Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 72-ра тема

• 120 164
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • ГОре на черешата...
Джемма, как устиска на диня, не те знам Rolling Eyes. Аз барбекю не отказвам Naughty.
Трикси, тез крилца ми викат "Ела си топни къшейче питка" Crazy!
Еликсир, чудно меню, обожавам печен лук Peace.

Ей ги и моите динени корички - Лабрекс, благодаря за нестандартната рецепта  bouquet! Дребо пък вика" Желирани бонбони" и хрупа ли хрупа hahaha...

# 76
  • Бг
Страхотни вкусотии пак сте сътворили. Ето нещо скромно и от мен.
"Вълча" баница -
Тортичка -
И в компанията на току що свареното сладко от смокини - .
След малко се захващам и с вечерята, снимки по-късно. Хубава вечер на всички желая.

# 77
Мариетка,и ние го харчим печения лук.
Ей,отворихте си работа с тея динени кори,ама много добре изглежда това сладко. Peace

# 78
  • ГОре на черешата...
Налиии  Laughing

# 79
Венета ,този кекс със сладко ще се прави  Peace

# 80
Лоис и аз на зеленко, ако нямаш нищо против Mr. Green
delicate оф сега ми се прияде качамак!!! В тази жега, просто те признах за ентусиазма:)
Tannita, пилешкото изглежда страхотно, а супата е просто фантастична!
Pety, страхотно изглежда сушито!
Venetta, егати тиквичките Shocked Shocked Shocked Сладкишът с газирана вода изглежда като "точно ще го пробвам" Mr. Green
пеп-4o, тези франзелки много интересно звучат!!!
ilrai78, пърленките си ги записах! Само да оцелея от жегата и ще ги направя  bouquet

От мен една рецепта за маслинено песто

.... и една фокача с маслинено песто и домати

# 81
Бухтички за закуска:

Бял патладжан с домати на фурна(този патладжан няма нищо общо с другия освен името,на вкус е страхотен):

и пържени каротфки:

Брей тия динени кори как сте ги измайсторили,ама много дундуркане искат,ше си остана само с гледането.mari_eta,поредната умопомрачително красива снимка   bouquet
3хi,питката изглежжда много добре,как в правиш?
лулу,и твоите снимки както винагии прекрасни   bouquet

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 21:23 от Дес

# 82
Дес  страхотни бухтички. Искам подробности за тях Mr. Green

# 83
Дес  страхотни бухтички. Искам подробности за тях Mr. Green
В машината ги меся,че по лесно:
2 яйца,кофичка кисело мляко с лъжичка(чаена) и половина сода в него,половин ч.лъжичка сол и 1-2 ч.лъж. захар (в случая ванилова),брашно около килограм но незнам точно - сипвах докато се оформи хубава топка мекичко тесто.Вадя тестото от машината,разточвам не много тънка кора и режа квадратчета и пържа Peace Може и да късаш тесто и да ги пържиш,без да точиш Peace

# 84
  • Русе/София
[]

Бял патладжан с домати на фурна(този патладжан няма нищо общо с другия освен името,на вкус е страхотен):

А откъде го купи и каква е рецептата по която го прави?

_
3хi,питката изглежда много добре,как в правиш?
:

най обикновен хляб
500гр.хладка вода,1ч.л.сол,1,5ч.л.захар,1 белтък/жълтъка за намазване/,1к.мая.Не активирам маята ,а я слагам заедно с другите продукти.Около кило брашно.Замесвам тесто,разделям го на 4,и всяко го разстилам на плота в кръг/не точа а с пръсти/,намазнявам и слагам 2 г.топче и така процедирам и с другите.Режа на 15 парчета и ги навивам,като кифлички.Редя ги в намаслена тава,оставям да втаса ,мажа и пека.Много ми е бърза,и винаги ми става тази питка.Провал при нея не съм имала.

# 85
От пазара ги купих,за първи път виждам,а  бях чувала много за тях.Направих ги като подредих кръгчета патладжан отгоре чесън,домати на колелца и кромид нарязах и така направих 2 реда патладжани.Изпекох във фурната докато не остана само на мазнна и по гъсто сосче.На вид хич не изглеждат добре,знам,но са толкова вкусниии Peace
Мерси за рецептата Hug

# 86
# 87
Вени, пожелания за бързо оздравяване на майка ти!  bouquet
ilrai78 ,не съм фенка на дробчетата, ама твоите така изглеждат, че ако можех да ги докопам с виличката......... Grinning  bouquet
От Джемма  си крадвам купичка ориз с мляко, с тая канела не мога да устоя..... Embarassed  bouquet
3xi, страхотна пита, направо chef  bouquet
mari_eta , и аз се залепих за желираните ти бонбони, все едно вчера не ги варих. Ама ти пък един път снимка си сложила!  bouquet  chef
pure elixir , да не съм само аз изпързалялата се на динена кора! Joy Ама сладкото си го бива наистина! Peace
Крейзи, "вълчите" баници много вървят и у нас! Grinning  bouquet

Пържени тиквички в сос от кисело мляко, майонеза, орехи, чесън, копър и поръсени с настърган кашкавал (довечера ще го сложа, да не съхне).

И пастички "Наслаждение", ама наистина са такива! Peace

# 88
ауу голяма работа ще ми отваряте с тия динени кори  ooooh! ooooh! и с такива съблазнителни снимки  Blush

Лулу, вече съжалявям защо не направих някаква пица днес, гледайки тази фокача  Crazy

румид, заповядай   Пълнени франзели

# 89
Днес едни картофено-гъбени шницели

И ябълковият сладкиш на Хъни-Бъни...

И парченце....

Общи условия

Активация на акаунт