Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 931
  • 394
  •   1
Отговори
# 165
  • При хората, които обичам
Сакри е влизала март. Имате достъп до профилите, де, какво се правите.

# 166
  • Има много детски смях.
Тъй, тъй, ама Стройната фиданка, примерно, която е регистрирана под не-знам- си-какъв-ник, а в момента е Вечерница как да я открия? Wink

# 167
Имаме, ама според профила на Хонда не е била активна.
Сакри също отдавна не се е мяркала.

# 168
  • София
Хм...Странна работа. Преди като бяхме шепа хора, така си бяхме свикнали, че помня даже тези, които не съм харесвала. И то сякаш с добро, да му се не види Rolling Eyes Почти ми липсва заяждането с тях Laughing А сега като сме толкова много - никого не мога да запомня Embarassed Чета, пиша, има хора, които са със сигурност много ценни, но са една шепа тези, които запомням Embarassed А може би не е от увеличаващия се брой потребители, а от увеличаващото се егн hahaha

# 169
Сакри е влизала март. Имате достъп до профилите, де, какво се правите.

Правят се на новачки.  Laughing
Хм, дали пък не е старческа деменция?  Thinking

# 170
Е, Хонда няма как да се върне като Хонда, най-малкото заради глупостите, които сътвори накрая. Но си е тук.

# 171
Тъй, тъй, ама Стройната фиданка, примерно, която е регистрирана под не-знам- си-какъв-ник, а в момента е Вечерница как да я открия? Wink

Предлагам да се въведе дневник на промените. Това ще подпомага форумската памет. Още повече, като се има предвид, че няма да ставаме по-млади.

# 172
И на баннатите ли?  Mr. Green

# 173
  • София
Е, Хонда няма как да се върне като Хонда, най-малкото заради глупостите, които сътвори накрая. Но си е тук.
Какво е направила Хонда Shocked Аз нея я помня само от готварския Thinking Дали пък не се бъркам? Живее в Шотландия, нали?

# 174
  • out of space

Е, тя нищо лошо не е правила, просто се изнесе с групичката отцепници.

# 175
  • София
Какви отцепници? Нищо не вдявам...

# 176
Масонската ложа, склери.  Laughing

# 177
Това е станало явно като много работех и съм изпуснала много клюки, които не мога да наваксам и до днес. Ужас  Laughing

# 178
На баннатите - не. Как иначе ще има форумски легенди и митове?

# 179
  • Има много детски смях.
Е как, имаше биг драма- скендъл.
Как го наричаше Кенга- алтернативен форум, ако не се лъжа... нещо такова беше.
Нещо като "масонска ложа" едва ли не.  Joy

Изпреварили са ме... старите кучета.

Общи условия

Активация на акаунт