Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 916
  • 394
  •   1
Отговори
# 225
знам, че сама си говоря, ама къде е пухи-пухи сега?  Laughing

Не е ли при Стоян?  Thinking

# 226
Ако има някой по-запознат с любовните и баджанашките истории, да разказва.  Flutter

Аз съм, но то не е за разказване  Laughing За едното съм 100% сигурна, че е истина, за другото не, защото никога не може да се вярва на някой, който ти казва как знае всичко и се изживява като първа инстанция  Laughing Макар това второто да го знам от един от участниците, ма знае ли се, може да му/и се е искало само да е истина  Mr. Green

А Руска и Ла бомба къде са?

Аз помня как 2004-та тъкмо се беше отворил подфорума клюкарник, та тук имаше тема с поздравления и честитки, защото форума беше приел 12 ли, 14 ли хилядния си член  Wink

А за Касиди някой знае ли нещо? Липсва ми. Роди близначета и ни забрави  Crossing Arms

# 227
знам, че сама си говоря, ама къде е пухи-пухи сега?  Laughing

Не е ли при Стоян?  Thinking

Стига бе, това истина ли беше? Имам предвид тяхната задявка?  Shocked Понеже беше много публично, все си мислех, че се шегуват, даже в някоя от тия теми се бъзикахме още един куп народ, че пухи пихи я взеха, ма нас няма кой да ни иска  Laughing

# 228

Копат, та пушек се вдига (във фейса).
Руска се мярка чат-пат и тук.

# 229
Имам смътни спомени за Пухи и Стоян, ама си мисля, че е бъзик  Thinking

# 230

Копат, та пушек се вдига (във фейса).
Руска се мярка чат-пат и тук.

Joy

А ягоди, малини отглеждат ли  Laughing

# 231
едва ли, не са рентабилни  Laughing

# 232
  • Варна
А за Касиди някой знае ли нещо? Липсва ми. Роди близначета и ни забрави  Crossing Arms

Пише отвреме на време, май с нов ник беше. Peace

Много силно ме разтресоха тогава две истории - тази на Карен и тази на Котарче. Наистина бяхме като едно семейство и ги помня, все едно се е случило на много близки хора... Sad

# 233
Това с опцията за нови никове е ужасно.  Не можеш разбра кой кой е... Rolling Eyes  Никога не съм си сменяла ника...

# 234
  • При хората, които обичам
Ще приемете ли някоя и друга доза гинко?

Бюро "Фору& … 082;и"
Най-извест … 77;ли

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 20:46 от Де Ваня

# 235
Леле, каква сладка носталгична темичка за "стари пушки" сте заформили Simple Smile И първите пързалки дето толкова изживявахме.. А сега на истински истории не вярваме покрай това Sad Ей така се става циник, нали Sad

Добре завърнала се, МОФче, радвам се, че всичко при теб сега е наред.

# 236
A за Деметра някой знае ли нещо?
Всъщност като заговорихте за драми - имаше и Нана, на която бащата на бебето го беше бил и тя се оттървала от него, това също ли са били съчинения?
Имаше и драма с мамата от Испания, с бебенце, което почина от рядка болест - Луис-Даниел му беше името и там всички се молехме от цял свят мами да оцелее и да почне да пишка, но уви. Тя пише ли още?

# 237

Тук си е.

Ей, големи сте мързели старите кучета. Ми потърсете си ги сами, де. Що ни юркате нас, новаците?  Crossing Arms

# 238
Здрасти МОФ  Grinning ! Твоята история ( тема) бе първото нещо, което прочетох във форума ....

Радвам се , че си щастливо омъжена  Hug !

# 239
Лелее, и сватбената рокля, и краците сте ми извадили от прахоляка  Laughing

Почвам утре гинкото, че половината истории ги бях забравила!

Някой попита за Лиорена. Вчера пихме мохито с нея  Wink Добре е, живее в Москва.

Общи условия

Активация на акаунт