Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 497
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
  • Морска приказка
Mary_Angel  Hug Hug Hug честити рожден ден, да си жива и здрава и да се радваш на сладко бебче в края на годината  bouquet
⅞ ...and Happily Ever After    Joy и мен малката принцеса ме буди всяка сутрин с едни главички дето ми бие по коремчето  Laughing. А въпроса с тортата го реших още снощи я сътворих, явно идва времето да кулинарстваме вече, че цяло лято не ми се правеше нищо, а сега съм във вихъра си  Laughing.

mama_Iva  Hug абе душичко, тая твойта е за разтрел, а ушким си с "връзки" , ще чакаме да се върнеш и да пишеш как е минал престоя  Hug

# 481
Mary_Angel честит празник и весело прекарване Tada  ura а декември  smile3522

# 482
  • София
добро утро Simple Smile

Mary_Angel честит рожден ден , да си жива и здрава и много обичана   bouquet

# 483
Момичета относно болниците и аз вече се замислям къде е най- добре да раждам. Вчера прегледах едно списъче със цени, което хич не ми хареса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484911.0 Така варианта да платя за екип отпада- до колкото виждам цените гонят тези на частните клиники. От известно време обмислям 2-ра градска- София като избор. До колкото знам в кр. на миналата година е ремонтирано родилното отделение   и сега е в чудесен вид. Ако има  мама с впечетления от тази болница ще съм благодарна да ги сподели newsm12

# 484
  • софия
 newsm59 Mary_Angel,да си жива и здрава и нека раждането мине по вода, а на финала едно сладко бебче.Момичета такива училища за бременни има ли и в София.А някоя от вас мисли ли да ражда в Тина Киркова с избор на екип.Има ли мами с киселини и как се справяте с тях.Дънки с ластик има и по много други магазини аз взех за 30лв.от мола на цариградско,но името на магазина не съм сигурна как беше newsm78.има същия в маг.хит в младост.Гледах и клинове които са за бременни и са по 20лв,мисля да се възползвам и от тях и с няколко туники да избутам до декември.За водата -на мене лично ми е 1ва бременност и нямам личен опит ,но приятелките около мен дават за да изплакнат устата след кърмене.

# 485
Здравейте мами-мацки!
Честит рожден ден,  Mary Angel! Бъди здрава, усмихната, винаги влюбена и обичана и най-прекрасната мама на пухкаво здраво бебче през декември!
TROSHKATA, аз мисля да раждам с избор на екип в Тина Киркова.

# 486
Хора, аз реших проблема с дрехите - клин и сукман /туника/, така ще съм до края. Разбира се, това са само първите покупки, все пак всеки ден с едно и също не може...  Simple Smile До този момент съм 12 кг. отгоре, но ... не ми личат особено на тялото, само на корема. След 5 дни влизам в седмия месец, чакам с нетърпение деветия /ха, може би и вие ...  Laughing/. След проблемите в начална бременност ме е страх все още да се замислям за покупки за бебето, шишенца, дрешки, кошарки ... но може би това е нормално в предвид обстоятелствата, знам ли ...

Mary_Angel, честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастие и усмивки да има около теб, лека бременност до края и леко раждане на здраво и хубаво бебе!!!

# 487
Mary_Angel честит рожден ден!  bdbaloni  smile3525 Здраве, щастие и късмет newsm10, леко бременеене preggo, още по леко раждане  costumed050 и пуххкаво бебче на зима.   ylinfant  Весел празник!!!  happy bd   bigdance2

# 488
Добъррр ден и от мен.
Mary_Angel - Честит празник. Дано на зима получиш още един здрав и пухкав подарък.
За мазането, аз свърших всички кремове из нас за мазане, накрая подхванах маста. Смесих я с масло от жожоба и почнах мазането.
Не мирише толкова лошо. Мажа се всяка вечер след баня и ма сутринта кожата ми е една мекичка. Аз и детето до годинката с мас съм го мазала- не сме имали проблеми. Сега пак така смятам да процедирам.
За шишетата - замислям се тези http://www.bgdechko.com/product.php?id=1214 - незнам дали ще ги взема, не съм решила още. С първото дете използвах обикновенни на Камера и през два-три  месеца ги сменях.
Това за сега отивам да правя сладко от сини сливи, вчера правих малко и днес още малко - мноооого го обичам особено с палачинкиии.
Айде хубав ден!

