Спамо- чат (23.08-29.08)

• 41 699
  • 4 315
  •   1
Отговори
# 4 110
  • Варна

За Мимка- едно кайфенце.

# 4 111
  • някъде ... тук ...
Марче, бяла дъска пък за какво носите навън newsm78
Моите са забили с баба си и дядо си към Кьошковете с все скейтборди, топки, хвърчила.... Липсват ми. още една седмица....

# 4 112
  • Варна
Аз па ще пласирам големкото за 2 дни на мама. Гадна съм.

# 4 113
  • някъде ... тук ...
моите от 10 юли са по баби и дядовци.

# 4 114
Марче, бяла дъска пък за какво носите навън newsm78
Моите са забили с баба си и дядо си към Кьошковете с все скейтборди, топки, хвърчила.... Липсват ми. още една седмица....
..Ели Hug така казват на новия модел скейт ,дето е с 2 гуми и се чупи,и набираш инерция карайки го Crazy Crazy

# 4 115
Мончи, истината е че малко ме хвана шубето на вилата. Вечерта малкият вдигна температура /предполагам, че е или от кътници или някакъв лек вирус, щото сега е добре/ и аз вече се виждах как летим по магистралата към Сф. Пък и тук е цивилизация, обхват, топла вода на корем,  ако пък и нет има...... Party
Ами да, така ще си хем по-спокойна за малкия, хем ще си с нас ... Mr. Green Hug Party
п.п. на колко беше врагът в твоето легло?
И на мен ще ми е гот. Heart Eyes Hug Че съселите не са много забавна компания. Освен това живеят на такива бързи обороти, че оставаш с впечатлението  че сме в различни измерения.
Врагът е почти на година и половина. Мъж голям!!!!! Mr. Green

# 4 116
  • някъде ... тук ...
Маре, не го намерих в гугъл. Благодаря!
Нови моди явно.
Сноуборд ми стига, друго няма да ги огрее скоро Whistling

# 4 117

да ти пратя снимка, точно снощи се мъчих с едни негови снимки. Иначе бих ви запознала и лично. Той много си пада по готини какички Joy Joy Joy

За мен ще е удоволствие да го погушкам малко... Hug
Голям сладур е.

# 4 118
Маре, не го намерих в гугъл. Благодаря!
Нови моди явно.
Сноуборд ми стига, друго няма да ги огрее скоро Whistling
...Ели,мен не ме питат като си купуват.... Tired Tired..аз винаги съм пред свършен факт ooooh!

...не се заричай...не са толкоз скъпи...

# 4 119
  • Бургас

да ти пратя снимка, точно снощи се мъчих с едни негови снимки. Иначе бих ви запознала и лично. Той много си пада по готини какички Joy Joy Joy
Голям сладур е.

Някой ден и това ще стане Hug

# 4 120
  • някъде ... тук ...
ааа, не се заричам. знам, че евентуално на пролет може да се купи каквото и да е Crazy

# 4 121

Голям сладур е.

Обещаваш ли??? Hug

# 4 122
ааа, не се заричам. знам, че евентуално на пролет може да се купи каквото и да е Crazy
.....сноуборд нямаме newsm78...и това оставаше

# 4 123
  • Бургас

Голям сладур е.

Обещаваш ли??? Hug

Дааа Hug Само да ми се отвори път към Сф. Hug

Шев, с теб вече се разбрахме, че ме кефиш и ш'ти звънна Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green При първия удобен случай Mr. Green

# 4 124

Общи условия

Активация на акаунт