Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 72-ра тема

• 120 166
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА
mapua на мен ми подариха пряники и много ги харесах,но щом потърсих в нета рецептите бяха много.Затова си направих своя.
 0,5 ч.ч. мед;0,5 ч.ч захар;200 грама пасирани фурми;бакпулвер;канела и джинджифил;100 грама мед;3 с.л. маково семе;2 яйца и около 1ч.ч. ръжено брашно,а останалото е пшенично.Пече се на 170 градуса за 15 минути.

# 91
  • сред люляците
ilrai78, пърленките си ги записах! Само да оцелея от жегата и ще ги направя  bouquet

Лулу, това според мен е най-добрата рецепта за пърленки. Горещо ги препоръчвам  Flutter

ilrai78 ,не съм фенка на дробчетата, ама твоите така изглеждат, че ако можех да ги докопам с виличката......... Grinning  bouquet

Благодаря   bouquet Не че нещо, ама наистина станаха много вкусни Simple Smile

Аз днес съм на вълна готвене. Отдавна бях обещала на дъщеря ми кифлички и направих тези по последната рецепта на Пепчо  Hug Станаха страхотни!

# 92
Поздравления, момичета, за новата тема, страхотно оформена както винаги!
Да се запиша с едни пълнени чушчици с яйца и сирене и се връщам да ви чета Simple Smile.

# 93
ееей Илианка  Hug много хубавки си ги направила!

Да си покажа вечерята, че и за утре  Laughing

шоколадовия сладкиш с майонеза скоро не бях го правила

Супа от заек

и пълнен заек

# 94
 smile3501 smile3501 smile3501Браво момичета!
Какви вкусотии сте сътворили,вълчи баници,питки,кифли,пълнени франзели,заешки вкусотии,пастички,сладкиши и какво ли още не.
От мен днес яйчено руло с картофено пюре,печени чушки със чесън и копър и крем карамел

# 95
Много е вкусно и в новата тема  Hug
От мен мъфини с банан и боровинки, с карамелова глазура

и торта- парфе с ананас, и парче

# 96
......и торта- парфе с ананас, и парче

martin4e, разкажи малко повече за парфето, страхотно изглежда!  bouquet

# 97

Направо ми се напълни устата и взех да преглъщам.И аз се нареждам за рецептата. Laughing

Лабрекс,а ти,ако не си вече толкова заета с ремонта,вземи драсни рецептичката на Страсбургския сладкиш,че я чакам от .....много дни вече. Praynig Hug

# 98
  • Пловдив

Направо ми се напълни устата и взех да преглъщам.И аз се нареждам за рецептата. Laughing

Лабрекс,а ти,ако не си вече толкова заета с ремонта,вземи драсни рецептичката на Страсбургския сладкиш,че я чакам от .....много дни вече. Praynig Hug

И АЗ ЧАКАМ НА ОПАШКАТА  Mr. Green Joy

# 99

pure elixir, ЗИЧЕ, написах рецептата -  Страсбургски сладкиш с извара и сини сливи.   bouquet

# 100
  • Пловдив
labrex  -Благодаря ти много миличка. Hug

# 101
  • София
Къпана баница.

# 102

Еее, ама дядо хаджия, кога мислиш тепърва по нощите да къпя баница? Слага ли се таквоз нещо по туй време, да има да го мисля и сънувам цяла нощ? Че да беше написал поне как се прави.........Много апетитно баниче! Heart Eyes  bouquet

# 103
  • София

Еее, ама дядо хаджия, кога мислиш тепърва по нощите да къпя баница? Слага ли се таквоз нещо по туй време, да има да го мисля и сънувам цяла нощ? Че да беше написал поне как се прави.........Много апетитно баниче! Heart Eyes  bouquet

Ми сега сколасах да я направя. Иначе корите се топят във вряла вода па после се редят нали като налагана баница. Аз щото правих и лазаня тя ми остана тесто и викам така и така съм се засилил да къпя аз тука цяла вечер я дай и една баница да сметка. То посъщество къпаната баница си е балканска лазаня със сирене и яйца.

# 104
  • забравих си мисълта...
Пеп-4о, Румид, Pure Elixir, Labrex, мили момичета, искам да ви благодаря за вниманието към майка ми  Hug  Heart Eyes . Бих искала, да знаете, че сте ми голяма подкрепа в този момент   love001. Майка много се зарадва на пожеланията ви и ви благодари от сърце . Аз също ви благодаря и дано утре лекарите ми споделят добри новини, за съжаление едва утре ще знам повече.

MG18, аз на този кекс му промених рецептата, в смисъл , намалих киселото мляко наполовина и другата половина е газирана минерална вода, стана супер, много пухкав и сочен.

Лулу, те направо са гиганти тези тиквички. Тази която снимах е дълга 37 см и може би се вижда, че обиколката и е също 37 см. Вкусът им обаче беше същият като на малките (нормалните). А сладкиша стана наистина много вкусен и сестрите веднага му се "нахвърлиха", докато си тръгна, бяха все усмихнати до уши.

Днес от мен сьомга със зеленчуци, всичко заедно запечено във фурната набързо.

И ако някой иска, да знае, защо сьомгата изглежда като кюфте от моркови завито в змийска кожа, то е защото съм фотограф NR. 1   Wink

Също един омайващ кекс за майстора                                               и парченце от кекса                                           и още един омайващ кекс за лекарите за утре.

Общи условия

Активация на акаунт