Звездни компромати-72 част

• 54 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 330

Kourtney Kardashian

Малката Анджелина Джоли

Джоли  с  баща си Джон Войт

Още от папарашките снимки на модел номер едно 

Уникални крака вади Лима  
Някоя друга да се сещате  с толкова дълги и с хубава форма крака  Laughing
 За справка Лима е само метър и 78 , а Шанел Иман 177... конструкция ли , какво ли е..

# 331
# 332
  • UK
Снимките са неправилно подбрани, на едната е с грим, прическа, от фотосесия и тн, и светлината е по добра, на другата е рошава, без грим, със странна физиономия и тн.

# 333
# 334
Уникални крака вади Лима  
Сещам се за много други! Laughing Тези "клечки за зъби" за мен не са уникални. Не са и секси даже.

Камерън Диаз
Хайди Монтаг
Линдзи Лоън
Кейт Бекинсейл
Никол Шерцингер
Лиса Рина

# 335
  • UK
Аз съм виждала Кристен и руса, и тъмна, все тая ми е, просто споменах, че в линка снимките не са подбрани правилно. Simple Smile

# 336
  • София

Само на мен ли ми направи впечателние колко малка й е обувката?  Crazy Цялата й пета е навън... Simple Smile

# 337
Уникални крака вади Лима  
Сещам се за много други! Laughing Тези "клечки за зъби" за мен не са уникални. Не са и секси даже.

Виж , то можеби е въпрос на вкус .
Особено мъжете биха предпочели дълги и оформени "клечки за зъби" от колкото хубаво бутче с месце макар и стегнато ...
Друга в медийното пространство ,която да ми е направила впечатление да има дълги ,слаби но оформени крака не се сещам  Thinking
Хайди много и спрягат краката но не може да стъпи на малкия пръст на Лима ,а другите манекенки популярни с дългите си крака , са над 180 и повечето освен дължина с форма не може да се похвалят - крака като крака .

# 338
Особено мъжете биха предпочели дълги и оформени "клечки за зъби" от колкото хубаво бутче с месце макар и стегнато ...

Тука мога да споря много и дълго. Зависи от мъжа, но изобщо не смятам, че обощено мъжете биха предпочели това. Laughing
И мен на Лима краката не ме впечатляват до такава степен....

# 339
Виж , то можеби е въпрос на вкус .
Е, така де! Аз затова написах:

Тези "клечки за зъби" за мен не са уникални. Не са и секси даже.
Както и не убеждавам никого в очевидна неуникалност.

# 340
Може да сте сигурни, че почти никой мъж няма да заседне с лупата и да оглежда кои крака как точно са оформени или колко точно са дълги. Това жени го правят  Simple Smile Мъжете хвърлят един поглед и решават кефи ли ги или не ги кефи. В общия случай харесват всичко, което не излиза грубо от стандарта. С внимание към детайла не подхождат.

# 341
На мен пък ми стана чудно за вас какви са  уникални крака , смисъл  съвкупност от форма дължина и т.н.  Wink

Може би щото сън миньонче и кой квото си нЕма  Crazy

# 342
За мен това са уникални крака, но не държа всички да ги смятат за такива. Wink

# 343
Може да сте сигурни, че почти никой мъж няма да заседне с лупата и да оглежда кои крака как точно са оформени или колко точно са дълги. Това жени го правят  Simple Smile Мъжете хвърлят един поглед и решават кефи ли ги или не ги кефи. В общия случай харесват всичко, което не излиза грубо от стандарта. С внимание към детайла не подхождат.

Да ти кажа си права до някъде . Никой не би отказал нещо по- добро , но едва ли всеки би имал възможност да го има , тогава се задоволява с каквото му се предлага. Всеки може да констатира какво е хубаво  и какво е по-хубаво, освен комплексарите и злобарите.

Не знам , за мен краката първото което асоциирам като чуя Лима е крака и дупе после  Joy Ето някъв колаж който спретнах на нормални масови женски крака и нейните в идентичен стил  Joy http://www.prikachi.com/images/745/2448745Q.png не е голяма , но разлика има .

# 344
  • София
Според мен повечето мъже са на следния принцип: "краката не са толкова важни, защото стоят отсрани" - сещате се кога. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт