Отговори
# 735
Цитат
Явно зависи от марката 35 Аз съм прала 2 апарата Сони Ериксон по 2 пъти,
Аз изпрах Самсунг.Изсуших го веднага (знам от опит  Mr. Green - други телефони са "заминали" ,защото съм първенец по чупене на парфюми в чанта  Laughing) Включих го ,ама нъцки - екрана премигна няколко пъти и край.

# 736
  • София
След като телефона на мъжа ми (сони ериксон  Mr. Green) пренощува на балкона в един порой, вече знаем как да действаме при...наводнения от подобен род. Разглабя се телефона и се потапя в 96% спирт за секунди, за да се изпари влагата. Спасихме му го така. В магазинче за опправка на телефони му го казаха, те така ги оправяли, а иначе взимат по...еди колко си лева.
Преди години в ерата на телефоните с черно-бели екрани майка ми си изпра чисто новата моторола в пералнята, ама както си трябва. С ариел, с омекотител, с допълнително изплакване. Що рев изрева тази жена за един телефон  Shocked - остарявала била, за нищо вече не я бивало, все забравяла и нещата около нея се чупели... Mr. Green
Добрата вест беше, че след две години намерих апарата, включих го и той проработи  hahaha, явно добре изсъхнал вече.

# 737
Днес нашия тати е рожденник и то не какъв да е, а юбиляр. Снощи си навих подсещачката, сутринта когато тя звънна тати беше в банята - забравих. По късно се сетих, но аз бях в банята - забравих. По късно се сетих, но обличах малката - забравих. След малко пак се сетих, батковците се сбиха - забравих. Даде ми да му нося почерпката за колегите до офиса - пак се подсетих, върнах се за понитатата на малката - забравих. Обадих му се преди малко по телефона Embarassed Embarassed Embarassed ама че съм патка!

# 738
Вкъщи изцепките ги прави мъжът ми - мръсният памперс се складира на перваза, чорапите и обувалката на покривката върху кухненската маса.   

# 739
  • Бургас
Незнам от студа  ли,от какво ли,но точно за 5 мин. две глупости направих.Бяхме на кафенце,после реших да снимам малката до едни елхи в парка.Направих някое друго кадро,тя се заигра,аз си снимам природа и блокове..Взе да мръква.Тръгваме си усещам дребното че е до мен и решавам да я хвана за ръка и хващам...............едно бяло куче.Малката си стои заровена и то без шапка.Тръгваме отново,вече е тъмно тя не иска...не иска и шапката...Нещо идва към мен-тя е!Носочвам се с шапката към..........нищо не подозиращ питбул!!!Не си мислете че не е осветено..свети от всякъде ама....мама си е такава..

# 740
Прала съм си хендсфрито на телефона, като изсъхна работеше Mr. Green

# 741
Айде някой да отвори нова тема. Wink

# 742
  • Страната на чудесата
Последно изтрещяване: Цвети е болна, баба и я гледа у дома.Аз се радвам на помощта и демонстрирам какви лекарства и по колко се дават на детето, докато си разменям клюки с майка си. Става време за вентолин, сипвам 3 мл. и подавам лъжичката с "Хайде голяма уста" към устата на майка си Embarassed
На следващия ден Цвета се лигави и се катери по гърба на баща си, аз съответно подавам хомеопатични гранулки към неговата уста ooooh!, а той уплашено Shocked стиска устни в права линия ooooh! hahaha ooooh!

# 743

Общи условия

Активация на акаунт