Звездни компромати-72 част

• 54 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Анелия кога се е разделила с Данона, май не сме го коментирали

http://www.slava.bg/news/24258.html

# 62
# 63
Анелия кога се е разделила с Данона, май не сме го коментирали

http://www.slava.bg/news/24258.html

Айде сега, на клюкарки ли ще се обиждаме Laughing Hug

# 64
  • На морето!
Сватбата на Иван и Вихра
"Менделсон на 12 китари звуча за брачната церемония на Иван и Вихра в Каварна. Рок вариантьт на китариста Брайън Меи от "Куин" бе от кмета на града Цонко Цонев. Кметълът лично венча тв звездата и нежната му половинка в обредния дом с ударен ритуал. Двамата и кумовете Андрей и Елина - сестра на булката, се разписаха на 7-минутното тържество без гости и родители.

"Казал съм им, че когото оженя, не се развежда, така че са предупредени и са съгласни с това", каза Цонко Цонев. После сватбарите отпрашиха за венчавката в Крапец. За да избегнат папараците, Иван и Вихра обявиха по-късен час за църковния ритуал в 120-годишния храм "Св. Кирил и Методий". Там ги чакаше отец Павел от Шабла.

Вихра и дъщеря им Ава бяха в рокли в екрю с букети от слънчоглед, а Иван - в костюм от бял лен. Кумът Андрей, като видя, че Мира Добрева закъснява, нареди сватбата да почне. В последния момент долетяха Дони, Нети и Преслава с група "Те".

Черквата, която през комунизма е била склад на ТКЗС, едва побра гостите. След венчавката сватбарите се отправиха към градината на семейния комплекс "Яница 1", където бяха приготвени шатри за 200 гости. Партито се вихри край басейна, украсен със свещи, бамбук и фън шуй камъни.
"

# 65
  • York
Много добре изглеждат на снимката Иван, Ава и Вихра.

# 66
  • На морето!
Много добре изглеждат на снимката Иван, Ава и Вихра.
Иска ми се да можех да кажа това за Вихра, но някак не мога. Все пак ще изчакам още снимки да се появят, надявам се това да е от позата и снимката, не от нея.

# 67
вижда й се разликата на банския - на горнището ,
а белият костюм ме уби , просто -
като абитуриенска от миналия век

# 68
Ъм,,усещам неподходящ ъгъл на снимане.  Thinking Малката е много сладка.Но Вигра,бая големи гърди извади  Laughing Laughing ,не съм очаквала.

# 69
на тази снимка, вихра изглежда бременна  Rolling Eyes

# 70
  • UK
Само детето изглежда добре на тая снимка, честно казано.

# 71
# 72
# 73

Иван прилича на годен циганин на брат му, а Андрей е потресаващ с тази прическа.

Роклята на булката с розово ли е или това е балон на детето, че не виждам добре?

А и да питам, туй Галенчето що ма всички снимки е с една и съща рокля? Или са много снимки от едно събитие?
Ако няма за рокля, да съберем, а?

Чарлийз е великолепна!  Heart Eyes

# 74
  • Балчик
Вихра изглеждаше в пъти по - добре с роклята , която пробваше , сега все едно е облякла басмена рокличка  Mr. Green , съгласна съм , детенцето е най - хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт