ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 13

• 73 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТА  НОВА  ГОДИНА!
                                     НАЗДРАВЕ! newsm10              santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman newsm24 Drunk Wine Glass

# 661
Здравейте! Честита Коледа! Желая ви много много здраве на вас и малчуганите ви и сбъдване на всички мечти. Hug

Забелязали ли сте децата ви да са станали по-емоционали и по-избухливи отпреди? Напоследък съм станала страшно избухлива. Избухвам за най-малкото нещо и след 5 минути се успокоявам и осъзнавам, че изобщо не е имало за какво да викам и да се ядосвам.  Първоначално мислех, че това е от депакина в комбинация с ривотрил. Но нещо вече взех да се плаша. Не мога да си сдържам нервите. Най- малкото нещо ме изкарва извън кожата ми. Дори веднъж хванах кучето ми за врата само защото скимтеше  Sad. То горкичкото не беше виновно, просто беше гладно.
Изперкала съм тотално. Лекуващия лекар не обърна внимание като му казах, че лесно се изнервям. Не знам дали това е страничен ефект от лекарствата или просто ми се е насъбрало повечко напрежение, защото съм безработна от много време.  newsm78

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!!!
Вероника, дъщеря ми от септември е на Конвулекси от октомври добавиха и Кепра. Детето от тихо и спокойно стана много избухливо и нервно, дори бих казала агресивно. Стана много емоционална - плаче и се смее без причина. Дори ми се е случвало да я плясна по бузките за да спре да се смее и да си дойде на себе си.
Но когато казах на Божинова за това, тя ми каза, че не може да е от тези лекарства, а по-скоро от Ривотрила нещата стигат до там. Дори има деца с такива оплаквания им спират този медикамент и го заменят с друг. Така че искай консултация по този въпрос и не се мъчи. А кученцето го храни по-често Simple Smile)))

# 662
Честита ни новата година!!!!
на всички много,много здраве и късмет!! santa2

# 663
За много години на всички бъдете живи и здрави и през тази година само хубави новини ви пожелавам!Ние бяхме в Горна Малина при Люба на нова година изкарахме  си супер Диди и той се чустваше много добре беше се развихрил че като заспа в 12 дори пиратките не чуваше!Лек Ден! Hug Hug Hug

# 664
Честита Нова година!!!
Нека 2011-та бъде мирна и спокойна, нека ни донесе много здраве и късмет!!!

# 665
Честита Нова Година.Желая ви много здраве и късмет

# 666
Момичета,някой знае ли дали има клобазам(frisium)в Турция и какво му е търговското наименование?

# 667
Честита нова година.Много здраве много щастие и много усмивки през новата година! Wine Glass Наздраве!

# 668
  • гр.Гоце Делчев
Честита нова година и от мен на всички с малко заксъснение бъдете живи и здрави и много късмет през тази година .Ние почнахме новата година с болести моята Ели вчера явно направи бъбречна криза и много повръщаше наложи се да викаме бърза помощ и ни заведоха в спешна помощ и там ни включиха 2 системи тогава малко живнахме,но дано е само това

# 669
Искам да попитам какво означава епилептичен синдром като понятие ? Моето момче на 4 години ще стане през Февруари Изкара вирусен менингоенцефалит , 15 дни беше в инфекциозна болница , днес ще го приемат в клиниката на 4 ти километър при доцент Божинова . Имаше гърчове разбира се , които ги овладяха в инфекциозна болница и т.н В епикризата му от инфекциозна болница едно от нещата , които пише е нещо за епилептичен синдром . Дали е развил епилепсия , направо толкова ми е свито сърцето и някаква буца все едно ми е заседнала в гърлото  Cry

# 670
zlobi, здравей!
Менингоенцефалита, вирусен или бактериален е! Изолираха ли нещо!
По принцип, думата синдром, означава сбор от нялко вида увреждания, произхождащи от един източник. Във вашия случай, източникът е мозъкът. Sad

# 671
диагнозата е остър вирусен менингоенцефалит

# 672
Вирусите са много упорити и трудно овладяеми Sad
Правиха ли ви ЯМР или поне скенер!

# 673
  • Варна
Изолиран ли е някакъв вирус за менингоенцефалита, моята дъщеря също е изкарала вирусен енцефалит.

# 674
Vanq 66 - да правиха , няма изменения . А за какъв вирус и дали са изолирали не разбрах . Честно казано ми се струва ,че в инфекциозна болница пак нещо не са свършили както трябва . Най - напред ,защото два дни бяхме в болницата и те не поставят вярна диагноза . Аз два дни се мъча да ги убедя ,че става нещо нередно , а те ме пращат да си лекувам нервите .

Общи условия

Активация на акаунт