Звездни компромати-72 част

• 54 618
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • UK
Няма такова нещо като "нормални масови женски крака", това първо. Да не би да ги продават в магазина? Второ, аз също не виждам нищо особено в краката на Лима. Всъщност са леко Х-образни, личи си и на колажа ти. И трето, не може да кажеш, че няма жени с красиви крака. Просто не може да го кажеш. Иначе всеки си е в правото си да харесва каквото иска. Wink

# 346
За мен това са уникални крака, но не държа всички да ги смятат за такива. Wink

ooo да искам и аз такиваа  Crazy

# 347
  • UK
За мен пък уникални са краката на Мишел Хенер, не е само от снимката, тя цял сериал изкара по едни ултракъси панталонки.

# 348
Аз съм виждала Кристен и руса, и тъмна, все тая ми е, просто споменах, че в линка снимките не са подбрани правилно. Simple Smile
Whatever

Явно никой не го вълнува Кристен Стюарт.

Ония ден установих, че Никой Шенцингер си е сложила силикон. Гледах първия и клип, където си е направо плоска..а в останалите е доста напращяла.
И краката на Адрияна Лима не са нищо особено, самата тя вече не прилича на модел.

http://fmplus.net/news/2010-08-26/koj-ima-naj-hubavite-kraka-v-holivud.fm+

# 349
Че то и дупето на Лима е съвсем обикновено. Да не кажа и друго,че ще е грубо, но на снимките от плажа се вижда добре всичко.

# 350
  • София
и които и да са "нормалните масови женски крака" от "колажа" бих казала единствено: - Блазе им на мъжете!!!
P.S. Не разбирам какво е посланието на колажа Laughing

# 351
Тя не роди ли преди 2-3 месеца? Не е коректно да се съди по сегашното й състояние.

# 352
До колкото разбрах от колажа едните са на Лима, а другите са "обикновенни" женски крака. Аз кой знае каква разлика не намирам, освен, че едните са по-слаби от другите.

# 353
Че то и дупето на Лима е съвсем обикновено. Да не кажа и друго,че ще е грубо, но на снимките от плажа се вижда добре всичко.
Всичко и е обикновено

Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 354
E, то необикновена е само Николета Лозанова, друга едва ли  Thinking

# 355
E, то необикновена е само Николета Лозанова, друга едва ли  Thinking
А да Николета е с най -дългите крака  Joy Joy Joy

# 356
Бижу, развесели ми деня с тази снимка в лице. Joy Hug

Аз не се сещам кои са ми любимите крака на известна личност, но преди дни видях едно момиче в заведение, и просто ахнах и казах- невероятни крака. Не си спомням да съм виждала по-хубави на живо. Crazy

# 357
  • UK
Аз скоро видях едно такова, дето беше като от картинка, от главата до петите, и дрехите, грима, прическата, изглеждаше просто зашеметяващо момичето, нищо крещящо, но не и облечена като лелка, сигурно беше на 20тина години, искаше ми се да ида да й кажа, че изглежда страхотно, но щеше да е странно. Никак не обичам стереотипа, че жените сме злобни и ако някоя е по хубава от нас - задължително я оплюваме просто защото. От Николета Лозанова ми е дошло до гуша, вече като й чуя името и се изприщвам, като се има предвид, че дори не отварям нейните снимки тук и не чета, когато си говорите за нея. Просто вече е крайно досадна с присъствието си навсякъде, и най красивата жена на света да беше, пак щеше да ми опротивее. Всъщност не точно тя самата ме дразни, просто факта, че е навсякъде, нищо не ми е направила жената.

# 358
# 359
За парите дет им плащаме, сме си го заслужили. Само да бяха питали коя звезда да канят Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт