Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често мога да давам Нурофен и колко ml е една чаена лъжичка?
На колко часа мога да давам Нурофен на дете с тегло 22 кг и по колко милилитра?
Какво трябва да се дава при повръщане и какво е препоръчително при висока температура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често мога да давам Нурофен и колко ml е една чаена лъжичка?
-
На колко часа мога да давам Нурофен на дете с тегло 22 кг и по колко милилитра?
-
Какво трябва да се дава при повръщане и какво е препоръчително при висока температура?
-
Какво не трябва да се приема при епилепсия и какви лекарства обикновено се предписват за лечение на епилепсия?
-
Какви лекарства трябва да се приемат при ларингитни спазми и какви са препоръчителните лекарства за понижаване на температурата?
Това нещо аз не го съобразих,но и Литвиненко не ми го каза...всъщност не го обвинявам,даже се радвам ,че стана така,сега ни остава да спрем и дозата от 150мг,който взима сега.
много малко им плащали за деца по часово. Къде да се допитам дали имат право да ми откажат?
Искам да пожелая на всички ученици през новата учебна година да са здрави и много успехи .Здраве и късмет пожелавам и на по малките сладурчета и много да радват мама и тати.

/а как го чакахме.../-не ни пропусна и нас летния
Хубаво беше -ученичката беше доволна и щастлива през цялото време.Как ще си носи раницата обаче...Тишко е много напреднал във всяко отношение-говор, двигателно и дъвкателно....вече ядем като големите-филийки със саламче,с кашкавалче,днес даже му намазах филийка с мед.Има апетит човечето...пак сме болни ,но този път хрема и кашлица.Друго няма засега.Поздрави на всички