Ха здравейте! Една блудна оФцЪ се сети за вас

• 21 938
  • 394
  •   1
Отговори
# 210
  • При хората, които обичам
Точно затова го казах, Биляна. Аз тази реплика я знам от 2007.
Следва: "Едно време какви новаци имаше - ехе...Не като сегашните" Mr. Green

# 211
КМ винаги си е имало и тогава си говорехме, как да се справим с женските мустаци и разни други дребни стъпки към красотата.

# 212
  • Canada
Трети ден ви чета и само носталгия ми навявате  Hug
МОФ, направи едно добро дело като се появи. Много щастие на цялото ти голямо семейство!
С Лаура (в Канада е или поне беше допреди 3 години) поддържахме връзка може би година-две след като спря да пише, ще взема да я потърся Grinning

И да питам за една клюка:
Знаете ли какво е станало с онази жена с многочленното семейство и отвлечените деца, която откриха чрез форума?

Идарайза още си е в Доминиканската република. Децата, които бяха от първия брак на мъжът й и върнаха в БГ, живеят при баба си.

И на мен ми липсва онова време, някак си друга беше атмосферата във форума.

# 213
  • София
И как се бях ощавила с един депилатоар седмица преди термин Joy И Перето тогава ме успокояваше, 4е депилатоарът ми не бил за такива работи Joy Ох, Перето в КМ Joy

Хора, днес много ме веселите Hug И едни спомени, спомени, ех...

# 214
  • Някъде в търсене ............
Добре завърнала се МоФче , помня те от самотните родители, тогава се подкрепяхме там . Много семейно щастие ти желая , заслужила си го  Hug.
Аз не пиша много , само си воайорствам  Embarassed , но неусетно си минаха 5 годинки...

# 215
Моф, направи тук другарска среща  Grinning Да хапнем, пийнем, да се поуважаваме  Laughing

Някой да каже нещо за Yo Yo (май така беше ника).

# 216
  • UK/София
И как се бях ощавила с един депилатоар седмица преди термин Joy И Перето тогава ме успокояваше, 4е депилатоарът ми не бил за такива работи Joy Ох, Перето в КМ Joy

Хора, днес много ме веселите Hug И едни спомени, спомени, ех...
Перето раздаваше и съвети в подфорума на бъдещите майки.И ти какви съвети ooooh! ooooh! Joy JoyТогава пуснах тема дали мъжете трябва да дават съвети в този подфорум.И тогава Перето много силно го изживя, още ми е смешно като се сетя Joy JoyНо той ми е голяма слабост, след това ми стана колега, много ми липсва тук.

Темите в готварския преди Коледа и Великден бяха много уютни и празнични, нищо общо със сегашните.Наталина и Хонда внасяха много стимул и желание за всички празнични приготовления. Heart Eyes

Бях прочела във форма, че някоя си девойка ползвала калиев перманганат срещу бяло течние и споделих с моя колежка.Но дози не бях уточнила Rolling EyesИ тя пробвала този илач и след това една седмица я нямаше на работа.Доста дни беше изкарала по голо дупе и с вдигнати крака за да й заздравеят раните. Joy

# 217
  • out of space
Eхеееее, а помните ли форумския благотворителен конкурс със смс-и? За най-красива мама и най-красив татко. Дуци и Експрес спечелиха  Grinning Голям ентусиазъм беше, ех....

# 218
  • Варна
Помня, помня. И пари събирахме по едно време за нов сървър. Party

До преди няколко месеца пишеше в "Пазаруване от чуждестранни сайтове", много се беше набрала на софийските пощи. Grinning

А помните ли колко ревахме за смъртта на детето на НаНа

И аз колко ревах тогава! ooooh!

И за Идарайза се сещам, какви разкрития бяха, разни скенирани вестници се подмятаха... Sunglasses

А за алтернативния форум само подбрани индивиди със специални заслуги бяха получили покани на ЛС. Mr. Green Crazy

# 219
  • Sofia

А помните ли колко ревахме за смъртта на детето на НаНа, тогава една тинейджърка ни пускаше здраво по пързалката.Въпреки, че бях в Англия използвах служебните си връзки и я разкрих.Но много преболедувах тази измислена история.Детето на единия ден умря, а следващия го кремираха. ooooh!А ние ревем ли, ревем......

Губи ми се какви са били твоите разкрития, но помня, че бяхме две-три подложени на публичен линч поради изразени писмено съмнения и направени разкрития.
Бяхме обвинени в цинизъм и коравосърдечие.
А всъщност  всички неформални справки в КАТ за станали катастрофи в онзи ден и в онзи район, безкомпромисно отказваха да признаят, че има такова ПТП с такива жертви. Crazy
Иди, че убеждавай форумската общност в това!  Grinning

При случаят с Идарайза бе малко по-различно. Бяха я разпознали по публикувани снимки в Уебсшотс, ако не ме лъже паметта. От там имаше сигнал в ГДБОП, които я бяха локализирали по писанията и в бг мама. След което имаше публично форумски драми с участието и на адвокати.

Скандалът с другият форум бе свързан с това, че за негови потребители бяха поканени само определени индивиди, така да се каже богоизбрани Laughing

# 220
А тия па, баш старите, дето си чатеха в чата на Бг мамма, ква мафия бяха! Mr. Green

И казваха: "колко хубаво беше преди да стане толкова голям форума" Simple Smile
Прави са били хората  Crossing Arms  Laughing

# 221
Може да съм новачка, но и отцепничките помня, и друга драма мога да припомня.
Участвах в уговарянето на Пухи-пухи да не се самоубива и цяла нощ я мислих, докато не се убедих на другия ден, че е жива и здрава.  Embarassed
То не бяха убеждавания, то не бяха проследявания по айпи...  Whistling
Оттогава на пързалки трудно кълва.  Crossing Arms

ПП Като казах Пухи-пухи, та се присетих за форумските пикантерии и кой кого как кога и защо...  Mr. Green
Ама където не съм светила, не съм. Ако има някой по-запознат с любовните и баджанашките истории, да разказва.  Flutter

# 222
  • Sofia
Участвах в уговарянето на Пухи-пухи да не се самоубива и цяла нощ я мислих, докато не се убедих на другия ден, че е жива и здрава.  Embarassed
То не бяха убеждавания, то не бяха проследявания по айпи...  Whistling
Оттогава на пързалки трудно кълва.  Crossing Arms

Ау, вярно, че и това го имаше !  Laughing

# 223
знам, че сама си говоря, ама къде е пухи-пухи сега?  Laughing

# 224
На мен ми липсват Рошалче и Нимфетка, много ги харесвах и двете. Мамица я споменавам с ябълковият и сладкиш- невероятен е!!!  А какво стана с Касиопея и бебока и, нали и тя остана самичка тъкмо преди раждането? А с Милк? Имаше едно момиче Дробчо, дето все я гонеха отвсякъде и твърдяха, че е фантом, а тя доколкото помня беше израстнала в много лошо семейство- с родители алкохолици, а и мъжът и я поступваше, та много ми беше жал за нея. Sad С тези смени на никовете вече съвсем изтървах кой кой е.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт