Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 72-ра тема

• 120 136
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
И мен ме запалихте с това сладко от динени корички  Grinning .

Пепика , за пореден път , благодаря ти от сърце за тази тема и настроението, което внасяш в къщите ни със нея   bouquet !

Лоис , на  тази снимка мога да се наслаждавам с часове   bouquet ! Много красота !

От мен за запис тоз  тлъст прилеп с антураж  Mr. Green

# 62
Oт мен само едно суши.

# 63
  • забравих си мисълта...
Пепика, сега разбрах, защо веднъж на границата, на влизане в BG един митничар с подобна фигура като на този хубавец на първата страница най-горе, ровеше настървено в багажа ни. Той завалията е търсел тесто, да ни замеси по една питка за добре дошли.  Ние обаче, лошотиите, как може, да не се сетим, че на това отгоре и се възмущавахме на човека, че ни бави, а той колко благородни намерения имал.  Joy  Joy  Joy

Честит рожден ден със малко закъснение, но от сърце, на Пепика на сина и на Зиче на съпруга, да са ви живи и здрави и много, да ви слушат и радват.  newsm59

Момичета, няма да ви изброявам, всички сте невероятни.   bouquet

От мен през последните дни.

Съседката на дъщеря ми, ни даде две огромни тиквички и едната я опържих във фурната. Толкова е голяма, че всеки от нас ще яде по три пъти от нея.

Отново мус от ябълки

Кекс със сладко

Както обещах на Pure Elixir  направих сладкиша стъпка по стъпка, но този път с ябълки, за съжаление  обаче е за лекрите, че майка ми от вчера в болница, дано не се окаже нещо сериозно.

Сладкиш с ябълки по рецептата на Сладкиш с плодове и минерална газирана вода

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 09:46 от Venetta

# 64
Дано  не е нещо сериозно и се оправи по-бързо майка ти, Вени   bouquet
Петя, много красиво суши  Peace
и някои неща на грил тигана

у нас подобни, но на плочата  Grinning

за закуска отново пълнени франзели

# 65
Вени,дано проблемът на майка ти да се разреши много скоро Praynig Peace!
Пепчо,може ли рецептата за пълнените франзели Whistling Laughing?

# 66
  • При елфите ...
Нещо и от мен!

"Пържени" тиквички във фурната

Нов вариант на сладкиш "Рени" без яйца с праскови и сладко от сини сливи

Отивам да ви надничам по чинийките, че доста странички сте изписали, докато се наканя и аз да се включа!

# 67
  • Талант на 2012,2013 г.
Танита, огромно благодаря за рецептата!!! Hug  bouquet

# 68
  • сред люляците
Ммм, големи вкусотии тук! Браво на всички. Днес и аз сготвих Whistling

Правих пилешки дробчета и пърленки  Mr. Green

# 69
  • Балчик
Ние снощи си правихме барбекю на вилата.

Менюто беше:

селска салата

пържен калкан

свински ребърца

печени картофи с масълце

мляко с ориз

http://djemma.snimka.bg/animals/moyat-koker.115574.20219026
http://djemma.snimka.bg/family/razni.166535.20219038
http://djemma.snimka.bg/family/razni.166535.20219053

И при всичко това, аз бях само на диня, защото правя 20 дневно плодуване. Sad

# 70
  • ВАРНА
Пряники-първи опит

# 71
  • Русе/София
Малееее изтекоха ми очите.Като се почни от красавеца на първа страница/Пепика-благодаря,изплакнах очи/,после паниран кашкавал,палачинки,торта,скари,дюнери и това сушииии.Браво момичета,пак надминахте себе си. пържени картофи в компанията на свинско месце пилешки крила в сметанов сос питка парче бишкотена торта с черешово-сметаново-млечен крем с орехи.
Приятен уикенд.

# 72
иланг-иланг пуснах търсачката и излязоха стотина вида пряники. Твоите с какво са? Имам ръжено брашно и от много време насам се чудя какво да направя с него. Гледам, че са тъмни хлебчета - може ли да споделиш рецептата?

# 73
Много вкусно е подредено и в новата темичка.
Благодарение на всички вас newsm51 и Пепика  newsm51 апетитно,цветно и красиво.
Довечера ще ви изчета подробно,че много вкусотии съм пропуснала.
Няколко дни се занимавам с печени пипери и патладжани,че за днес набързо салатка,пържени кюфтенца,панирано свинско каре и за десерт студена диня и пъпеш.

# 74
Уау, Пепика какво е това начало на темата, малката ми дъщеря беше зад мен като отворих и възкликна "Уоооооу"! Добре че баща й беше с гръб, че щеше да каже "Ето защо майка ви пише рецепти посреднощите"Simple Smile))
Танита,твоят с гръб,ама моят не беше.... Shocked ококори очи и вика "Ти какво четеш? Thinking"  
Изененада се човека,уж все в бг-мама кисна,разни манджи гледам,пък изведнъж някакви разголени левенти се кокорят от монитора... hahaha

Венетка,благодаря за снимките и разясненията,сладкишът ти отново е чудесен,уж и аз така го правих,но не ми се получи по същия начин.Може и от фурната да е,моята е пенсионерка,ама още я мъча.
Дано майка ти скоро оздравее,а и ти да си вече по-добре! Hug

У нас кюфтенца с пълнеж по рецепта на Костиля,печени на плочата:

Бързи солени мъфини със сирене и маслини по рецепта на Дими:

Общи условия

Активация на акаунт