В момента чета...-3

• 60 331
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • София
От Ъруин Шоу Ви препоръчвам още две книги - "Младите лъвове" и "Хляб по водите". Simple Smile

Аз четох "Хляб по водите" и много ми хареса, особено след средата. "Младите лъвове" я виждах някъде на старо и даже се замислих да си я купя. По принцип харесвам този автор.

# 661
В момента съм към края на Малката вещица от Силия Рийс
хубава книга но не е кой знай какво  Thinking

# 662
  • София
svetlu6ka, благодаря  Simple Smile
При всички случаи преди "Просяк, крадец" трябва да си припомня и "Богат, беден", защото съм го чела преди повече от 15 години и помня много малко. Но като цяло споменът ми за нея е силно положителен, затова отдавна търсех и продължението. Е, вече търсенето свърши, сега остава най-приятната част Simple Smile
Благодаря ти за отзива  Heart Eyes

# 663
svetlu6ka, благодаря  Simple Smile
При всички случаи преди "Просяк, крадец" трябва да си припомня и "Богат, беден", защото съм го чела преди повече от 15 години и помня много малко. Но като цяло споменът ми за нея е силно положителен, затова отдавна търсех и продължението. Е, вече търсенето свърши, сега остава най-приятната част Simple Smile
Благодаря ти за отзива  Heart Eyes

Е няма защо Hug

Търся книги, които да си струват да се прочетат, приемам предложения  Mr. Green

# 664
  • Ямбол
....

Виж в тази тема, може да срещнеш някое нечетено заглавие. А може и да предложиш свои, ако не си го направила.

# 665
Здравейте!Аз в момента чета тази книга-

Много е интересна.Кейси е "спящият пророк " на 20-ти век.Дава отговори на много въпроси и поставя диагнози като казва как да се излекува човек.

Тази документална книга е страхотна!!!!!Прочетете я!

Който от Вас иска да се посмее от сърце да прочете -

# 666
....

Виж в тази тема, може да срещнеш някое нечетено заглавие. А може и да предложиш свои, ако не си го направила.

Благодаря! Разгледала съм я и съм си набелязала няколко. Лошото е, че когато книгата ми харесва я изчитам за 1-2 дни, без значение от обема, понякога почти не спя и така набелязаните книги се изчитат бързо........

# 667
  • На земята, която е всъщност звезда.
svetlu6ka, благодаря  Simple Smile
Благодаря ти за отзива  Heart Eyes

Е няма защо Hug

Търся книги, които да си струват да се прочетат, приемам предложения  Mr. Green

Мандолината на капитан Корели
http://www.book.store.bg/p19002/mandolinata-na-kapitan-koreli-lu … s-de-bernier.html

На моменти е тежичка, защото има доста детайлно описание на войната. Но е много по- силна от филма.  

# 668
  • София

Тази чета в момента, и макар че още не съм дори до половината, мога да кажа, че книгата е прекрасна!

# 669
  • Плевен

Някакви отзиви? Стана ми интересна още от началото, но доста рев ще падне като гледам, още на 10 стр. успя да ме разплаче Sad

# 670
  • Sofia
Дочитам тази прекрасна книга:

# 671
  • Sofia
От утре започвам:

# 672
В момента чета  ''Гибелта на боговете''-Ник Перумов

# 673
Възгледите на един клоун от Хайнрих Бьол. Очарована съм.

# 674
Най-новия роман на Гришам - "Признанието".
Типичен, класически Гришам, на висота както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт