Спамо- чат (23.08-29.08)

• 41 771
  • 4 315
  •   1
Отговори
# 4 095
  • Бургас
Лейди, Стефчо при кой е на гости? Thinking Mr. Green
Айде сега, липсва ти... ще го обсъдим този въпрос по-късно... Hug

# 4 096
Ами не знам, защо преди всичко си те представям като майка...неотлъчно до детето.  Hug

Но е хубаво, че са те оставила малко на спокойствие. Simple Smile

Лейди, Стефчо при кой е на гости? Thinking Mr. Green
Айде сега, липсва ти... ще го обсъдим този въпрос по-късно... Hug

При майка си... Crossing Arms

# 4 097
  • Варна

Тъй, тъй. Марчето отделно, ние сме всички.  Crossing Arms

# 4 098
  • Бургас
Смарти  Flutter Hug

# 4 099
...уморих се,каталясах яко Laughing...карах/бутах скейта с двамата бандити...малката,момиче, пък все се вре в мъЗки игри Thinking

# 4 100
Морска...ти специално поздрави ли ме с емотиконче?? А, а? Не си. Тогаз не се цупи Naughty Joy Joy Heart Eyes Hug

# 4 101
  • Бургас
Ами не знам, защо преди всичко си те представям като майка...неотлъчно до детето.  Hug

А, много съм далеч от образа на майка - орлица ... Иначе съм до детето- да. Обаче и аз съм човек и имам нужда от почивка понякога... Макар че на това синът ми отговаря :" Ти не си човек. Ти си мама!" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 102
Мончи, истината е че малко ме хвана шубето на вилата. Вечерта малкият вдигна температура /предполагам, че е или от кътници или някакъв лек вирус, щото сега е добре/ и аз вече се виждах как летим по магистралата към Сф. Пък и тук е цивилизация, обхват, топла вода на корем,  ако пък и нет има...... Party

# 4 103
...и в бебемобила има скейт,уайдборд,ролери за маратонки....количка за кукли,топки,лопатки,търкало 2броя и ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!....т'ва да си с ,,Чиполино'' всичко сбира Mr. Green

# 4 104

А, много съм далеч от образа на майка - орлица ... Иначе съм до детето- да. Обаче и аз съм човек и имам нужда от почивка понякога... Макар че на това синът ми отговаря :" Ти не си човек. Ти си мама!" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Щота да си мама е много над човек. Wink
Сигурна съм, че е голям сладур, дано някой ден ме запознаеш. Hug

# 4 105
  • Бургас
Мончи, истината е че малко ме хвана шубето на вилата. Вечерта малкият вдигна температура /предполагам, че е или от кътници или някакъв лек вирус, щото сега е добре/ и аз вече се виждах как летим по магистралата към Сф. Пък и тук е цивилизация, обхват, топла вода на корем,  ако пък и нет има...... Party
Ами да, така ще си хем по-спокойна за малкия, хем ще си с нас ... Mr. Green Hug Party
п.п. на колко беше врагът в твоето легло?

# 4 106
# 4 107
  • Варна

Спесиално за Смарти.

# 4 108
Смарти,предай се...след такъв емотикон Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 109
  • Бургас

Щота да си мама е много над човек. Wink
Сигурна съм, че е голям сладур, дано някой ден ме запознаеш. Hug
да ти пратя снимка, точно снощи се мъчих с едни негови снимки. Иначе бих ви запознала и лично. Той много си пада по готини какички Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт