ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 13

• 73 863
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания!Обичам ви! newsm51 newsm51 newsm51

# 616
ЧРД, Еми, макар и на патерица   Blush

Най-искрени пожелания най-голямото ти желание да се сбъдне... Нека обаче и много други дребни неща да те правят щастлива!

# 617
Благодаря Редор!!! smile3525

# 618
  • гр.Гоце Делчев
Емче личи си колко много те обичаме всички.Орхид моята дъщеря нищо,че е по-голяма в началото като взе да пие депакин имаше голям апетит и също ставаше да си хапва и през ноща,после нещата се уравновесиха.Относно карнитина на Ели преди да започнем лечението с Лакозамид и правиха в чужбина изследване и беше почти в норма с леко отклонение,но лекаря каза,че не е страшно и не ни е препоръчал нищо за пиене за да се компенсира.

# 619
Орхид, тъй като все още сте в началото е добре да се консултирате намясто с невролог, относно притесненията ви за ръчичката на Боби.

# 620
  • Ямбол
Момичета,ние сме болни тази седмица.Лепнахме някакъв вирус,уж не излизам,е навън пък от къде дойде незная.Всичко му е възпалено ушички,очички и носле и капки капим навсякъде.Естественно не ни се размина и без АБ.Вдигна 30гр.температура,но с епреборихме с нея.Голями празници ще минат пак,но сега пък кашлица започна.Явно трябв ада минем през всички перепетии.Искам да ви пожелая весело посрещане на празниците,много Коледен дух в сърцата ,усмивки и много подаръчета под елхата.Апрез Новата година само здрави дечица,без пристъпчета,и нека ви бъде спорна и мирна годината,изпълнени само с положителна енергия и по малко посещения в София! Hug

# 621
 Е-е-е-е-е-е,Лидке!Стига вече бе!Много лоша работа!Горкичките!Защо се чудиш Мърко откъде е хванал заразата.Нали и ти беше болна?!Аз използвам един трик ,казан ми от лекар,но не е много приятен...Счуквам чесън,и го слагам в малки купички на  2-3 места в стаите.Вярно,че мирише,но убива  вирусите.А усетя ли,че се разболявам,сдъвквам една скилидка чесън,и се жабуркам,като правя и гаргара с него и малко хладка вода.След което го изплювам.Измивам си  зъбите,и изяждам една непълна супена  лъжица мед.Близо 30  мин след това не пия  вода.Дори и тази вечер  направих тази процедура,защото ме започна една кашлица,студени тръпки...сега да чукна  на дърво,съм добре.Но цялата къща  мирише на чесън. Mr. GreenА  и аз "ухая"...направо ми се плаче.Дано до утре се отмирише.
 Лидке,оправяйте се,миличка!Дано това да е последно,и  болестта да си отиде със старата година!Още нищо няма да пожелавам за празниците,защото сигурно-пак ще си пишем!На всички ви пожелавам успешно приготовление за празничната нощ! newsm10

# 622
# 623
  • Варна
Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
Ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
Ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
Ако бъдем щастливи, вместо прави, то може би сме добри християни.
Поздравявам Ви с настъпващите Коледни и новогодишни празници! Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата. Бъдете здрави, много щастливи и засмяни! Весело посрещане на празника!

# 624
 santa2Желая на всички весели и спокойни празници!

# 625
Весели празници и да сте здрави ви желае цялото ни семейство.

# 626
Една Коледа-за много мечти!
Една Нова Година-за много желания!
Една цяла година -за много успехи!
Весели празници!

# 627
# 628
ТОПЛИНА, УЮТ и СПОКОЙНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ ВАС!!!!!!!!!!!

# 629
Тази нощ е нощ на чудесата,
нощ на сбъднати мечти!
Сега желание си намисллете
и нека Коледата свята
с любов сърцето ви да озари!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
и

Общи условия

Активация на акаунт