ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 13

• 73 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 631
# 632
[img]http://www.animacii.net/images/stories/pictures/praznici/koleda_i_nova_godina/page_11/i143.gif
[color=tealЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!
                 ПОЖЕЛАВАМ  НА  ВСИЧКИ  ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И  ПАК ЗДРАВЕ!
     НЕКА ХУБАВИТЕ  МИГОВЕ ДА СА В ПОВЕЧЕ,СПОКОЙСТВИЕТО И РАДОСТТА ДА НИ СПОХОЖДАТ ПО-ЧЕСТО,И ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ И БЕРЕКЕТ!
                                         ВЕСЕЛИ  ПРАЗНИЦИ!
[/color]
[/i]

# 633
Мили приятели пожелавам на всички ви една незабравима Коледа изпълнена с много красиви мигове. santa2
А на нащте слънчица най-вече здраве и много подаръци. happy bd Close-mas:

# 634
Пожелавам много здраве на децата, радост край елхата и веселие на техните родители през празниците!http://bginterior.info/wp-content/uploads/2008/11/christmas-cand … lpaperl-65405.jpg

# 635
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА И ЕДНА ВИРТУАЛНА  ПОЧЕРПКА ОТ МЕН ГОЛЕМИЯ МИ ВНУК ДНЕС ИМА ИМЕН ДЕН Wine Glass beer2

# 636
  • Варна
Весела Коледа момичета.Нека съкровенните ни мечти и желания да бъдат сбъднати. Simple Smile

# 637
Честито Рождество Христово!

В този вълшебен миг, в който няма начин, желанията да не се сбъднат,
желая ви радост в дома, удовлетворение в душата,
мъдрост в действията, здраве като път без край,
любов-море без брегове, щастие-птица в полет!

# 638
  • Ямбол
pepi...ДА ти е жив и здрав именника! Tada ,нека купона при вас да е на макс baloni!На момчето пожелавам здраве и успехи в начинанията! Hug

# 639
Здравейте! Не съм влизала отдавна тук- моля най-искрено за извинение.
Честита Коледа на всички- малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Бъдете здрави и много усмихнати.

# 640
честита коледа на всички!пожелавам на всички дечица само здраве.ще кажа за карнитина-две консултации направих с генетици,тъй като може да е метаболитно и това да поражда гърчовете.при нас е вторичен,вследствие приема на депакин.това лекарство може да овладява ситуацията,но явно действа на доста др.неща.виждам при нас ,че тя все още не може да върви,губи равновесие,не говори и финната моторика доста куца на 2 год. сме.

# 641
  • гр.Гоце Делчев
Лиде благодаря за пожеланията .Дано Коледата донесе чудеса на всички малки и големи.

# 642
честита коледа на всички!пожелавам на всички дечица само здраве.ще кажа за карнитина-две консултации направих с генетици,тъй като може да е метаболитно и това да поражда гърчовете.при нас е вторичен,вследствие приема на депакин.това лекарство може да овладява ситуацията,но явно действа на доста др.неща.виждам при нас ,че тя все още не може да върви,губи равновесие,не говори и финната моторика доста куца на 2 год. сме.

Честита Коледа на всички с пожелания само за МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ! Всичко останало ще си дойде само.

Ние сме на конвулекс от година и няколко месеца, което май е същото като депакина като активно вещество. И Литвиненко ни каза, че от конвулекса може да има проблеми с равновесието. Поводът беше, че и ние се притесняваме че изоставаме с прохождането. Добрата новина е, че според Литвиненко каквито и странични ефекти да има конвулекса след спирането му те следва да изчезнат т.е. нямат траен характер.

Весело посрещане на Новата година. И дай Боже тя да донесе подобрение и излекуване на колкото се може повече малки и по-големи дечица.

# 643
Весела Коледа на всички!!!

Закъсали сме го за Radedorm 5.!!! Имах малко остатъци от преди 2 години, а  сега го включваме към Сабрила, с надеждата да спрат нощните серии. Имам само за 1 седмица, моля ако някой има резервни да ми пише на лични, като си го доставя след празниците ще ви ги върна.

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 644
Много ви благодаря на всички за отзивчивостта!

Еми - получих ги! Успяхме да закърпим положението, сега остава да чакаме ...........!

Поздрави на всички и весело посрещане на Новата година! Дай боже да е щастлива и радостна за всички и безпроблемна за децата ни!!!!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт