Отговори
# 690
  • Italia
Прясно от тази сутрин - само да поясня - нито децата са при мен в момента, още по-малко съм домакиня  Crazy

Слизам да дам ключовете за колата на колегата, който живее в отсрещния блок и решавам да изхвърля и боклука. Ключове, боклук - и долу. Заставам на прилично разстояние пред кофата и хоп - не се отваря. Я пак - не се отваря!  Thinking Тъкмо бях заредила една дълга поздравителна как нищо не работи и се усещам - насочила съм дистанционното на колата към кофата и натискам в несвяст, убедена, че магически ще отворя капака  ooooh! В своя защита ще кажа, че не си бях изпила кафето...

# 691
Голямата щерка бебе, ние паникьосани родители във вихъра на коликите.
Детето реве, мъжът ми повтаря "ще повредим детето, не е добре, нещо му става"
Мен ме тресе следродилна депресия, рева...абе ужас.
Звъня на линейка, обяснявам "това дете реве непрекъснато" те ме питат колко е голямо, аз "ами на две седмици"..."аааа колики, вземете капки" и ми затвориха  newsm78
Мислим ние с мъжо, абе не е нормално, кви са тия колики, то синее вече от рев. Намирам една частна болница до нас, с денонощен педиатър, викаме я, идва жената, преглежда детето и казва колики....Добре, детето се успокои, на следващата вечер пак реве, ние пак изпадаме в ужас, и пак я викаме тая... та така 4 дена, всеки ден вечерта, идва жената, ние си плащаме чинно и си получаваме диагноза колики. На петия ден, пак звъним, и пристига докторката, влиза и тръгва с обувките, при което мъжът ми скача пред нея и заявява моля да се събуете, има бебе, а тя заявява "ама господине аз излизам от сауната, чиста съм" ....какво общо имаше с обувките така и не разбрахме, явно беше по изперкала и от нас, та отказа да се събуе и повече не дойде.
А ако мислите че ние се успокоихме и приехме диагнозата колики  Naughty  не, групово стигнахме до извода че детето има преплитане на червата и я водихме и няколко пъти на гастроентеролог, докато накрая жената ни се накара и не ни показа ясно и точно на ехографа, че чревцата на детето са пълни с газове и от това реве Simple Smile

# 692
От  тази сутрин  пребрах покривката във  фурната  chef

# 693
  • Бургас
От  тази сутрин  пребрах покривката във  фурната  chef
Споко..аз се опитах да набутам една тенджера в пералнята..

# 694
Оххх,направо не ми се пише...Достойна съм поне за номинация за най-изтрещяла Sad Вчера,в момента на надежда,решаваме да проверим пак цените на билети до Бг. Влизам аз,той стои до мен и гледа филм. Аз съм вече ужасно изморена,едва гледам,но нали знаете приказката за надеждата...И,о чудо! Билетите са станали изведнъж магически много евтини! Разбира се,купуваме веднага и аз изигравам цял танц на радостта,невярвайки на огромния си късмет. След два часа щастието ми се срутва с цялата си тежест-купила съм билети,ама от България за Англия и обратно Embarassed Съответно билетите не могат да се откажат,от кредитната компания ни съобщават,че плащането е вече минало и не могат да го спрат,а смяната на билет /освен разликата в цената/ струва 50 евро.С една дума за нашето 4-членно семейство 200 евро+разликата в цената.Не си заслужаваше,легнахме си нещастни и това е.Днес звънях и се оказа,че понеже не са минали 24 часа няма да ни вземат поне 200 евро...само разликата.Е,платихме я и сега,живот и здраве,поне ще сме там за Нова година.

# 695
Ирка,не си сама Naughty...сестра ми беше купила по същият начин билети за ферибота......само не беше ясно,как точно да го ползват в обратната на тяхната посока...... Wink

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 17:08 от Анонимен

# 696
Вчера топлих мляко за кафето в микровълновата, ама без млякото. Тоест се въртяха празни чашките. Whistling

# 697
Аз " откраднах" един сникерс от Фантастико Laughing Стигам до касата с пълната количка, разтоварвам, но точно тогава погледът ми попада на сникерсите до касата. Взех си един, през това време касиерката маркира останалите неща и ми казва крайната сума, почвам аз да си бъркам в портомонето, вадя парите, плащам, като през цялото време държа в ръката си сникерса, без да се усетя въобще. Тръгвам си, и касиерката ми подвиква " да имате нещо неплатено" и аз " нееее" и продължавам да държа портомонето заедно със сникерса. Тя ме пита "ами това, което държите в ръката платено ли е"...само дето не умрях от неудобство, зад мен опашка, гледат ме и се подбутват, а на вратата пише" при задействане на охранителната система, директно идва кола на СОТ и отвежда нарушителя в МВР"...Само като си помислих, че касиерката можеше да не обърне внимание и да тръгна да минавам покрай сензорите със сникерса, докато се усетя какво стана щях да съм арестувана и обявена за крадла. Laughing

