Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 383
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
Аз също съм януарски козирог, но за бебчо предполагам ще бъде Стрелец - 06.12. От лични наблюдения над дечица Стрелец съм си направила извода, че са много послушни и кротички и много спокойни. Дано да е такъв и нашия случай, въпреки че и двамата с таткото сме били много ревящи и неспокойни бебета. Но най-важното е да са живи и здрави!
А за козирожчетата пак по лични наблюдения, смятам че са много любознателни и задават мнооогооо въпроси, но са много будни и енергични деца  Heart Eyes

# 646
днес намерих НУТРИ-МАГ във аптеките на марешки за опаковка от 90 таб за 43лв. навсякъде другаде е по 58 лв. само не разбрах каква е тази ралика в цената Thinking
е навсякъде е мафия

# 647
За лекарствата и витамините за бременни се убедих че си е жива мафия,слагат безбожни цени защото знаят,че ние в този момент ще дадем мило и драго само бебо да е добре.Това е нормално за БГ, нали за всичко сме на тоя хал.

# 648
днес намерих НУТРИ-МАГ във аптеките на марешки за опаковка от 90 таб за 43лв. навсякъде другаде е по 58 лв. само не разбрах каква е тази ралика в цената Thinking
е навсякъде е мафия
Да не ти казвам че ги купуват на 30лв  Laughing

# 649
  • Пловдив
здравейте,до бъдещите майки от Пловдив-знаете ли как стои въпроса с раждането във вода във ВМИ,ако  някоя знае нещо по въпроса моля да сподели,на мен ми се върти идеята да родя по този начин, ако е възможно.

Аз съм от Пловдив и също смятах да раждам водно във ВМИ..Ходихме на консултация при д-р Паскалева ( тя ги води водните раждания), но не ми хареса това, че се води планово раждане т.е ти го предизвикват, за да може да родиш през деня в удобно на тях време, другото е, че си задължително на система , когато влезеш във ваната, във ваната се влиза на 5 см разкритие, бебето се ражда вътре, а след това плацентата на магарето. Иначе било безболезнено, но на мен не ми хареса това, че ти го предизвикват и, че ти слагат окситоцин. Другото , което е, д-р Паскалева ще отсъства през октомври и ноември месец.

За зодиите, аз съм декемврийски стрелец, бебето е с термин  07.12 ( като ходихме на 4Д се измести с два дена), но тъй като в 9 месец влизам на 07.11 има голяма вероятност да се роди и скорпион, почти всички които съм питала раждат преждевременно , някъде около 20 дена преди термина, особенно тези бременни с момченца. Свекърва ми е скорпион , а свекър ми също  стрелец..Simple Smile

# 650
Аз съм козирог, а таткото е скорпион и много силно се надявах бебето да е една от тези зодии, но уви. Не съм никак възхитена от стрелец, но не си позволявам да залитам в тези мисли и суеверия. Важното е да е здраво, а и сестра ми роди и двете си деца 20 дена по-рано от термин, без да са недоносени, едното беше 3,200кг, а другото 3,500

# 651
  • София
здравейте Simple Smile

виждам , че коментирате зодиите. Аз също не съм възхитена от зодията стрелец за мъж, но това не е важно. Споделям мнението на 30god и няма да задълбавам.

# 652
  • Ямбол
Здравейте,и аз да се отчета,вчера бяхме па преглед,потвърди се ,че ще е момиченце.
26 см и между 800 и 1000 гр.
Много риташе с цялото тяло се блъска,понеже сега и било много широко.
Днес правих изследвания,хемоглобина,който беше 93 преди около 2-3 месеца сега вече е 114,пия Сорбифер и нямам никакъв запек.
Попитах защо изкачат пъпчетата,д-ра ми отговори ,че е от мускулите.
Споделих му,че съм усетила 2-3 пъти втвърдяване на корема,той ми отговори,че щом не са придружени с болка до 2 на ден е нормално,че са подготвителни контракции.
Времето наистина захладня,което обикновено не ме радва,но сега само ме навежда на мисълта,че наближава нашата дългоочаквана среща с бебче да дойде.
А относно дрехите,колкотои малък да ми казват,че ми е корема и не изглеждам въобще за 7-ми месец,вече трудно се навирам в по зимниоте дрехи,а как ще сме зимата,като трябва яке да закопчаваме върху тумаците,ще изглеждаме като шушулки  Laughing

# 653
оххх  , разсмяхте ме. С тези възглавници между краката.
Аз също спя така , ама не само с една ами съм се опасала с няколко. И която набарам през ноща нея прегръщам или бутам м/у краката.
За зодиите - аз и брат ми сме стрелци /близнаци/. Моят син също е стрелец - чудесна зодия. Свободни, неподчиняващи се на норми и правила, казват си всичко, и на всеки казват каквото имат за казване без увъртане.  Joy Както и да е има отделна тема за зодиите.
Още малко и си тръгваме от работа - вече нямам търпение.

# 654
здравейте Simple Smile

виждам , че коментирате зодиите. Аз също не съм възхитена от зодията стрелец за мъж, но това не е важно. Споделям мнението на 30god и няма да задълбавам.

ами аз какво да кажа таткото е стрелец и сега момчето като се появи и то ще май стрелец понеже ще съм секцио ,ще побелея рано рано  Grinning ,но живи и здрави да сме това е най-важното  Laughing

# 655
Аз да ви кажа ще съм доволна много на стрелче, при мен така се пада... баба ми е стрелец, а за мен тя е ангел Simple Smile И някак си затова мисля, че е хубава зодия за момиченце... виж мъжете стрелци май са си друго Wink Бившият ми шеф беше стрелец... доста тежък характер, даже меко казано Wink Но каквито се появят, такива... няма да ги върнем, я Simple Smile

Браво на момичетата с тези големи и хубави бебчета дето пишат тези дни... аз почвам да се притеснявам да не сме малки Simple Smile Миналата седмица бяхме само към 680-700 г. Казаха, че е ОК, ама като ви слушам... Wink

# 656
  • София
мила iff2 ще ти побелеят косите , но с радост ще си ги носиш Simple Smile

# 657
Аз пък много харесвам мъжете стрелец. Татко ми е стрелец и синът ми също. Прекрасни са!
Обаче имам съмнения за жените и стрелец и козирог, а чакам момиче  Laughing
Истината е, че не вярвам в зодии и по-скоро се забвлявам с разговори за тях. Иначе таткото на принцесата ни е козирог и е страхотен. Дано малката прилича на него!

# 658
Аз съм декемврийски стрелец, принцесата е декемврийски козирог и очакваме бебето да е декемврийски стрелец, също. Зодиите са едно, асцендента второ, а как ще ги запознаем с живота и възпитаме - трето; четвърто е приятелите и средата през пубертета... newsm78
Радвам се, че ще имаме много поводи за празнуване през най-вълшебния месец от годината - декември...дано!

# 659
Здравейте момичета!
Аз бях от декемврийките, които не успяха да задържат бебчо, но ви наглеждам от време на време Simple Smile
Много сте ми сладки с тези трепети, особено майчетата, на които им е за първи път.
По време на бременността си аз също си слагах възглавница, но на корема, когато се завъртя на една страна, защото докато беше по-малък ми се "изхулваше" и ми създаваше неприятно усещане. Така че "Всеки луд с номера си" Simple Smile
Много се радвам за вас и леко доизносване на бебоците и безпроблемно раждане!
ПС а има ли мами да чакат близнаци?

Общи условия

Активация на акаунт