Звездни компромати-72 част

• 54 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Е, па к`во. От години правим вноски за билет за този "безплатен концерт" Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 17:11 от Бижy

# 361
Е, па к`во. О години правим вноски за билет за този "безплатен концерт" Mr. Green

hahaha hahaha Joy

# 362
  • UK
Енрике Иглесиас, Соник, тоя концерт през 1995та ли ще се провежда?

# 363

Не сме плащали достатъчно явно  hahaha Нищо, може да пуснат и Андрейчето /примерно/, за да са актуални  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 17:43 от ivss

# 364
  • Балчик

Не сме плащали достатъчно явно  hahaha Нищо, може да уснат и Андрейчето /примерно/, за да са актуални  Mr. Green
И изведнъж виж как Андрейчето направила и дует с Енкрикито мммм Mr. Green

# 365
  • UK
Тя като нищо. Simple Smile

# 366
Мърморанке, не че няма други красиви крака , но в Шоу Бизнеса Crazy друга с на Лима краката  не намирам . Вярно че вкуса е особено нещо и не държа да ги намирате краката на Лима за безумно красиви ,но да каже някой ,че са Х-бразни  :35
Примерно според моите критерии Мишел има топчести и къси крака ( може просто на тази снимка да са такива) , но за някой може да са красиви..

Ако Лима беше обикновена едва ли щеше да е номер едно модел на ВС толко години  ooooh! Едно е да не е ваш тип , ама някакви неща ,че вече за  модел не ставала  Tired

Аз намирам ,че има страшно секси дупе и перфектни крака , нищо че може да съм само аз  тук Mr. Green
  1     2  3     5     и така нататък  Whistling

# 367
  • UK
Краката на Адриана за мен пък са твърде кльощави - нямат никакъв релеф. Има слаби жени със слаби крака, но пак си имат формата - не бива обиколката на бедрата да е колкото на прасците.

# 368
Ако Лима беше обикновена едва ли щеше да е номер едно модел на ВС толко години  ooooh!
№1 е Жизел. Wink

И защо не спреш да ни убеждаваш колко са прекрасни краката на Лима, като повечето от нас смятаме, че не са! Това са едни кльощави момичешки крака и ако щеш да ми я доведеш пред мен, пак няма да си променя мнението. ОК?

# 369
Краката на Адриана за мен пък са твърде кльощави - нямат никакъв релеф. Има слаби жени със слаби крака, но пак си имат формата - не бива обиколката на бедрата да е колкото на прасците.

Релеф или форма ?
Ако Лима беше обикновена едва ли щеше да е номер едно модел на ВС толко години  ooooh!
№1 е Жизел. Wink

И защо не спреш да ни убеждаваш колко са прекрасни краката на Лима, като повечето от нас смятаме, че не са! Това са едни кльощави момичешки крака и ако щеш да ми я доведеш пред мен, пак няма да си променя мнението. ОК?

Бижу , Жизел отдавна не е в ВС , номер 1 е по богатство обаче.
Никого не убеждавам в каквото и да е , просто водим диалог.
Не знам дали имаш проблем с килограмите , но предвид тона ти , не е нужно да си избиваш комплексите  , пък майната им на краката на Лима и всие.

# 370
Не знам дали имаш проблем с килограмите , но предвид тона ти , не е нужно да си избиваш комплексите  , пък майната им на краката на Лима и всие.
Joy Само чаках да стигнеш до тук! Щом някой не харесва нещо, значи е дебел, комплексиран noob! Mr. Green ooooh!
Много си зле! И за краката на Лима, и въобще. Sick
А от какво естество ми е проблемът с краката на Наоми, които харесвам, м? Mr. Green

# 371
  • UK
И релеф, и форма. Иначе - ето пак, като не харесваме нещо, веднага сме злобни и завистливи. Да, краката на Адриана Лима са по хубави от моите, но това не ги прави задължително хубави.

# 372
Щом някой не харесва нещо, значи е дебел, комплексиран noob! Mr. Green ooooh!
И завижда, и завижда Simple Smile

# 373
Щом някой не харесва нещо, значи е дебел, комплексиран noob! Mr. Green ooooh!
И завижда, и завижда Simple Smile
Ам, че къ? Twisted Evil

# 374
Не знам дали имаш проблем с килограмите , но предвид тона ти , не е нужно да си избиваш комплексите  , пък майната им на краката на Лима и всие.
Joy Само чаках да стигнеш до тук! Щом някой не харесва нещо, значи е дебел, комплексиран noob! Mr. Green ooooh!
Много си зле! И за краката на Лима, и въобще. Sick

Чакай ,че се обърка  - не казвам ,че си някаква защото не харесваш нещо / някой , а начина по който коментираш ми лъха на комплекси .

Много си приличат  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт