Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често мога да давам Нурофен и колко ml е една чаена лъжичка?
На колко часа мога да давам Нурофен на дете с тегло 22 кг и по колко милилитра?
Какво трябва да се дава при повръщане и какво е препоръчително при висока температура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често мога да давам Нурофен и колко ml е една чаена лъжичка?
-
На колко часа мога да давам Нурофен на дете с тегло 22 кг и по колко милилитра?
-
Какво трябва да се дава при повръщане и какво е препоръчително при висока температура?
-
Какво не трябва да се приема при епилепсия и какви лекарства обикновено се предписват за лечение на епилепсия?
-
Какви лекарства трябва да се приемат при ларингитни спазми и какви са препоръчителните лекарства за понижаване на температурата?

боже на какво се радвам,но това е голям напредък за нас защото е много злояд.От днес почваме Кепрата,заедно с топамакса,радедорма и конвулекса,но мисля да му давам 10 дена заедно всичките и да звънна на Литвиненко да ми направи схема за спиране на топамакса,а не както той иска да ги пие и четерите медикамента цял месец,дано стане както искам без последствия.Почнахме пак при логопеда в центъра 2 дни в седмицата,но говорих и в училището до нас с логопедката и тя е съгласна да го работи според вас дали ще го натоварвам много ако го работят два логопеда през цялата седмица безтуй сме до никаде с говора?Ще почна да викам и масажистката вече от другия месец и така ще я караме зимата.Почнах да му давам и алое с коприва и мед забелязвам добре се чуства детето по нататък ще видим кво ще давам за през зимата,това е от нас за сега! 
Здравейте на всички!От доста време не съм писала,но всяка вечер ви чета.Напоследък времето не ми стига изобщо.Малкият започна училище-първа смяна е,приготовления,закуски,изпращане ,пазар,посрещане,сервиране,учене,уроци-голяма олелия.Направо какафония.Надявам се скоро да влезем в релсите и духовете да се уталожат... 

Ако ти кажа как плаках, че Стефи пие вода от биберона
На този етап е важно уточняване на терапията /спиране на пристъпите/. Знам, че сега в главата ви е пълна каша и има хиляди въпроси, знам...........ох, знам какво ви е........... При нас епилепсията е неуточнена, имаше съмнение за Уест / след синактена имаше серии с ръчичките и очичките, който усъмниха док./, но отхвърлено- нямаше я характерната картина на ЕЕГ-то.... Не се притеснявай толкова за лекарствата-няма как, трябва да се намери вашата комбинация, но няма да пиете дълго време дадено лекарство и чак тогава да го смените, ако се вижда, че не повлиява пристъпите, че например насищането му е добро, а ефект няма и т.н...... Стискам палци на малката принцеса!