# 489
LADY N радвам се че те "виждам" отново сред нас. Всичко ще бъде наред, лошото мина, вярвай в това и декември ще гушкаме всички сладките бебоци  Heart Eyes

# 490
  • Морска приказка
LADY N  Hug много позитивно звучиш и по това съдя, че вече всичко е наред с теб и бебчо  Praynig. И аз се притеснявам да купувам още,но това не ми пречи да си разглеждам и разучавам, че при мен всяко решение е предпоследно  Blush.
За киселините и аз искам да чуя съвет, защото от време на време, когато бебка рита повече  ми излизат киселини, но нищо не ми помага  newsm78.

# 491
Мацки,дали е нормално рязко вдигане на кръвно без да има за какво да се притеснявам?Вчера след работа със мъжа ми както се разхождахме из Скай сити изведнъж като ме изби една пот сякаш пара ми излизаше от главата,нищо не виждах с едното око а с другото ми бе замъглено и сякаш черни кръгове виждах,така бях около час след това адско главоболие.По принцип съм с кръвно 90/60 а вчера когато го измерихме бе 132/95.Бая се стреснах но доки е в отпуск и чак в четвъртък ще е в София.

# 492
Mary Angel, честито и от мен!   bouquet Да си здрава и много щастлива Simple Smile И най-големият подарък да се появи леко и безпроблемно и много да те радва Wink

На Mama Iva успех.... и на всички, които имат прегледи днес! Да кажете после, че всичко е наред!

И аз пийвам кафенце сега и гледам колко сте ранобудни Simple Smile И аз се будя към 7 ама си полежавам още малко поне до 8.30 Wink 7/8 ти си номер 1, щом и торта си смогнала да направиш толкова рано Wink Браво на теб!

Ceci88, има време Simple Smile Следващия път ще направим срещичка като пак тръгнем натам Wink Аз също мисля, че има доста неща, които си струват в този магазин. Друг е въпроса, че ако има кой да ти ги вземе от Англия сигурно е най-добре. Тук само надуват цените излишно. Аз гледам и в сайта им разни неща и да ти кажа тук са си по-скъпи, което е много дразнещо, но какво да се прави... Има креватчета в сайта по 120-130 лири с намаление, а тук са доста отгоре...

Приятен хладен ден, момичета Wink

# 493
  • София
Mary_Angel, Честит рожден ден!
С пожелания за много здраве, щастие и любов!Получи своя най голям подарък през декември и му се радвай!  bouquet
Виждам че коментирате дрехите, аз си мисля че няма да ни се налагат зимни дрехи Laughing, защото ни е постоянно топло и задушно.Моят мъж се шегува, че до ноември ще си ходя по потници, а аз от 15 октомври мисля и на работа да не ходя, че имам малко отпуска за ползване и после би трябвало ако всичко е наред да изляза в първия си болничен и да се подготвям за дългоочакваната среща с новия член на семейството ни Laughing Мисля, че есенните дрехи ще ни свършат работа поне до раждането.
А и за Джъмбо да изкажа мнение: ходих да го видя този прословут магазин, да ви кажа честно никак не съм очарована от него, продават само китайски стоки, като влезеш в магазина те лъха една миризма на китайчета Sick, то затова е евтин, бих казаха прекалено евтин магазин. Погледнах няколко дрешки, е то на етикетите си пише Китай, гледах и количките, също не стават.Това е мое мнение, някой да не го вземе присърце Grinning
Имам и едно питане newsm78, усещам вече, че ми натежава шкембето, изпитвам някаква тежест ниско долу, има ли някой такъв проблем?

# 494
  • София
Добро утро и от мен1   bouquet

Първо да честитя на рожденичката - Mary_Angel, бъди здрава, щастлива, обичана и много леко раждане ти пожелавам.

Ванче, на мен също ми прилоша в неделя- пазарувахме си в Карфура и внезапно ми стана горещо, препотих се и започнах да треперя. Нямаше къде да си премеря кръвното, а у дома нямам апарат. Но след като хапнах се оправих. Не че това трябва да те успокои, но май е нормално да се случват някакви такива неща отвреме на време.
Сигурна съм, че доктора ще каже, че си ок и бебо също и е било само временно неразположение

Общи условия

Активация на акаунт