Отговори
...Или да си спомним за първите месеци/години от майчинството с усмивка. Ето някои признаци, за които по-добре не ме питайте откъде знам Mr. Green Ако се питате:
1. " Кой ден от седмицата сме ? "
2. " Сутрин ли е или вечер ? "
3. " Какво обядвах ? "
4. " За какво тръгнах до съседната стая ? "
...Ако се опитвате да сметнете покупките, а калкулаторът не работи, защото се окаже, че сте взели в ръка дистанционното за телевизора ( това не ми се е случвало лично, но е съвсем реална случка Mr. Green ), или често телефонирате на мъжа си за да му се скарате, че сте забравили какво да му кажете да купи, защото не ви е изслушал докрай, или видите, че бебето е по домашни пантофи чак пред детската кухня...Добавяйте  bouquet
Моля изрядната, винаги подредена и никога нищо незабравяща ССФ да подмине великодушно темата Hug

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 01:43 от Mamma

# 1
Хи-хи, аз подобни неща правех и преди да се размножа,но след това нещата ескалираха  Laughing То не беше слагане на дистанционните в хладилника, на мръсни съдове във фурната и прочие. Но най-големият ми хит беше с около тримесечно бебе:
започва то да помрънква, в смисъл-гладно е. По това време го кърмех седнала във фотьойл, с книга в едната ръка и литър и половина вода в другата. Бебето-върху голяма възглавница в скута ми. Та чучвам се аз, както му е редът, чета и лоча водичка. По едно време бебето ревва-гледам-цялата композиция е наред, просто бебето си е в кошарката  Embarassed

# 2
не на мен. Като изключа първите 7-8 седмици, когато минахме през коликите, имах супер спокойно майчинство. Хем, си гледах детето сама. Много добре ми беше.
Това за което пишеш май по-често се случва в филмите. Мисля че беше в "Кой говори там", вместо мляко, сипа в бебешката бутилка кафе

# 3
  • Варна
Одомакинили сте се до изтрещяване, когато в заглавие на корица на списание "5 невероятни теста за да освежим връзката си", си мислите, че става въпрос за мн. число на думата "тесто"  Mr. Green (от личен опит)

# 4
Бях тръгнала из морската по домашни чехли.  Laughing
А един ден след като измих биберона на мивката се обърнах и го пъхнах в първата видяна уста. Оказа се, че е на баща му.  Crazy

# 5
  • Бургас
А аз излязох на разходка с бебето ...но без бебето. Усетих липсата на количката някъде към края на блока   Embarassed

# 6
  • София
Люшкането на пазарската количка в магазина вместо детската/класика Mr. Green/,незнанието кой ден сме от седмицата и въобще коя дата е,кой месец.Веднъж не бях обула обувките на детето,но се усетих пред асансьора още.Бях метнала един памперс в пералнята и и го изпрах Sick.Винаги съм се молела да не объркам препаратите за миялната и пералнята/една до друга са/ или да мушна някоя чиния в пералнята.

# 7
Одомакинили сте се до изтрещяване, когато в заглавие на корица на списание "5 невероятни теста за да освежим връзката си", си мислите, че става въпрос за мн. число на думата "тесто"  Mr. Green (от личен опит)

newsm62 newsm62 newsm62

# 8
 След раждането не можех да се концентрирам и да направя дори и най-елементарното нещо без усилие. Но върха беше,че се обадих на една приятелка да я питам на коя програма пуска стерилизатора, т.е. представях си, че е нещо като пералня #Crazy Laughing 

# 9
  • out of space
В магазина моя милост "Една Ариана от белите, тънките"....продавачката така  Shocked Исках да кажа Карелия  Embarassed

# 10
един от признаците е да пуснеш тема:

Теготбите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване при мамите  Peace

# 11
Ти да не си от пресцентъра Mr. Green Понеже нещо не виждам да са много обидени. Споко, драма куин иде Mr. Green

# 12
  • Кацнала на едно дърво.
Великодушно подминавам темата.  Mr. Green
Party
П.П. Обаче ще шпионирам!

# 13
  • Кацнала на едно дърво.
Стоп! Спрете!
Сетих се.  Joy И аз ще участвам.
Имам аз работна среща. А много мразя да закъснявам. И както винаги, всичко е на бегом. Обличам децата, свалям количката (както всеки ден) по етажите и бегом по улицата.
Тичайки, се чудя. Не мога да си спомня. Сложих ли бебето в количката или не?  Shocked
- Троле! - викам аз (без да спирам да тичам с количката, щото закъснявам) на Големия трол, тогава на пет. - Изтичай напред и погледни в количката, там ли е бебето?
Тролът ме надбягва и поглежда.
- Там е!
 Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 10:55 от Василиса Умница

# 14
В магазина моя милост "Една Ариана от белите, тънките"....продавачката така  Shocked Исках да кажа Карелия  Embarassed

помислих, че си искала да кажеш за превръзки.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт