Декемврийски бебешоци вече радват ни с подскоци! №9

• 25 442
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
  • София
здравейте, маминки Simple Smile Аз днес цял ден съм по пътищата на София, но засега се чувствам добре , а и бебо не протестира засега. Идеята за корекция на налични панталони много ми допадна, защото съм възмутена от цените в магазините за бременни и особено от И ЗА МАМА - цената на дънките е от 129,90лв. нагоре. Тези хора си нямат за нищо цифрите.

Днес бях на лекар при ендокринолог и като ми премери кръвното се оказа, че е 135/80, а досега на ЖК е било 90/60, което малко ме стресна и сега ще си го меря сутрин и вечер.

Относно лекциите на ЛЛЛ аз смятам със сигурност да посетя тази, която е в НДК на 19.09.2010г.

Бебешондел Simple Smile страхотни снимки, а малкия направо е невероятен сладур.

# 601
  • Пловдив
Bebeshondel, много хубави снимки....малкия е голям сладур..Simple Smile

# 602
  • София
всъщност поправям се среща , а не лекция на ЛЛЛ на 19.09.2010.

Приветствам консултантите по кърмене, аз също смятам да кърмя и искренно се надявам да успея и затова ще се възползвам от помощта им:-).

# 603
  • София
Здравейте момичета,
днес и аз ходих на доктор по спешност, бях ви питала дали някоя има болки и тежест ниско в корема, ама явно никоя не се е сблъсквала с това, което е добре. Оказа се че съм получила контракция при земетресението в петък, много се бях уплашила понеже се намирах на 17 етаж и при нас се усети, и беше много зловещо. Болеше ме корема и ходих днес на доктор, защото стана нетърпимо. За щастие всичко е ок, матката ми все още си контрира остатъчно, изписаха ми да пия нутри маг и папаверин, че вече но шпа не ми действа.
А моят мъж върви 2 седмици напред Laughing, тежи точно 1 кг - а това отговаря на 28г.с. На mari и koqto мислете му как ще ги износваме и раждаме тея големи бебоци Laughing
Сани 81 нутри маг струва 21 лева - 30 броя таблетки - и аз днес си купих, казват че върши работа, ама ще видим
Лека вечер на всички

# 604
Здарвейте, момичета

Времето е без коментар днеска. Пък и аз доста походих и се смразих тотално. Имах налудничавата идея да видя новия магазин на NEXT в the Mall, че нали днеска му било официалното откриване. Понеже много се вдъхнових от сайта и видях, че имат серия за бременни и веднага реших да го проверя. Личното ми мнение е, че изобщо не си струва този магазин в този вариант, който са го направили тук в България. Първо серията за бременни я няма и второ - детските и бебешките дрешки не са нищо особено, да не говорим, че са на безобразни цени - 2 бодита - 21лв. Най-обикновена памучна шапчица за новородено - 10лв.  Sad Толкова надежди му възлагах на тоя магазин, а то.....Ако се видя принудена да купувам дънки за сума пари, направо ще умра.
Лятото беше лесно, ама сега.....Сутринта си обилчам коженото яке - еми едвам го закопчавам  #2gunfire Факт е, че винаги съм носила тесни дрехи, ама чак пък толкова.....Много е комично, ама в същото време се и ядосвам, щото не знам какво ще правя!
Даже и есенните ми обувки са ми отеснели - нито един чифт не ми става  Cry  Cry  Cry Направо е трагедия. А дойде ли време за ботуши - направо не ми се мисли

И аз серизно започвам да се замислям как ще се обличам в това време, Josepha. Веднага се сетих обаче, че имам една вълнена туника, която е доста разтеглива и мисля да я нося с дебел чорапогащник (естествено възможно най-големия размер). Просто не ми се мисли да давам пари за панталони за бременни, като си помисля колко струват и как няма да ми трябват след няколко месеца. Помислете за някакви по-дебели рокли, които да комбинирате с чорапогащник. Пък и може и секси да го докараме  Wink

