Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 481
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Спокойно, ако е така на всички децата ще са на петна. Колко пъти си се стряскала за дребни неща и си се пипала инстинктивно някъде откакто си бременна сигурно не можеш да ги преброиш. Аз също съм се стряскала така няколко пъти и то все докато карам, ама изобщо не съм се замисляла за това. Не вярвам, че тези петна имат нещо общо с това.
За дънките за  бременни  newsm10, просто са супер. Майка ми ми подари няколко чифта, тя много се развълнувала за гладкото протичане на бременността ми и само пазарува разни неща. Но определено ако трябва да се пъхам в старите си дънки, няман никакъв шанс и с тези се чувствам прекрасно.

# 511
  • Русе, България
Mary_Angel, много, много специален рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и много щастлива!

# 512
Благодаря ви за отговорите!
Не знам дали е настинка или вирус, само един път повърнах сутринта, но цял ден ми е отпаднало и леко лошо.Ще изчакам, може да е някой досаден вирус, майка ми беше така преди няколко дни.

# 513
Здравейте момичета,

Честит Рожден Ден, Mary_Angel!!! Желая ти здраве, много усмивки и с всеки изминат ден да се чувстващ все по-щастлива и окрилена от топлите чувства на майчинството!!! Дочакай срещата с малкия човек в компанията на много приятни емоции!!!

Ето че и при други майчета се проявяват моите симптоми  Sad Аз вчера бях писала, че до обяд повръщах 3 пъти и ми беше ужасно зле. Така съм от неделя, топли вълни ме обливат, повръщане, гадене, газове, стомашно разстройство. Днес ходих на лекар, имах час за тонове и рутинни изследвания. Докторката ми каза, че по всяка вероятност съм пипнала някакво вирусче, защото сега имало някакви точно такива. Препоръча ми да се подложа за няколко дни на диета - сухари, сиренце, попарка и такива неща да ям. А записа на тонове е много приятно изживяване, лежиш си и чуваш много отчетливо всеки ритник на бебока, който в моя случай явно много се нервираше на коланите, с които бях вързани и такива шутове раздаваше  Heart Eyes От прегледа стана ясно, че бебка се чувства добре и че нямам контракции, което много ме зарадва  Flutter

Друго какво исках да споделя  newsm78, ох бременния ми мозък не ражда нищо друго за сега, затова ви пожелавам приятен следобед и хубава вечер   bouquet

# 514
  • Морска приказка
Девойки, аз си тръгвам. Имам среща с една приятелка бременнлинка и ще ходим до Вис виталис да разгледаме колички  и др. неща. Утре ще дам отзиви ако ми хареса нещо. Чао и лека  Hug Hug Hug

# 515
Здравейте мами, искам да ви попитам дали някоя от вас знае прави ли се нещо при уплаха като си бременна. Онзи ден като пътувахме и изневиделица изкочи едно куче пред колата, което за  съжаление блъснахме smile3518 По стреснах се и без да се замисля си закрих лицето с ръце. Въпреки, че не съм суеверна почнах да си мисля сега да не се появи на бебка родилно петно точно на лицето, заради тази реакция. Аз си имам на кракът едно такова петно във формата на мишле(мама се е уплашила, когато е била бременна с мен)

Мила Silviavt, да ти кажа и аз наскоро реагирах така... закрих си лицето, стреснах се от един гаден гълъб дето излетя точно пред очите ми... Simple Smile А и по принцип аз не обичам птици, имам една случка от дете, когато съм се стреснала... Дето казва Azzazela обаче то всички деца биха били на петна... колко майки не са стряскали нито веднъж за тези 9 месеца? Майка ми пък има голямо петно на прасеца във формата на елипса, а пък баба ми не помни да се е стряскала от животно, а и да се е стреснела, едва ли би се пипнала отзад на крака, долу... Simple Smile Не вярвам това да е причина за появата на тези петна, не се притеснявай излишно. Wink

# 516
Привет,момичета искам да ви се похваля, че днес ходих в един много голям магазин за втора употреба и си купих страхотни спортни панталони за бременни само за 11лв.и някакви стотинки, а колко са запазени и на мъжът купихме почти чисто нов анцуг на адидас за 15лв.Ако някоя от вас не и се дават много пари за дрехи които малко време ще ги носи магазина е в Младост1 с/у Про Маркет.

# 517
Честит рожден ден, Mary_Angel!  bouquet

Вчера и днес и на мен ми прилошава - топли вълни и разтреперване. Предполагам, че е от рязката промяна на времето, атмосферното налягане и кръвното.
Хубава вечер на всички!

# 518
Оле,изписали сте цели 4 страници днес.

rali_00 доколкото разбрах Втора градска е сертифицирана болница Приятел на бебето (Тина Киркова също). В България за момента са 12 на брой. Но ето една статия за заинтересованите: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=168390  
и видео от 1 август за това какво дават на бебетата http://novinitepro.bg/bulgaria/mrachna-statistika-tpchat-bebetat … ot-rodilnoto.html

# 519
Момичета легнах да подремна малко,а съм спала цели 3 часа.Такъв мързел съм станала на последък Grinning
SilviavtАз също съм се плашила милион пъти до сега и съм се пипала каде ли не.Но и аз не вярвам много на суеверия.Майка ми ми е казала за това,суеверие,че ако бебето има белег и се сетиш от какво си се изплашила до 40 дена на детето той изчезва.Ако не се сетиш остава  Grinning Така,че помни си... Simple Smile А пък други са ми казвали че ако откраднеш нещо и се пипнеш остава белег на детето...Мила те са толкова много и ако тръгнем да ги спазваме трябва по цял ден в леглото и на хладилника. Laughing Изобщо не му мисли. Hug

# 520
bdbaloni Mary Angel! Желая ти здраве, късмет и най-хубавия подарък през декември!

# 521
Mary Angel Честит рожден ден да си жива и здрава и все така засмяна

Пожелавам ти декември месец да гушкаш най-сладкото бебче newsm59  bigdance2  party023 Tada  ura

А сега накратко,ходих на преглед всичко е наред с бебо но си имам слонче което тежи цели 938гр smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 направо паднах като ми го каза това доктора,а вие се оплаквате от някакви си 700гр  smile3532 дано не ислезе някое сумишче,че моя мъж е роден 4150гр.Представете си,иначе вървим 1 седмица напред,но доки каза че е добре това означава че бебето си се развива много добре и си се храни нормално

Ами това е от мен лека вечер вви желая отивам да почивам smile3503 smile3503 smile3503

# 522
Момичета някоя от вас знае ли какво може да се пие при зъбобол че ме боли адски зъб а нещо ме е страх да ида на зъболекар?

# 523
Mary_Angel, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, усмихната, щастлива и обичана и успех в предстоящото начинание!!!

Не съм писала няколко дни, но сте много активни и едвам смогвам да ви следя, което е хубаво де... Laughing
На мен ми предстои служебно пътуване на 150км от София и съм малко притеснена дали всичко ще е наред, но гледам да мисля положително и да се насладя на разнообразието в ежедневната програма.

Откакто се захлади се чувствам много добре, че тези жеги направо ме измъчиха, както и вас предполагам.

Мамчетата с неразположения бързо да се оправят.

Радвам се да видя Лейди Н в темичката ни, а на мама Ива стискам палци всичко да мине като по вода в болницата!
Това е засега от мен, лека вечер, момичета! Hug

# 524
Момичета някоя от вас знае ли какво може да се пие при зъбобол че ме боли адски зъб а нещо ме е страх да ида на зъболекар?

Хубави е да отидеш на зъболекар дори и да имаш болка ще ти бият упойка за бременни която е без адреналин и няма нищо страшно,обърни си внимание защото може да стане някоя инфекция Peace Peace Peace

Това ми го каза моята зъболекарка ако има нещо по-добре сега да се направи един зъб отколкото да стане по-зле

Общи условия

Активация на акаунт