Отговори
# 720
Пешеходка, аз също съм чула, че трябва да се изсушат.
Може би при не всички марки действа.
Аз пера само пари и то монети. Не си мислете че е по-евтино, особено ако попаднат в филтъра или помпата на пералната.

# 721
Е как го откривам толкова късно това. Много се смях Laughing
Аз да разкажа, когато бебето се роди първите нянколко седмици не знаех къде съм. През нощта каката ако се разплаче аз ставам и мушкам бибата в нейната уста. Една сутрин хранех Кристина, тя мрънка за нещо си а бебето реве гладно в кошарата, та тръгвам аз с парченце сандвич. ама в устата на бебето се мъча да го сложа, добре че не успях ooooh!.
А празни чинии и кутии си прибирам най-редовно в хладилника.

# 722
Е как го откривам толкова късно това. Много се смях Laughing
Аз да разкажа, когато бебето се роди първите нянколко седмици не знаех къде съм. През нощта каката ако се разплаче аз ставам и мушкам бибата в нейната уста. Една сутрин хранех Кристина, тя мрънка за нещо си а бебето реве гладно в кошарата, та тръгвам аз с парченце сандвич. ама в устата на бебето се мъча да го сложа, добре че не успях ooooh!.
А празни чинии и кутии си прибирам най-редовно в хладилника.
това ми е познато  newsm78 от някъде

# 723
Пешеходка, аз също съм чула, че трябва да се изсушат.
Може би при не всички марки действа.
Аз пера само пари и то монети. Не си мислете че е по-евтино, особено ако попаднат в филтъра или помпата на пералната.

И аз така съм чула, но ми трябваха два дни да се сетя... и така ДВА пъти... За мое оправдание ще кажа, че кърмех новородено, имах първокласник и кандидат гимназист едновременно.

# 724
  • Пловдив
Ей, как съм се смяла Laughing
Аз редовно си забравям кой ден сме... Прибирането на празни чинии в хладилника също мие  запазена марка Simple Smile
Миналата седмица успях най-накрая да стопя и стерилизатора, заедно с помпата вътре в него hahaha Отдавна си ми е "мерак" - но все навреме се уисещам и изключвам грила, но онзи ден не успях...
Преди месец пък тръгнах да излизам по сутиен Embarassed Качих се в асансьора с количката и след като натиснах копчето за партера, се усетих, защото ми стана хладно и се върнах да се облека... Добре, че никой не ме видя Embarassed

# 725
  • Къде ли не
Хайде и аз при изтрещялите.
Говоря по телефона нещо важно, малката мрънка, а баткото повтаря нещо и върви след мен. В един момент го чувам, че повтаря: " Мамооооо, има ако". Казвам добре свалям му панталоните слагам го на чинията и продължавам разговора.Обаче баткото продължава нещо да дудне. заслушвам се в думите и чувам: " Мамооо, свали ми и гащите!" Добре, че детето забелязало, че и то е един шемет, като нищо можеше да го оставя да свърши работата в гащите.

# 726
Веднага се присъединявам към кукунделските изпълнения. Концентрираното люшкане на пазарската количка, въпреки че малкия е в мен, в кенгуру, си е класика в жанра. Но при мен проблема е с намирането на колата. Кошмара е пълен и безспирен  Crazy Като ходиме в мола, всеки път като съм сама я търся. А като тръгна да излизам от къщи и като сляза пред входа звъня на мъжо да го питам дали случайно не ми е видял някъде колата. Абе хамава работа  Joy

# 727
enimna, това ми напомни, аз също я сложих да пика без да и сваля гащите, но тя пък нищо не ми каза, тя си е виновна Laughing

# 728
  • Italia
Веднага се присъединявам към кукунделските изпълнения. Концентрираното люшкане на пазарската количка, въпреки че малкия е в мен, в кенгуру, си е класика в жанра. Но при мен проблема е с намирането на колата. Кошмара е пълен и безспирен  Crazy Като ходиме в мола, всеки път като съм сама я търся. А като тръгна да излизам от къщи и като сляза пред входа звъня на мъжо да го питам дали случайно не ми е видял някъде колата. Абе хамава работа  Joy

Oooo, аз в МОЛ-овете съм намерила цаката - задължително снимам най-близката колона с ред и номер  bowuu

# 729
Мале момичета то това нашето не е живот  Mr. Green Mr. Green ама поне е забавно Wink
Аз като ви чета се успокоявам, че съм супер в час......само дето лесно изключвам като ми се говори (преди всичко чувах), малко ме е срам да разговарям с хората, защото се оказва, че за трети път ги питам едно и също....що ли го правя, като явно не ме интересува Wink
Иначе вкъщи ми се е случвало да се опитам да нахраня бебето с някакъв остатък от масата, тъй като съм го сложила с шезлонга на мястото, където до преди да се появи бебето стоеше кучето...и както си ям и инстинктивно посягам да хвърля няква мазнотия в устата на бебето.

# 730
И аз да се включа в тази весела тема Simple Smile
Днес в магазина докато чета описанието на някаква играчка и се усещам,че се полюшквам от единия крак на другия,а бебето в количката Simple SmileSimple SmileSimple Smile и мъжа ми се смее  Joy Joy
а за пазарската количка...редовно
дори и бебешката количка е побутвам без бебе Simple Smile

# 731
Забравих да кажа, че редовно си търся ластика или очилата, които са на мен самата.

# 732
Забравих да кажа, че редовно си търся ластика или очилата, които са на мен самата.
И аз така  Peace
А случвало ли ви се е като пазарувате чинно да си заплащате покупките, прибирате рестото и  да се връщате вкъщи без... покупките  Mr. Green При мен редовно  Crazy

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 00:14 от bubSSSSSSS

# 733
И още нещо...малеее аз викам аз нямам с кво да похваля и малко по малко изпуват спомени
Отивам с детето на 2месеца и с кучето лабрадор на 2г в парка, имам среща с приятелка с дете и куче на същата възраст като моите...та разтоварвам колички, куче, товаря дете, оправям го, викам по кучето и така вече съм в парка и чакам, по едно време ми звъни приятелката къде си иаз ми на нашето място, ми хубаво, ама защо ти е отворен багажника на джипа......и така е стоял повече от 15мин с широко разчекнат багажник....и аз ами не знам защо, ама го затвори по-добре, хахахаха.

# 734
  • Шотландия
Правих голямо пазаруване, че се очаква да вали сняг, та да позаредя хладилника и фризера. Вадя продуктите от торбите - в магазина ги подреждаме - отделно покупките за фризер или хладилник, отделно плодове и т.н. . Тъпча фризера с разните кутии. Преподреждам чекмеджетата на фризера и съм много доволна, че съм успяла да побера всичко. изведнъж, от друга торба ми изскачат още кутии. Много старателно натъпквам една странично зад другите кутии, а другата - ми понатиснах малко замразените зеленчуци отдолу и още една кутия - зер всичко трябва да влезе там - няма да го хвърляме, я...

След малко мъжът ми търси едни малки кейкчета, от които е купил една кутия за нас, и една - да занесе, като ходи на гости в неделя. Ми няма ги. Обръщам къщата да търся забравена торба, която не съм подредила - няма. Викам му - ти прибра ли ги от магазина? Ми сигурно съм ги прибрал, защо да оставям само две кутии? И като каза кутии, се плеснах по челото - вадя чекмеджетата от фризера с голям зор... последните две кутии са въпросните  Embarassed Едната - твърде посмачкана - ще трябва да се яде сега  Crazy. Другата - в поносимо състояние, ще стане за гостите  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт