8426

Благодаря много. А нещо постно мога ли да направя, понеже праза е малко повечко за едно готвене?
Просто не слагай месото. Simple Smile

# 742
  • При елфите ...
Взела съм червена леща, по-бързо или по-бавно увира от обикновената, се чудя?  newsm78

# 743
  • София
Значи в изстинал карамел се налива млякото?
А топло ли трябва да бъде?С Миксер ли се разбива? Embarassed
Аз разбивам с миксер и съвсем леко го затоплям

# 744
  • София
Взела съм червена леща, по-бързо или по-бавно увира от обикновената, се чудя?  newsm78
По бързо ако става въпрос за тази белената,оранжева аз и викам!

# 745
  • София
Здравейте момичета,от къде мога да купя дребни пресни скариди на килограм в София?
Аз живея до Билла бул.България и не намирам в близките рибни магазини

# 746
Здравейте момичета,от къде мога да купя дребни пресни скариди на килограм в София?
Аз живея до Билла бул.България и не намирам в близките рибни магазини
В  мола на Хемус има рибен щанд.Като живеех наблизо от там съм купувала- преди 2 години някъде, но би трябвало все още да го има.

# 747
  • При елфите ...
По бързо ако става въпрос за тази белената,оранжева аз и викам!

везничка, благодаря ти! На пакета пише червена, но в действителност си е оранжева на цвят!   bouquet

# 748
Имам гъби кладница. Част от тях ще направя по рецептата на пеп-4о за маринованите гъбки, но дайте идея за останалите

Гъбите кладница аз ги правя нарязани в тачивка с масло и копър!
Страхотно мезе е ..

Иначе съм чувала и че а с бъркани яйца ставали мн вкусни.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт