В момента чета...-3

• 60 331
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Виктор Пасков. След неговата "Балада за Георг Хених" съм като омагьосана и поглъщам всичко под ред. В момента - "Гледната точка на Гоген".

Как е Гоген?

Ами не е "Баладата", но не съм разочарована. Разкази. Четабълни, както казваше един бивш шеф.  Mr. Green

# 91

Но мисля, че няма да имам сили за останалите 2 книги от трилогията. Искам нещо, което да ме грабне и да изчета на един дъх..
Защо, "Портрет в сепия" изключително бързо я прочетох и не мисля, че имах време да скучая. Препоръчвам ти все пак да пробваш, но ти си знаеш де, няма да си натрапвам мнението.
Благодаря ти за мнението. Мисля да се разтоваря с биографията на Андре Агаси и може би след това ще пробвам и втората книга. Тя продължение на първата ли е или има друг смисъл?
Мисля, че няма проблем, ако си пропуснала някоя от трилогията. Спокойно можеш да си направиш почивка с Агаси, а после пак да продължиш с Алиенде.

# 92
  • На земята, която е всъщност звезда.
Виктор Пасков. След неговата "Балада за Георг Хених" съм като омагьосана и поглъщам всичко под ред. В момента - "Гледната точка на Гоген".

Как е Гоген?

Ами не е "Баладата", но не съм разочарована. Разкази. Четабълни, както казваше един бивш шеф.  Mr. Green

Благодаря. Това четабълни ме кефи. Grinning

# 93
  • Mostly in my mind
малко късничко записче. още съм на Брулени хълмове - бавно й се наслаждавам. много ми харесва.  Heart Eyes

# 94
Мостовете на Медисън приключих... нещо ми се видя много демоде тая книжка, а така положително се бях настроила и с желание я почнах Rolling Eyes явно не съм на тая вълна, не ме трогна, ама никак  Tired

Минах на Вещици в чужбина - Тери Пратчет - за разтуха  Mr. Green

# 95
  • София
Момичета, някакви отзиви за тази:

# 96
  • Толбухин
Интересна е:

# 97
Всички книги на Джеймс Ролинс са страхотни, изчитат се на един дъх. Любимата ми е "АМАЗОНИЯ".

# 98
Аз в момента чета на Агата Кристи - Убийство в Ориент Експрес. Много ми харесва как пише. Simple Smile

# 99
В момента чета "Родена съм в харем"-Чога Регина Егбеме. Много интересна и въздействаща книга, но на моменти ме изпълва с истински гняв.
Приготвила съм и "Дона Флор и нейните двама съпрузи". Някакви отзиви?

# 100
  • На земята, която е всъщност звезда.
...

На мен Амаду много ми напомня на Маркес. Ако харесваш този тип литература, ще ти хареса и "Дона Флор...". Понякога такива книги трудно се започват, но постепенно те увличат все повече и повече в историята.   

# 101
  • на североизток от Рая
  Днес започнах "Любов по италиански" от Мейв Бинчи.Романите и изпреварили по продажби Даниел Стийл, Сандра Браун, Нора Робъртс. Още съм в началото. Семеен роман е, доста добре написан. Засега ми хареса и я чета с удоволствие.

# 102
  • Sofia
Пиключих една невеоятна и разтърсваща книга

# 103

Mного свежо, остроумно, впечатляващо и обогатяващо четиво!

# 104

Mного свежо, остроумно, впечатляващо и обогатяващо четиво!
Прекрасна е!

Общи условия

Активация на акаунт