# 698
  • Sofia
Аз " откраднах" един сникерс от Фантастико Laughing

И мен редовно ме спасяват от воя на алармата и големия срам бдителни касиерки.
Веднъж обаче, не бяха толкова бдителни и загрижени за изтрещелия клиент Twisted Evil - искам да се докопам до една чанта, която ми е харесала, обаче тя е закачена на един от онези глупави щендерни, на които са накачени 10-20 чанти една зад друга. Няма къде да сложа тези чанти, които махам, за да стигна до "моята" и ги премятам през рамо. А и не срещам съдействие от персонала в магазина. Стигам до целта, но О, разочарование - не е това, което ми се е искало и с яд я закачам обратно, фръцвам се и излизам от магазина.
Алармата на вратата почва да пищи, 1-2 продавачки гледам, ме гледат зло, почвам да се оглеждам и чудя, що вика тая аларма и отбелязвам, че на рамото ми висят "само" 2-3 чанти  Joy
Сега ми е смешно, но тогава ужасно се вбесих, затова, че се почувствах глупаво на момичетата от магазина, сериозно им се развиках как може така тъпо да си обесват чантите и да не се притичват на помощ на...пациента Joy

Преди години, обаче бар кодовете още не пищяха на вратата и реализирах един доста успешен обир  Laughing Не помня в кой от първите хипермаркети сме били - количката препълнена, влача дете и т.н., пробвам някаква щипка за коса да видя хваща ли добре и продължавам, взимам някаква дребна козметика и за да не се въргаля из храната в количката я пусам в джобовете на връхната дреха, погледа ми веднага се отплесва на един декоративен шал, който артистично премятам...на касата преспокойно плащам не малка сметка, защото правя голям пазар, ама те какво си мислят, че не съм се погрижила за бонуси  Mr. Green Най-смешно ми беше, че се усетих чак на разбора вкъщи - на главата ми немаркирана шнола, на врата шалче, от джобовете вадя кремче, лак, червило, спирала......много ме беше срам, за да се върна в магазина и да платя. Трябваше да убеждавам, че не съм клептоман и всичко това е взето "несъзнателно"  Crazy

# 699
  • София
Оххх,направо не ми се пише...Достойна съм поне за номинация за най-изтрещяла Sad Вчера,в момента на надежда,решаваме да проверим пак цените на билети до Бг. Влизам аз,той стои до мен и гледа филм. Аз съм вече ужасно изморена,едва гледам,но нали знаете приказката за надеждата...И,о чудо! Билетите са станали изведнъж магически много евтини! Разбира се,купуваме веднага и аз изигравам цял танц на радостта,невярвайки на огромния си късмет. След два часа щастието ми се срутва с цялата си тежест-купила съм билети,ама от България за Англия и обратно Embarassed Съответно билетите не могат да се откажат,от кредитната компания ни съобщават,че плащането е вече минало и не могат да го спрат,а смяната на билет /освен разликата в цената/ струва 50 евро.С една дума за нашето 4-членно семейство 200 евро+разликата в цената.Не си заслужаваше,легнахме си нещастни и това е.Днес звънях и се оказа,че понеже не са минали 24 часа няма да ни вземат поне 200 евро...само разликата.Е,платихме я и сега,живот и здраве,поне ще сме там за Нова година.

ира, аз нещо нищо не разбрах - вие сте в Англия и искате да пътувате за България или обратното? И сега къде ще пътувате ли, няма ли?  newsm78

# 700
  • о`майна лунна нощ е
Аз го разбрах в смисъл, че момичето се намира в Англия. Иска да се приберат в БГ, намира билети за отиване и връщане и ги купува, но ...
вместо дестинация Англия-БГ-Англия, купува обратната БГ-Англия-БГ

# 701
Аз преди  години бях на едни приятели на гости и по някое време си тръгваме с малкия за в нас. Техния съсед обаче има ябълкови дръвчета точно до оградата, при което малкия веднага си поиска една. Познаваме се отдавна, човека е много свестен, над  40 годишен. Веднага ни поканва да влезем в двора докато избере хубави ябълки. Той обаче има много хубави цветя в остъклението си и аз вместо да кажа - Николай, влизам да ти разгледам цветята, изтърсих - Николай, влизам да се събличам Joy. Цялата улица, която беше се събрала на седянка падна от смях с мене hahaha

# 702
  • София
Кой за какво си мисли?То подсъзнанието си работииии..... Mr. Green

# 703
  • зад парка
Отварям хладилника и прибирам блендера там.

# 704
  • София
Вчера щях да пъхна доста скъпо лекарство на дъщеря ми в хладилника,а определено не се съхранява там.Веднъж кутия с отворено прясно мляко на другия ден си я намерих случайно в някакъв шкаф.

Общи условия

Активация на акаунт