# 605
# 606
Бебшондел, много сте хубави , и вие и снимките Hug
ivonxxx , пази се!И мен много ме е страх от такива бедствия, дано повече няма Praynig
Иначе ,и твоят мъж е доста голям Hug
Мен чак странно ми се струва, малката както споменах се роди малко над 3кг , при втора бременност по ли е голямо бебето newsm78

# 607

Какво топло посрещане Simple Smile  Hug
Има много неща, за които пишете. Хубаво е да виждаш какво вълнува и другите мами, които са в моя период на бременност Simple Smile

# 608
ivonxxx, и аз имам такава болка долу в корема (чувствам се като изсипана). При мен е от тежестта на корема, имам слаби коремни мускули - затова ходих днес да си поръчам колан за бременни в една санитарна аптека да ме облекчи малко, че ако от сега легна....

# 609

Сани 81 нутри маг струва 21 лева - 30 броя таблетки - и аз днес си купих, казват че върши работа, ама ще видим
Лека вечер на всички

аз след като попитах тук се сетих и го проверих в нета и ми излезе 58!!!!! чак се ядосах на лекаря че изписва най скъпите лекарства но не видях колко таблетки са може и повече да са но не ми се рови сега да търся поръчала съм го в аптеката до нас утре ще ми го заредят.
за болката в пъпа и аз я имам и ми обясниха че е от разтягащата се матка
calinista добре дошла и от мен

# 610
И аз имам втвърдявания на корема с лека болка. казах днес на доктора, той- контракции. може да се получат от умора, и от много ходене, и от стрес и напрежение. при мен- от всичко изброено. Не ми изписа нищо за пиене, но почвам да лежа по повече и да не хода по 3-4 часа. Доктора каза че е нормално ако тези контракции са по 3-4 пъти на ден, ако станат по-чести не е добре.

# 611
  • София
момичета Simple Smile досега разглеждах снимките в facebook  и съм възхитена - всички изглеждате страхотно   bouquet

# 612
момичета Simple Smile досега разглеждах снимките в facebook  и съм възхитена - всички изглеждате страхотно   bouquet
Мдааа,снимките ни са почти 300 вече  Whistling

За пъпчето-от разтягането е,много гадно сърби,като се намаже с малко мазно кремче отминава,ама при мен не много. И що така все едно съм бременна за първи път-преди нито имах такива неща,нито болки,нито проблеми за страха да не говорим-изобщо не ме е било страх от раждането,а сега.... нещо съм обратна май  newsm78

# 613
  • Стара Загора
Здравейте, мами! Искам и аз да попитам, тези от вас които са имали подготвителни контракции и стягане на коремчетата, как да разбера дали ми се случва и на мен  Embarassed Знам че звучи малко странно, но не съм сигурна. От 2-3 дни май от време на време корема си го усещам по-твърд от обикновено, но само в някои положения като съм легнала по гръб или съм права. Ако легна на една страна или се приведа малко напред от изправено положение не го чувствам твърд май Blush При вас как е, когато имате контракция коремът ви във всяко едно положение ли си остава твърд? Самото стягане само стягане ли е или има и някакво движение, като изтласкване newsm78 ? Аз по принцип имам сланинки и не мога да преценя кое точно е твърдо и кое меко, а и най-често след известно време следва ритник и после се успокоява май. Не зная, кога да се тревожа ...?

# 614

Лека вечер на всички

аз след като попитах тук се сетих и го проверих в нета и ми излезе 58!!!!! чак се ядосах на лекаря че изписва най скъпите лекарства но не видях колко таблетки са може и повече да са но не ми се рови сега да търся поръчала съм го в аптеката до нас утре ще ми го заредят.
за болката в пъпа и аз я имам и ми обясниха че е от разтягащата се матка
calinista добре дошла и от мен

Опаковка от 90 бр тук е 58лв. За малката опаковка нямам инфо  Peace

Благодаря ви момичета, изкарахме си страхотно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт