Отговори
# 705
  • София
Току-що:
Взимам си чаша от шкафа и безалкохолно от хладилника. Бързам да затворя вратата на шкафа, като в това време "жертвам" вратата на хладилника да стои отворена да почака да затворя по-спешното.  Crazy

# 706
  • Бургас
Имам старателно измита запалка,поставена в сушилника..

# 707
  • София
Имам старателно измита запалка,поставена в сушилника..
Пали ли?
 Joy

# 708
  • Бургас
Определено не.. Grinning,но като я изсуша може и да проработи(случвало ми се  е при изпрана в пералня)

# 709
Днес са ни на гости една мама с бебе. Аз съм въодушевена, с малките много играхме и неусетно става време за следобедната закуска. Майката нахрани детенцето, а аз едва удържам моята беля, че и тя е гладна. През това време врътвам една чаша с вода в микровълновата, за да приготвя кашата на малката.  Минава известно време, най-накрая я слагам в столчето, като си мисля - водата вече е поизстинала и ще мога да й дам бързо кашата. Отварям микровълновата, хващам чашата - гореща Shocked а уж на тази чаша,  не й се загрява дръжката newsm78 Вадя я с ръкохватки, и какво да видя - въртяла съм празна чаша Laughing Хайде набързо пак пълня чаша с вода, вече ми е и неудобно от гостенката майка, че изглеждам, като някое ку -ку, звънва микровълновата, а аз  - пак! с голи ръце хващам чашата(принципно знам, че пари Confused)...е ясно й е на жената, и тя е домакиня, ама неудобството си остава Mr. Green

# 710
Определено не.. Grinning,но като я изсуша може и да проработи(случвало ми се  е при изпрана в пералня)
Аз в сушилнята съм въртяла запалка  Embarassed Добре, че не гръмна. Иначе палеше след това  Mr. Green А колко документи и пари съм изпрала... Мъж ми даже вече ме бъзика, че редовно "пера пари"  Joy

# 711
Пследното ми изтрещяване беше днес Laughing. Прибрах се, колкото да оставя торбите с покупките, но първо ги сложих на масата, за да си измия ръцете. Върнах се и ги прибрах набързо, тъй като телефона ми звънна и набързо нахвърлях продуктите, за да върна обаждането. Като си свърших разговора се върнах бързо във всекидневната и посягам да си взема дамската чанта, за да изляза. Гледам чантата ми я няма. Убих се да я търся, е няма я! Видях се в чудо, помислих, че съм я пуснала някъде по пътя. Вътре документи, пари, кредитни карти, направо ми прилоша от нерви. Като се уверих, че я няма никъде из жилището, се отпуснах върху един стол и реших да си сипя чаша сок. Отварям хладилника и какво да видя- красиво-заскрежената ми дамска чанта се мъдри до покупките! Laughing

# 712
  • София
Определено не.. Grinning,но като я изсуша може и да проработи(случвало ми се  е при изпрана в пералня)
Аз в сушилнята съм въртяла запалка  Embarassed Добре, че не гръмна. Иначе палеше след това  Mr. Green А колко документи и пари съм изпрала... Мъж ми даже вече ме бъзика, че редовно "пера пари"  Joy
Аз още се чудя какво пак съм изпрала.  Mr. Green
Нещо се е заклещило между барабана и тялото на пералнята и барабанът се удря в него и не върти.
Чакам утре техник и ще докладвам какво е.  Crazy

# 713
Преоткривам филтъра на пералнята - в него намерих златен синджир с висулки подарък от мама, игла (губерка) неясно как попаднала там, при положение че шиенето ми е смърт и в краен случай пришивам копчета (2-3 пъти годишно) с миниатюрна игличка, любима фибичка на дъщеря ми и ... пари (на монети, но все пак ... Rolling Eyes)

Изпрани телефони не работят - вервайте ми! В рамките на 2 седмици имам 3 броя, но тогава и кърмех, де... Embarassed
Изпрах и дипломата за основно образование на големия син - ставаше, ако гледаш от правилния ъгъл...

# 714
Аз съм прала какво ли не- пари, документи, чисто новия телефон на сина ни, печата от фирмата на мъжа ми(няколко печата ooooh!)
Сещам се за една скорошна случка с майка ми:
Сутрин рано е.Жената тръгва за работа.Отива до колата си.Насочва дистанционното, натиска копчето, но тя не се отваря.Пак натиска-никаква реакция.Решава, че няма батерия.Отива до магазина зад блока.Обяснява какво се случва на собственика (който й е много добро приятелче) и решават да вземе батерията от неговото дистанционно.Отива до колата, опитва-пак не става.Връща го.Звъни на мъжа ми, който се занимава с коли.Той тръгва веднага да помага.Докато го чака майка ми си седи подпряна на колата паркирана срещу нейната.Седи, мисли, чака и гледа лошо към колата си.След малко поглежда номера на колата...Няма как да се отвори, защото изобщо не е нейната кола!Абсолютно същата-марка, модел, цвят, но не е нейната! Joy

# 715
Памперса на бебето в коша за дрехи,а дрешките в кошчето за тоалетна хартия (един до друг са)

# 716
  • Oslo
Изпрани телефони не работят - вервайте ми! В рамките на 2 седмици имам 3 броя, но тогава и кърмех, де... Embarassed

^Явно зависи от марката Joy Аз съм прала 2 апарата Сони Ериксон по 2 пъти, след изсушаване си стават като нови! Първият беше на големия син - след 2 пранета му го откраднаха в една съблекалня.... Вторият е на малкия син- за 2 седмици го изпрах 2 пъти - още си го ползва. Така че ако ви се случи да изперете телефон, не бързайте да хвърляте(особено ако е от тази марка Peace)

# 717
....Отварям хладилника и какво да видя- красиво-заскрежената ми дамска чанта се мъдри до покупките! Laughing

hahaha hahaha hahaha коледният дух

# 718

^Явно зависи от марката Joy Аз съм прала 2 апарата Сони Ериксон по 2 пъти, след изсушаване си стават като нови! Първият беше на големия син - след 2 пранета му го откраднаха в една съблекалня.... Вторият е на малкия син- за 2 седмици го изпрах 2 пъти - още си го ползва. Така че ако ви се случи да изперете телефон, не бързайте да хвърляте(особено ако е от тази марка Peace)

Един Сони Ериксон, два Нокия... Сонито беше чистак нов и скъп - явно колкото по скъп, толкова повече електроника и не държи на пране! Третия път се усетих и веднага разглобих едната Нокия, изсуших я и си работи. Но първите два прекарах по два дни в размисъл какво да ги правя и в сервиза ми казаха, че някаква си платка била заминала  - трябвало веднага да отида. Rolling Eyes Като че е толкова просто! Ама те - техниците са мъже...

# 719
От  преди 30 мин,ще правя пиле със картофи във фурната и  бързам аз приготвям продукти слагам   яденето във  фурната и доволна си сядам пред тв-то .Алармата на фурната  пиюка  и отивам аз да вадя ястието и кво да видя  сложила съм само картофите , пилето ме 4ака на плота #Crazyи сега пека пиле  chef ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт