Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 518
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро! Моят ритльо ме събуди още в 5 часа  Mr. Green Даже правих торта,гладих и други неща свърших и вече сядам да почивам.
Приятен хладен ден на всички,а на Която стискам палци за прегледа  thumbsup

# 466
Добро утро! Моят мъж стана рано да пътува по работа, а след него кукличката ми реши, че точно в 7ч трябва да си играе Crazy За първи път ми се случва ТЯ да ме събуди, но да си призная ми е много приятно, на обед ще се опитам да поспя. Хубав ден ви желая и чакам добри новини от прегледите ви!

# 467
явно днес е ден на активните бебета Simple Smile
аз съм събудена от 6 малко физарятка и сега ди почива  smile3521

# 468

Хайде да почерпя, че днес съм рожденичка  smile3510

# 469
  • Пловдив
Добро утро на всички..Simple Smile

newsm59Mary Angel, Честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве, много лека и безпроблемна бременност до края и най хубавият ти подарък тази година да бъде едно прекрасно, здраво бебе....  ura Tada

# 470
Здравейте, мамчета!  smile3525

Аз този път съм от ранобудните. Таткото отиде рано рано на работа, бебка и тя се разбуди и раздвижи, мама се повъртя, повъртя в леглото и в 7 часа стана, та сега пийвам кафенце и чета бебе-пресата  kaffeetrmker_2.

Аз вчера се поизморих и нямах сила да докладвам за Mothercare  ooooh! Аз съм ходила там, ама не знаех, че съм в Mothercare, понеже като вляза в бебешки магазин и съм като отнесена, въобще не гледам кой е, как се казва, а на същия етаж в the Mall скоро ще отворят и още един детски магазин, вчера редяха дрешките. KalinaZ наистина трябваше да се уговорим, щеше да ми е много приятно да се запознаем  Hug

Та Mothercare не е от най-евтините магазини, то такива в Моловете няма, но има много неща, които си заслужават. Дрехи за бременни не съм гледала, понеже си имам и есенни такива, за зимата ще му мисля по-нататък, а то зимни е по-вероятно въобще да не ми трябват. Харесала съм си най-вече едни бодита-пижамки, които се закопчават отпред с тик так копчета, такива имаше и моята приятелка пак от Mothercare и каза, че е много доволна от тях, те са 3 бр. в една опаковка. Имаше и много сладки бодита по 6 и повече парчета в опаковка и такива ще си взема, може да са по-скъпи, но материите са много по-добри от тия, които гледах в по-евтините магазини, по-мекички и по-стегнати са някак си. Гледах едни космонавтчета, много са сладки, варират между 90 и 100 лв., никак не са малко парите, но са страхотни, ще чакам обаче свекито да видим какво ще вземе от Италия. Имаше и разни одеялца, спално бельо, ама за спалното бельо и одеялцата съм се спряла на друг магазин пак в същия МОЛ на първия етаж до Карфура, много сладки неща има и на по-поносими цени, е не са евтини, но са по-нормални. Сега ще чакам да отворят и другия детски магазин в the Mall и ще ходя на инспекция  Grinning

Mary Angel честит рожден ден  nbirthday  bigdance2  Gift  ura !!! Желая ти здраве, щастие, любов и късмет, а през декември най-хубавия подарък   ylinfant

Ами това е за сега, продължавам с кафенцето и бебе-пресата /форума/  Grinning

Чао и спокоен ден от нас   bouquet

# 471
Mary_Angel  Честит Рожден Ден мила,желая ти най вече здраве.Много късмет и успехи в живота и не на последно място най красивата госпожица в края на годината да зарадва душата ти.

# 472
Добро утро и хубав ден!
Ние вчера избирахме стерилизатор и се спряхме на този, който е за микровълнова на Авент, има и електронни, но ми се струва, че този за микровълнова не е лош, а помпичката за кърма, сащо на Авент се чудя дали да е ръчна или електронна. Също така се чудя дали да взема уред за затопляне на храната на бебето, и такъв за изсмукване на остатъци от храна.
Колко бързо върве времето... сякаш вчера бяхме бременни... а сега остават само 4 месеца до появата на бебето, ако не и по-малко - вие ориентирахте ли се вече къде да е раждането или още е рано?

# 473
# 474
kolika, и аз като теб от рано се вълнувам по тези въпроси.Определено съм се спряла на Шейново живот и здраве.Но има нещо което разбрах и хич не ми хареса,не дай си боже по спешност да те закарат да раждаш в Шейново веднага те прехвърляли в Майчин дом(само там вече приемали спешните)сиреч ако бебчо реши по рано да излиза трябва в МД е ако не си платиш де.Аз нямам възможност да си платя та дано бебчо си излезе когато трябва.

# 475
Mary_Angel  newsm59 и  newsm67 Tada Tada   Party Time  пожелавам ти много здраве,щастие и късмет,както и едно здраво и пухкаво бебче на финала  Hug

# 476
Добро утро и от мен,
изумена съм колко много сте писали вчера Simple SmileSimple Smile Честно казано не успях да ви изчета, но карай. Има доста теми, които сте подхванали и ми се иска да се включа, но по нататък, че сега нямам много време. Бързам да се отчета, защото сигурно чак в петък ще ви чета. Вчера ходих на " ЖК ". Пиша го напрочно в кавички, защото чаках около 30 мин да ми мине часа и да са сети, че отдавна ми е дошъл реда, влязох и вместо да ме пита как съм , има ли нещо и да ме прегледа ми вика : " ооо ти за направление ли си???" Аз не успях да отговоря, тя взе да си пише нещо, само ме пита кой месец съм, пусна ми направлението на принтера и ми вика - айде след като те изпишат ела  на консултация. Е няма що... направо ми идеше да я удуша, но честно казано бях толкова изумена, че не успях да реагирам. Ужас направо. Та сега отива  да постъпвам в болница.Sad Надявам се, че в петък ще ме изпишат и ще докладвам.

Mary_Angel    да си жива и здрава, много лека бременност и накрая едно много леко раждане.  Честит празник. Много щастие и късмет и весело изкарване на празника.  Hug

# 477
Mary_Angel   nbirthday:newsm38  ura.
Пожелавам ти усмивката ти да не слиза от лицето ти, здраве, любов и една красива принцеса през  декември
Може ли такива сладки изкушения да предлагаш от ранна сутрин Laughing. Сега освен да ходим в 7/8 да ядем от тортата, която тя е направила... smile3521

# 478
честито на рожденничката  bouquet Бади много здрава,усмихната,щастлива и успешем финал с бебчо  Hug

Относно мазането против стрии аз използвам Мустела и засега съм много доволна-не ми е излязла нито една стрия.

За шишетата мисля да купя стъклени,защото пласмасовите масово ги отричат!!!Пожелавам ви лек ден,а аз отивам да зготвя нещичко Wink

# 479
ЧЕСТИТО и от мен Mary_Angel newsm51 newsm38 newsm18. Пожелавам ти много щастие, късмет, сбъднати мечти и едно здраво и пухкаво бебче на финала Hug

Общи условия

Активация на акаунт