Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 805
  • 394
  •   1
Отговори
# 45
Я, МОФ! Радвам се да те "видя" . Поздравления за сватбата.  Grinning

# 46
Моф,  Hug Толкова е хубаво да си отново тук, сякаш в тази тема се преносохме в доброто старо време, преди 6 години, когато всичко беше далеч по-компактно и уютно. Аз също те имам в скайпа, говорили сме си даже, кой знай за какво Simple Smile)) Поне моят ник не съм си сменила. А понеже напоследък все си мисля да се преселя някъде на север-серврозапад и имам такива вълнения, все за теб се сещах, че ти си баш на най-севера  Laughing

Радвам се, че те намираме в добро разположение на духа, браво за това, че си успяла да завършиш образованието и за сватбата, и за всичко. Адвам те у фейсбука  Hug

# 47
Помня те и то с добро  Grinning
Добре завърнала се  Hug
Много се радвам, че животът ти е поел благоприятна посока.

# 48

И аз помня този ник.

# 49
Чудесно! Сега остава само аз да се сетя кой си.  newsm78

# 50
  • UK
Помня те, разбира се, аз те прекръстих на Мадам... Simple Smile Радвам се да те видя отново наоколо. Simple Smile

# 51
Помня те, разбира се, аз те прекръстих на Мадам... Simple Smile Радвам се да те видя отново наоколо. Simple Smile
Hug Най-сетне някой със стария си ник. Как си?

# 52
  • UK
Добре съм, все така пиша тук и нищо около мен не се е променило, не само ника. Wink Много се радвам да чета за хубавите неща, които са ти се случили за последните две години. Simple Smile

# 53
  • out of space
Hug Най-сетне някой със стария си ник. Как си?

Ееее не ме ли помниш бе бивша колежке  Cry

# 54
Ха, Де Ваня!  Grinning

МОФ, и аз съм те чела. Радвам се, че нещата са се променили много при теб.

Остава и Чандра и Мюриел да се върнат......

# 55

Навярно си леко бременна, щом си се сетила за акаунта си тук.
Естествено е старите кучки да не помнят новаците, мотали се в краката им.
                                                                                                                               Wolf.

# 56
  • София
   МОФ , и аз те помня, въпреки,че ти надали ме знаеш!Скоро влизах във финландската тема, да видя, няма ли новини от теб!Честито за сватбата  Hug и за завършването на учението!

# 57
Здрасти, МОФ.

Отчетна на фосилите. Къде е Бу  Mr. Green

# 58
  • София
Здрасти, МОФ! Поздравления за сватбата и успех Hug

Ама верно като в бразилски сериал е при вас ooooh!

# 59
Не съм от кучките, но явно съм от старите, щото и аз те помня - "Мама от Финландия"; пишеше доста по едно време в "Искам бебе" Mr. Green  Mr. Green.
Поздравления за прекрасното развитие при теб и добре дошла "у дома"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт