Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 492
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Миме, дано си права че бая се стреснах.

# 497
VanqStoeva, дори да е нормално за този период да има резки промени в кръвното, по-добре звънни на доки... или се консултирай с някой негов колега, ако няма връзка той... Предполагам, че сега вече си добре и кръвното е паднало, но по-добре да не се чака, ако все още е по-високо.

Troshkata, и аз мисля да се записвам на курсове за бременни. По принцип в началото на всеки месец излиза в нета програма на безплатните курсове на сп. 9 месеца, някой ми беше казал във форума наскоро. Аз днес ще проверя и една жена, която води към Полимед курсове, Диди Димова се казва. Чувала съм различни мнения за нея, но мисля да се запозная наживо и тогава да реша. По принцип тя дава една консултация безплатно и после си решаваш искаш или не. Моя близка ходи при тази жена и беше сравнително доволна от наученото.

Намерих и други сайтове на училища за бременни, но като никой познат не е ходил не ми се иска да се записвам насляпо Simple Smile

# 498
Здравейте!
Mary_Angel -Честит рожден ден   bouquet Щастие и радост,здраве и късмет ти желая от сърце.А Най здравото и сладко бебче в къщата ти да расте! Grinning Hug

# 499
Миме, дано си права че бая се стреснах.
Да имаш горещи вълни е едно, но да ти се нарушава макар и за кратко зрението не е добър признак. Намери начин да се консултираш с друг лекар, щом твоя е в отпуск.  Но не се оставяй така  Peace

Mary_Angel, честит рожден ден от целия ни малък екип - проекто-син, дъщеря и мама! Пожелавам ти декември едно прекрасно бебче, да папка и да слушка!

# 500
Честито на рожденичката,да си жива и здрава,много щастие и късмет.
Аз съм раждала във втора градска,преди 6 години и половина и тогава не беше зле като цяло две легла в стая.Чисто беше,но аз си имам причини да не раждам там,мисля в майчин дом,но ще видя,този Четвъртък ще ходя на 3D там.

# 501
Здравейте момичета
Мислех че като си остана в къщи ще имам повечи време да се включвам, но уви. Подхванали сме малко ремонт и не смогвам. Свърша нещо па полегна и така време за компютъра не остава.
Иначе ние сме добре вчера бях на консултация  всичко с бебо е наред. Ноще трябва пак да ходя на 3 или 4Д , за да се види колко е пораснал миомния възел и къде точно се намира. Посъветваха ме между 28 и 30 седмица да отида.
Това е от нас накратко, като имам време ще пиша пак

# 502
  • София
здравейте:-) аз ходя на лекциите на списание 9м и на безплатните лекции в Baby-mall от два месеца и на мен лично ми допадат , защото научавам нещата така да се каже теоретично, а пък вече как ще станат - зависи от мен и бебо Simple Smile. Отделно там се срещам с много други мами в различни седмици и така научавам и по нещо допълнително от тях.

Затова бях питала преди две теми дали някой смята да ги посещава.
Има безплатни лекции и в магазин Слънчице.

# 503
Мери, много здраве и красиви мигове  bouquet
На мен хич не ми е добре, тази сутрин се събудих, беше ми страшно лошо и право към тоалетната, след това пък и видях, че освен повръщане съм и разхлабена, аз забелязвам вече от седмица, но предполагам , че щом е само по един път на ден не е нещо притеснително.
Ваня, и аз те съветвам да кажеш на док, особенно за замъгленото виждане.
Много хубави заглавия, ето какво ми хрумна и на мен
Чакаме ме си с нетърпение декемврийските творения.
Отивам да лежа, че много ми тежи главата.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 15:45 от mari:)

# 504
Страхотни заглавия сте измислили, майчета Simple Smile Аз не съм много по лириката, така че за жалост не мога да дам идеи Wink

Mari:), дали не е добре и ти да се посъветваш с доки? Да не те е пипнал вирус някакъв, ама то пък само веднъж на ден... Една приятелка ми обясняваше, че повръщането я е подгонило последния месец+зверски киселини след всяко ядене... Така че явно при всеки си е различно.

Да се оправяш бързо! Simple Smile

# 505
mari:) Аз също съм разхлабена от няколко дни Sad.Даже си викам момичетата тук се чудят как да се оправят със запека,а я ме виж мен.А и вчера също повръщах сутринта,даже попитах тук за сутршното нерасположение дали още го има при някой. Simple SmileНо и при мен е 1 път на ден.Незнам иначе признаци за вирус нямам.Ти ако смяташ че е някаква настинка по добре отиди на доктор.За твое успокоение.

# 506
Ох,цялата бременност до сега НЕ съм повърнала нито един път и не ми е било толкова гадно,колкото сега  Sick.От няколко дни все ми се гади,направо ужас....Само се моля да не започна да повръщам точно на края,че четох,че на доста бременни започва да им се гади и повръща точно в последните месеци  ooooh!

# 507
Момичета случайно открих една страничка с невороятно предложения за детска стая и реших да я споделя с вас http://www.mebeli-bebe.info/index.php?p=2&m=320&lang=1&a … c=13231&col=1

# 508
...Дънки с ластик има и по много други магазини аз взех за 30лв.от мола на цариградско,но името на магазина не съм сигурна как беше newsm78.има същия в маг.хит в младост.Гледах и клинове които са за бременни и са по 20лв,мисля да се възползвам и от тях и с няколко туники да избутам до декември...

Днес гледах дънки и панталони за бременни - средно 45-52лв, като цветовете на дънките изобщо не ми харесват. Клинове няма.Много е беден избора тук в това ...село.Ходих и в маг. second hand, и там нищо,освен един супер панталон на st.oliver,в който беше абсурд да се намърдам. Оф, незнам от къде да си взема дрехи,не ми се дават 100лв за дънки,панталон,клин,а сегашните ми дънки ми стягат на корема вече.

И аз съм чувала,че в последните месеци е възможно да се появи гадене и повръщане.

Относно заглавието - харесва ми последното предложено. не съм гласувала, това си е ваша тема, която чета и се включвам.

Mаry Angel, много здраве и щастие. Да си винаги обградена с любов и внимание, и да родиш живо и здраво бебче!   bouquet  bouquet  bouquet

# 509
Здравейте мами, искам да ви попитам дали някоя от вас знае прави ли се нещо при уплаха като си бременна. Онзи ден като пътувахме и изневиделица изкочи едно куче пред колата, което за  съжаление блъснахме smile3518 По стреснах се и без да се замисля си закрих лицето с ръце. Въпреки, че не съм суеверна почнах да си мисля сега да не се появи на бебка родилно петно точно на лицето, заради тази реакция. Аз си имам на кракът едно такова петно във формата на мишле(мама се е уплашила, когато е била бременна с мен)

Общи условия

Активация на акаунт