Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 795
  • 394
  •   1
Отговори
# 30
  • При хората, които обичам
МОФ я помня и аз. Което значи, че не е изчезнала чак толкова отдавна. Може да съм кучка, ама не съм от най-старите.

# 31
  • Талант на 2012,2013 г.
Не те познавам и няма как да те помня, но ще ми бъде приятно да пишем по разни там темички... Hug Joy

# 32
  • Му Кинд Оф Плаце
Хей-хо, МОФ!
Аз те помня, даже те разкарвах сума ти време, докато се сетя къде имаше чейндж  Mr. Green
Всичко най, разправяй.

# 33
  • Майничка
Добре завърнала се, МОФ! Липсваше ни. bouquet

И сега какво... при многодетните с 3 деца (или вече станаха 4)? Laughing

# 34
Здрасти, МОФ! И аз те помня. Радвам се, че нещата при теб са се наредили, като се сетя колко преживя с бившия.

# 35
  • България-Швейцария
Здравей, МОФ-че Simple Smile

Много се радвам, че всичко е наред при теб Heart Eyes

# 36
МОФ се завърна  Laughing

# 37
 Ей ме пак.

Завърнах се от работата, утре слава богу почивен ден. А във форумите не съм влизала от май малко по-малко от 2 години -срам и позор-

Та... ами ъъъ... децата сега са на 10 (Оливер) и 5 (Неа), на мъжо синкото е за сега все още на 6 и първокласник (и хич не му се ходи на училище). Инак са добре, но на Неа й откриха миналия декември намаляване на слуха и сега има две слухови апаратчета на ушетата (не знам как им викат у Българско). И като капак на ушите, ни пратиха на рутинно изследване на очите, та лепнахме и очила... та на мен това ми е мъката през тези последните 6 месеца (то не стига едното, ми та и другото).

Някой си спомни добре, че учех за медицинска сестра. Е, най-сетне се изучих и дипломирах на края на февруари тази година (мъка беше, чужд език, малки деца... ама на  Laughing). Сега работя в едно от отделенията по вътрешни болести в градската университетска болница. Точех зъби за работно място в детската клиника, ама нещо май ме блъсна в главата и сега съм временно заседнала във вътрешните болести които са мноооого далече от това за което мечтаех. Ама то пък и в живота ми до сега нищо не е станало така както съм си го била планирала.

Най-сетне се омъжих за оня  Heart Eyes дето го намерих "в пясъчника на детската площадка" и от време на време ме налягат мисли за бебета, ама тез тричките дето вече си ги имаме, макар и не общи, а от предишните ни бракове, ни изпиват силите и физически и психически, та ако ще има номер 4, то ще да е в близкото далечно бъдеще. Преди 2 години май нещо си говорихме, че като станем по на 35... А и мъжо има наследствена болест (инвалидизираща такава) и шансовете за наследяване са 50/50 та... Пък и няма де туй бебе да го сложим в колата  Crazy. Сватбата беше на 18.06. Празнувахме в малък семеен/приятелски кръг. Ако някой иска снимки, Geri Berglund-Lindell съм у Фейсбука, адвайте!

Бившия, като чу че ще се омъжвам, и подскочи като ужилен. Сети се за колко ме бил обичал и още обичал... дори майка му ми звъня да ми каже, да съм размислела преди да се омъжа, че нали общи деца имаме с бившия, да сме се съберяли отново заедно (той нали преди почти 2 години остана сам с малко момиченце като оназ дето я взе на мое място, реши да тръгне с един наркоман (и последователно му роди и на него бебе... Бе Дързост и Красота пасти да яде) остана сам с едногодишно дете)... ай сиктир. На бившия му казах, да държи бившата свеки на намордник и да й каже да спре да ми се меси в работите и да не ми се обажда повече. Тя наговори тогава и куп други глупости де.

Та тва е живота на МОФ що годе на кратко.

Вие хубаво ме помните, ама аз вас кат ви не помня  newsm78 ... никове сте сменяли... брех. И хиляди благодарности за топлото посрещане!  Hug Hug Hug

# 38
МОФ-ска, здрасти!
аз самата отдавна не се вясвам насам, чета само теми, които ме интересуват.
иначе фейсбукирам, ако ми остане време.
Най-хубавото на твоето появяване е, че си във форма, щастлива, със страхотни новини! Стискам палци за Неа!!!

Целувки от мен. Ти знаеш ли за появата на това чудовище? http://inamarkova.multiply.com/photos/album/48/Turkey_2010#photo=9 с нежното име Амалия?

и тя ти праща целувки

# 39
  • При хората, които обичам
Добре, че си дойде МОФ, та и Ламелита да ни наобиколи! Брей, току виж се покаже още някоя магарица.

# 40
Добре, че си дойде МОФ, та и Ламелита да ни наобиколи! Брей, току виж се покаже още някоя магарица.
За теб ужасно ми е домъчняло, и за Дона!

# 41
Спаске, коя е тази приказка? Твоя ли е? Въобще не съм знаела... Ама е разкошна! Хмм... ама ще да я е имало преди аз да изчезна от форума... виждам, че е на три годинки... И си я крила от мене... не та е срам  Hug

# 42
Спаске, коя е тази приказка? Твоя ли е? Въобще не съм знаела... Ама е разкошна! Хмм... ама ще да я е имало преди аз да изчезна от форума... виждам, че е на три годинки... И си я крила от мене... не та е срам  Hug
ми, моя, я! магарица е и тя, като майка си!

не съм я крила, 2007 снесох, ама сякаш само ти не си разбрала Wink

# 43
не съм я крила, 2007 снесох, ама сякаш само ти не си разбрала Wink

От квалитетно яйце се е излюпило пилето приказно! Аз съм сигурно блеела нейде (то от как тоз муж намерих ровейки в пясъчника и ни време за форуми ни време за собствен социален живот е останало) за което сърдечно дълбоко се извинявам!  Hug

# 44
Мерси за милите думи!
най-важното е дребните да са здрави и да имат късмет, да ни късат нервите и да ни скачат по главите дълго време!

Общи условия

Активация на акаунт