В момента чета...-3

• 60 330
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Мерси,Светкавица!Точно си ги бях набелязала....повечето съм ги чела като ученичка,но сега са ми много по-интересни и реално мога да оценя какво богатсво е да ги четеш и пре-прочиташ на определени места....явно всяко нещо си идва с времето..Simple Smile)

# 61
Мъча си Лъдлъма, за "късмет" тази е 600 страници, нямам търпение да я приключа вече  ooooh! ooooh! ooooh!

# 62
Най-накрая, с триста зора, свръх воля и нечовешки инат свърших "Мъртвите сибирски полета"; отчитам времето, през което я четох, за много сериозно изгубено, страшна тъпотия. Tired
Сега започвам "Пеперудата" на Анри Шариер и искрено се надявам да ми оправи лошия вкус в устата.

# 63
Най-накрая, с триста зора, свръх воля и нечовешки инат свърших "Мъртвите сибирски полета"; отчитам времето, през което я четох, за много сериозно изгубено, страшна тъпотия. Tired
Сега започвам "Пеперудата" на Анри Шариер и искрено се надявам да ми оправи лошия вкус в устата.

Имам спомен, че преди 15-ина години я имах за увлекателна, наред с "Капитан Драйфус".

Някой чел ли е "Войната на таралежите"? Намерих я вкъщи, доста изстрадала. Сетих се, че филмчето беше много свежо  Hug

# 64
The Lost Gospel of Judas Iscariot . Идеална е за детската площадка, никой не смее да те въвлича в безсмислени разговори.  Mr. Green

# 65

много хубава книга, изключително оптимистична история и си заслужава човек да я прочета ако минава през труден период

# 66
  • Варна
Аз приключвам рто тази

Но мисля, че няма да имам сили за останалите 2 книги от трилогията. Искам нещо, което да ме грабне и да изчета на един дъх..

# 67
Е, ти пък, как да не може? Може и още как. Така, както ми звучи не знам защо се сетих за "Самота в мрежата". И тя е малко в тази тематика и като цяло ме изкефи, но краят ми се стори някак осакатен. Може пък такава да е била идеята...
Самота в мрежата скоро я четох..  на мен ми се стори, че краят съвсем нарочно си беше осакатен -ако мацката си беше зарязала живота и се беше събрала с чичкото от другата страна на екрана щеше да стане тотално сапунка Mr. Green особено в ерата на ICQ-то  Peace
иначе и на мен ми хареса книжката, а след нея идеята в Second Life ми се стори страшно изтъркана и изкопирана...  Tired   

# 68
# 69
  • На земята, която е всъщност звезда.

Вчера я приключих и сега не ми се хваща нищо....страхотно четиво,увлекателно и много стилно,разкошни природни описания и емоционални моменти.....сега искам да продължа с руските класици и търся подобни книги,мерси предварително за препоръките!!!

"Война и мир" от същия автор, ако не си я чела като ученичка.
А иначе щом си на вълна "руски класици" бих ти препоръчала Тургенев- той пише увлекателно, красиво, наситено с чувства.

Peace

# 70
Някой чел ли е "Войната на таралежите"? Намерих я вкъщи, доста изстрадала. Сетих се, че филмчето беше много свежо  Hug

Захващай изстрадалата книжка. Тя защо мислиш е изстрадала. Защото е страхотна. Братя Мормареви са страхотни...

# 71

Захващай изстрадалата книжка. Тя защо мислиш е изстрадала. Защото е страхотна. Братя Мормареви са страхотни...

Hug
 Само да довърша г-жа Каренина, че хем ми харесва, хем бавно ми върви  Mr. Green

# 72

много хубава книга, изключително оптимистична история и си заслужава човек да я прочета ако минава през труден период

Имам спомен, че преди 15-ина години я имах за увлекателна, наред с "Капитан Драйфус".
Много се радвам, че са така хубави отзивите. Доста попрочетох от нея и засега мога да кажа, че наистина е увлекателна. А и стилът на автора е лек и приятен, без да е елементарен, чете се лесно.

# 73
Ще почвам

Много прехвалена, пък да видим  newsm78

Почнах "Едит Пиаф" при майка ми и страшно съжалявам,че не я взех с мен

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 18:24 от Jerry F

# 74
Аз приключвам рто тази

Но мисля, че няма да имам сили за останалите 2 книги от трилогията. Искам нещо, което да ме грабне и да изчета на един дъх..
Защо, "Портрет в сепия" изключително бързо я прочетох и не мисля, че имах време да скучая. Препоръчвам ти все пак да пробваш, но ти си знаеш де, няма да си натрапвам мнението.

Общи условия

Активация на акаунт