Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 481
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
koqto, страхотна новина Simple Smile Радвам се, че всичко е наред Wink А тези 900 гр. и отгоре направо ме разбиха... ще е силен младеж значи Wink Само така!

BetiBoko, по-добре бързо ходи на зъболекар, защото не могат да се пият много неща сега за болката. А и ако е някой кариес, колкото по-бързо се направи по-добре! Иначе може да възникне инфекция и става по-сложно в нашето състояние. Аз тези дни мисля да отида профилактично да се уверя, че са ми ОК зъбите. Ходих в началото някъде, април месец, но сега много бързо се развиват кариеси... нали бебоците консумират много калций Wink

# 526
  • София
Здравейте мами Simple Smile
Аз също ще ставам мама (за първи път) през декември и реших най накрая да се запиша и аз Simple Smile.  
Очакваният термин на бебо е 31.12. (искрено се надявам да не е точно тогава, все пак ще е добре да си има РД Simple Smile)

# 527
Bobariza добре дошла при нас,може да сте и бебе на годината  Winkнищо не се знае.
Майчета благодаря ви за бързото включване,боли ме мъдрец и по принцип е за вадене но не съм ходила от години на зъболекар последния път когато ходих ми вадиха мъдрец и се получи възпаление и ми се затвори цялото чене и бях на антибиотик и неможех да се храня с нищо цяла седмица и от тогава имам страхова невроза от зъболекари та затова си помислих че ако пия нещо и ми мине че може и да се размина но явно ще трябва да ида.

# 528
  • Пловдив
Момичета, да ви питам, някой знае ли дали в Пловдив се провеждат такива безплатни курсове за бременни?

BetiBoko, отивай на зъболекар, защото е много опасно по време на бременност да получиш някой абцес..и аз преди време имах такъв страх от зъболекар и затова сега единия ми кътник е половин, защото ме беше страх да ходя и накрая като отидох, беше късно Sad..Няма страшно, мисли за бебо.. Hug

# 529
  • Русе, България
Исках да попитам, от майчетата в Русе ще има ли някоя на срещата на ЛЛЛ тази събота, 4-ти септ., от 10:30? Може да си уговорим среща.

# 530
Pyjamka, аз със сигурност ще съм там  Simple Smile , всички сте добре дошли, ще ви очаквам!
на разположение съм за всякакви въпроси, свързани с прекрасните събития, които ви очакват - малки сладки бебчета- и тук в тази тема, и на ЛС.
При желание от ваша страна, заедно с Бу ще отговаряме на вашите въпроси, ако ви харесва идеята за постоянни помощници по кърмене в отчетната.

# 531
BetiBoko Преди време и мен ме хвама боля ме 2 седмици и после утихна така че да знаеш че може и да напомня само за себе си,но за всеки случей върви на зъболекар

Pyjamka Лекцията е много полезна,но този път ще пропусна понеже на 4 сме на сватба чак в Каварна bowuu bowuu bowuu иначе няма да съжаляваш ако отидеш ние на предната лекция се групирахме Hug Hug Hug

# 532
... боли ме мъдрец и по принцип е за вадене но не съм ходила от години на зъболекар последния път когато ходих ми вадиха мъдрец и се получи възпаление и ми се затвори цялото чене и бях на антибиотик ...
От такъв зъб си порвалих кърменето. Сега ще го оправиш по-лесно, защото и да пиеш лекарства плацентата ще  пази бебо. Като родиш и кърмиш имаш по-малко възможности за прием на лекарства. Пожелавам ти да не се стахуваш и да оправиш проблема без болка  Peace

На болните майчета пожелавам всичко да мине бързо и да се радват на хладното време   bouquet

# 533
Която, браво за малкият Крали Марко Grinning
Моята половинка и той е роден близо 5кг, но малката се роди мъничка-3040гр, ох и аз тези дни ще ходя, че не съм ходила от месец.Преди вървяхме 2дни назад, да видим сега.

# 534

При желание от ваша страна, заедно с Бу ще отговаряме на вашите въпроси, ако ви харесва идеята за постоянни помощници по кърмене в отчетната.

Да,искам! Гледам че ноемврийките имаха вече такова предложение и чаках и тук да ни питате. Досега не е казвал никой че не иска да кърми детето си. Това е моето мнение,нека другите да кажат също,но мисля че по точно трябва да си формулирате предложението.

# 535
Ще бъде страхотно!Аз се надявам да съм една кърмеща майка и се интересувам как става това "чудо" кърменето  newsm78.Притеснявам се ,че като ми дадат бебчо и няма да се справя  Rolling Eyes Повечето ми познати са имали проблеми в началото, когато са им дали бебенцата в болницата.Не са им обяснили какво да правят...е те са се опитали да ги кърмят ама нещо не се получавало  Confused И така едната още от самото начало се отказа от кърменето и бебенцето и беше изцяло на АМ.Дано аз да се справя  Praynig
Тъкмо се прибрахме от разходка с   animal037 и излезнах по тениска и къси панталонки ,а то направо  cold И нямам никакви панталони и блузи с дълъг ръкав,които да ми стават на това голямо шкембе  Crossing Arms Сега всички блузи са ми окъсяли и ми се вижда корема  Embarassed добре, че взимам някоя друга блузка от на мъжа.Ще трябва и аз да пообиколя магазините за бременелки.

# 536
Mary_Angel ,  nbirthday  с пожелания за успешен финал на годината и най-сладкото и пухкаво бебче на света!

# 537
И нашия мъж е доста тежък, миналата седмица беше 930гр, това беше преди една седмица точно, а сега е минал килограм вече. Много е миличко да знаеш, че вече си е човече истинско  newsm30.
А БетиБоко да заминава на зъболекар, че сега е много кофти да ти се скапе зъб, и ако е нещо лошо трябва да се оправи навреме, че после-лошо Naughty. Аз ходя всеки месец, откакто съм бременна, по съвет на моя зъболекар, защото сега сме много чувствителни на тема зъби.

# 538

супер ! Ще сме много благодарни! Hug

# 539
Добро утро, момичета
Като съм се ококорила от 6 часа, че няма вече сън, то е ясно.
Която, браво, много добри новини. Така нашите госпожици ще си имат яки другарчета dancing Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също съм ЗА постоянни помощници по кърмене.
Към мацките от Русе, аз също ще съм извън Русе за почивните дни и за съжаление няма да мога да дойда на лекцията. Жалко, иначе можеше пак да
премерим коремчета.... preggo

Общи условия

Активация на акаунт