ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 13

• 73 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
НА НАШЕТО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО
      ПОЖЕЛАВАМ ЕДНА МНОГО ЗДРАВА,МНОГО УСПЕШНА,МНОГО ЩАСТЛИВА ,
      ИЗПЪЛНЕНА САМО  С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ НОВА ГОДИНА!
                НЕКА 2011 ДОНЕСЕ САМО РАДОСТ В СЪРЦАТА НИ,
                ДА СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ НИ,И ДА НИ ВОДИ  КЪМ ПО-ДОБРО!
         ДЕЧИЦАТА НИ ДА СА ЗДРАВИ,ДА СА МОЖЕЩИ,И ВСЕ ТАКА БОРБЕНИ!
         НА ТЕЗИ,НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА,ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ!
                ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ И  ДА НИ ПОМАГА!
        ОБИЧАМ ВИ И ВИ ЦЕЛУВАМ!ВЕЧЕ СЪМ СОНАРО! newsm51А ПРЕДИ БЯХ СИНАРО...ВАЖНОТО Е,ЧЕ ОТНОВО ЩЕ СМЕ ЗАЕДНО! newsm10

# 646
  • София
Здравейте! Честита Коледа! Желая ви много много здраве на вас и малчуганите ви и сбъдване на всички мечти. Hug

Забелязали ли сте децата ви да са станали по-емоционали и по-избухливи отпреди? Напоследък съм станала страшно избухлива. Избухвам за най-малкото нещо и след 5 минути се успокоявам и осъзнавам, че изобщо не е имало за какво да викам и да се ядосвам.  Първоначално мислех, че това е от депакина в комбинация с ривотрил. Но нещо вече взех да се плаша. Не мога да си сдържам нервите. Най- малкото нещо ме изкарва извън кожата ми. Дори веднъж хванах кучето ми за врата само защото скимтеше  Sad. То горкичкото не беше виновно, просто беше гладно.
Изперкала съм тотално. Лекуващия лекар не обърна внимание като му казах, че лесно се изнервям. Не знам дали това е страничен ефект от лекарствата или просто ми се е насъбрало повечко напрежение, защото съм безработна от много време.  newsm78

# 647
Мили приятели нека Новата година влезне в дома ни с надежда, радост и любов. 1datingНека ни избави от тревогите, грижите и от най- малките неприятности.Нека се смеят децата ни и усмивки озаряват лицата ни.  love001
Пожелавам на всички много здраве  и една светла и хубава година. Wine Glass santa2

# 648
 santa2 Весело посрещане на новата година.  ura

# 649
Скъпи приятели!
Желаея ви приятна и Щастлива Нова 2011 Година!
Бъдете здрави и се усмихвате повече!
 People Santa Изненада!  People Santa
[/size][/color]

За моето семейство пожелавам много здраве и много изненади от Кевин в положителна насока,да проговори и да напредне в развитието си изцяло! newsm17
Хайде сега всеки от вас си намисли своето желание!  love001
И....весело посрещане на новата година!!!

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 02:15 от -‘๑’ kevi_geri ‘๑’-

# 650
Мили дечица, мами и татковци! Нека изпратим 2010 година с вярата, че 2011 ще е по-добра за всички нас. Нека посрещнем Новата 2011 година с надеждата, че за всички ще има повече здраве и усмивки, повече радост и много весели и здрави дечица.
Весели празници!!!

# 651
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  Wine Glass

# 652
Честита 2011!Много здрава,успешна,щастлива и късметлийска да е! (party)(d)

# 653
  • варна
Честита нова година и от нас!  Tada cheers

# 654
  • Ямбол
И ние да се запишем!Нека новата 2011г.да ни  донесе само радостни мигове,нека да бъде мирна и спорна!

# 655
  • Варна
Честита Нова Година

# 656
Ето Новата Година  тихо влезе през комина и желаем Ви навред-здраве,щастие,късмет

# 657

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не ви отмине,
с щастие и обич ви дари!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 658
Да ни е Честита Новата 2011година!

В утрото на новата година, с блясъка на идващите дни, нека радостта не ви отмине, а с щастие и обич ви дари.Честита да е новата година, щастливи да са в нея всички ви дни. От старата година що отмина само хубавото запазете. По случай новата година моя поздрав приемете и нека радости големи ви носят идващите дни. Нека сбъднат се мечтите ваши в сърцето бликащи сега. И нека никога да няма в сърцето място за тъга.

# 659
Честита Нова година
много здраве и късмет да има!

Общи условия

Активация на акаунт