Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 856
  • 394
  •   1
Отговори
# 75
  • Кацнала на едно дърво.
Помня те, МОФ.
Много се радвам, че така добре са се развили нещата при теб.  Hug

# 76
  • София
Аз не те знам, но много се радвам, че бившият ти си е получил заслуженото по твърде подобен начин! (казвам ви аз, че всичко се плаща на тоя свят...)

Късмет ти желая и сили да обгрижваш новото голямо семейство!

# 77
  • Стара Загора
МФО-ке добре дошла отново на стария пристан Hug Честит ти мъж. Адднах те у фейс-а

# 78
  • Там,където се събуждам щастлива.
Здрасти МОФ и аз те помня-и другите "кучки' ги помня Grinning
Естер от кога живееш в Холандия?
Малее от 100 години не съм писала тук-иначе чета от време на време Simple Smile
Лиорена и Мама Кенга остава да се обадят Grinning

Показаха се най-сетне старите муцуни... Wink A.A.M.Belev, къде изчезна и ти? Остава да кажеш и какво правиш.

МОФ, аз си пазя всички коледни картички, които съм получавала през годините и твоята е сред тях. Дори, когато гледам за някое пътуване към вашите ширини и мяркам твоя град се сещам за теб ( в една тема беше пускала снимки).
Честито за дипломата (помня, като записа) и за сватбата...Леле, от 8 години съм тук.  ooooh! И  повечето истории помня ( това ако не е ужас голям... Sunglasses)

# 79
Привет и от мен.
Помня те прекрасно, теб и историята ти. Макар, че май не съм писала едно време.
Желая ти много щастие  Grinning

Темата наистина е като една ретроспекция  Laughing

Dodo, май си те помня аз. То и ти беше утихнала по едно време (аз бях още в разгара си из форумите). То едно време форума беше кажи речи малък със само няколко подфорума. А сега... wow! едвам Клюто намерих.

Ма много стари муцунки се събрахте тук бре, за което съм ви и благодарна. Хиля се като ухилен храст и "младоженика" ми се чуди и мае.

# 80
  • с/у ОколоМръсТното
Ееееееееее, МОФчинка.... ти се сети, бря...

Аз направо залинях по теб  Hug как си мила? Нали ВЕЧЕ не се даваш лесно на разните ми там финци  Laughing

Поздрави на 2-мата сладура  Heart Eyes Heart Eyes.... другите не ги знам.
НЕА на колко стана? а младият момък?

въх, сега те прочетох...
НА 5 и на 10 са... Живи и здрави да са ти.

за бившия само това  #2gunfire и па ще му е малко... гадно финско копеле (без извинение).

Цунки   bouquet

П.П: поздравления за науките, дето ги финализираш  Hug

# 81
Привет.
Приятно ми е да се запознаем Hug
Най сърдечни пожелания за сватбата и успешна реализация на изученото.
  bouquet  bouquet
  bouquet Hug  bouquet
Поздрави и от мен

# 82
  • Стара Загора
В тази тема вЕрно стана като през 2004  Laughing
Толкова стари муцуни на едно място не бях виждала.  Hug
Браво на МОФ.   bouquet

# 83
  • Варна
МОФ, много се радвам да те видя отново тук. Откакто се срещахме навремето във Варна все се сещам за тебе.
Честито и за сватбата и за дипломирането.
Дано да се оправят нещата при Неа.
Кога ги бутахме с моя младеж из морската с количките, кога станаха на 5г.

# 84
Hug
Waar bent u geweest, mevrouw??? Laughing
Боже, добре че МОФи пусна тази тема.
Лиорена съм я мяркала в стоматологичния и чат-пат в "Децата".
Тук съм си аз-вече година в България и се чувствам повече от добре Simple Smile
Наистина добре, че МОФ пусна темата, че да видя накуп "старите кучета"

Поздрави Grinning

# 85

Показаха се най-сетне старите муцуни... Wink A.A.M.Belev, къде изчезна и ти? Остава да кажеш и какво правиш
Тук съм аз-следя форума редовно, но чета и уча LaughingИначе и по нагоре писах в България съм вече година-реших и го направих, доволна, работя (имам козметичен салон) и нетарпелива да доиде 15 септември, че Александра ще е първолак Grinning
Разкажете всички по-мъничко де Blush

На МоФ историята я помня бегло, но много се радвам за нея и и желая много семеино щастие и успешна професионална реализация Simple Smile

# 86
Wowww, кога минаха 4 години?!

Добре дошла, макар аз да не бих се върнала след такава пауза. Тъкмо си изчистила абститенцията, сакън.

# 87
Хе-хе, Мофче, най-сетне!  Laughing Аз да си призная те наглеждах до едно време по профила ти в моите ЛС-та. Последно четох, че се оплакваш за някаква провалена Коледа. Няма ли да идвате до Варна с новото семейство? Този път, ще държим гащниците-навлеци настрани с всички средства.  Mr. Green

# 88
Хе-хе, Мофче, най-сетне!  Laughing Аз да си призная те наглеждах до едно време по профила ти в моите ЛС-та. Последно четох, че се оплакваш за някаква провалена Коледа. Няма ли да идвате до Варна с новото семейство? Този път, ще държим гащниците-навлеци настрани с всички средства.  Mr. Green

Хахаха... Ламтурник! Правим си планове за 2 седмична ваканция в България другото лято. Дано стане (един вид сватбено пътешествие ще ни се води... с 3 дяца  #Crazy)!

# 89
  • Sofia
Привет и от мен.
Помня те прекрасно, теб и историята ти. Макар, че май не съм писала едно време.
Желая ти много щастие  Grinning

Темата наистина е като една ретроспекция  Laughing

Dodo, май си те помня аз. То и ти беше утихнала по едно време (аз бях още в разгара си из форумите). То едно време форума беше кажи речи малък със само няколко подфорума. А сега... wow! едвам Клюто намерих.

Ма много стари муцунки се събрахте тук бре, за което съм ви и благодарна. Хиля се като ухилен храст и "младоженика" ми се чуди и мае.

Аз и сега рядко пиша, но винаги се радвам, когато видя познати стари никове.  Simple Smile
По-малко бяха подфорумите по онова време, вярно, но и имаше повече личности. Сега нещата се размиха, не се знае кой кой е, цари хаос. Има излишество, но сякаш качеството е друго.
Но пък това е естествен резултат от популярността на форума, какво да се прави  Wink
Както и да е, поздрави на теб и семейството ти!

Общи условия

Активация на акаунт