И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 072
  • 453
  •   1
Отговори
# 210
  • Den Haag
Здравейте и от мен Hug,нямаше ме известно време, защото компа само ни се прецаква. Хайде на всички новия месец да донесе нов късмет и много положителни тестчета  bouquet.

# 211
  • BABYLAND
....... и  тук да се отчета колко съм отнесена и застреляна несериозница!  #Cussing out Сега видях , че срещата, на която толкова исках да присъствам вече тече....а аз ще с пръсна от нерви и напиращи сълзи. Днес и не съм влизала изобщо в темичката за срещата и ето, че това се явява фатална грешка. Освен да си изпрося някое и друго шамарче като ме видите, май друго не мога да направя!

# 212
Здравейте момичета.  bouquet
Стеф, благадаря ти миличко за отговора ти, малко ме поуспокои, дано не е нищо сериозно.Поздрамления за хубавите изследвания на татко ти-бързо оздравяване.
Теди- честита ти лелка и дано скоро време дряго да ти честитим baby_neutral
На другите с дошлите лелки - ГОРЕ ГЛАВАТА, нов месец-нов късмет  Peace
Аз малко се пооспокоих, това "течение" моето не спира, но поне не се и увеличава, ще изчакам още малко и тогава ще хода при доФтора.
Ети, къде си? С колко взе държавния-чакаме да ни се похвалиш Mr. Green
От мен за вдички вас-спокойна, приятна вечер и мноогооооооооооо Hug

# 213
Стеф, благадаря ти миличко за отговора ти, малко ме поуспокои, дано не е нищо сериозно.
Не се притеснявай Дименце, каквото и да е- няма да е сериозно, аз като отидох онзи злощастен път на гинеколог, примряла от страх, като се оказа че било киста, гинеколожката ми се смее и вика: Абе момиче, ти ако знаеш по колко жени на ден преглеждам с този проблем, ако беше болка за умиралка нямаше да имам пациенти Laughing Пих Дуфастонче и всичко беше ок Sunglasses Така че- отиваш си спокойно на преглед и да не ти пука какво ще е Crazy

# 214
  • София-Лозен
Goldy, Baby, споко бе жена.
Аз съм заръчала днес да си намислят и даже да организират мястото и датата на следващата среща. Тогава ще се спретнем и аз лично отговарям да те завлека. Нема а се плашиш, ше си се веселиме.

# 215
аз сега ще си отворя една бири4ка и ще бъда с вас виртуално, тези които купонясвате и тези които сте тук с мен във форума
ха наздраве, оби4ам Ви.

аааааа.....и моми4ета, не си лягайте преди да сте писали тук  Mr. Green

# 216
Испанска красавице, ще си седим тука с тебе и ще се плюнчим над биричките си...аз си накапах даже учебниците, ужким уча, ама не би...мързела пак ме втресе. Ако има някой трезвен след срещата, белким се сети да пусне малко фотоси за нас, ненамазалите Crazy Айде забавлявайте се, мацки newsm44

# 217
маце ко зубкаш бе, в тези 4асове, хващай мартиното с лимон4е и идвай при мен  Hug
дано се сетят по трезви4ките да пуснат сним4ици  smile3508
в кое заведейнице са отседнали? Знаеш ли?

# 218
Съдейки по анкетката дето си пускаха, май са в Браво Crazy Ако и ти не го знаеш,като мене, ще имаме щастието да го видим на снимки поне Laughing
А иначе, ако пийна мартини в тоз час, утре като/ако ида на лекции, ще ме изхвърлят като мокро коте от залата  umnikuu  Нямам навика да пия, гнусно ми е Sick Ама айде, зарад тебе, щото те обичам много, ще се прежаля тая вечер, а ако не удържа, мацките там ще пият едно и за мене beer

# 219
  • София-Лозен
Тейка, как бих пийнала малко от любимото мартини с теб ако знаеш. С тези болки в корема, благодарени на лелката/тъй очаквани и желани/ щеше да ми дойде добре, но са ми свършили обичайните запаси от тази напитка. Заведението е на другия край на Кристал, като тръгнеш по Аксаков към ул.6-ти Септември. Приятно е, аз съм ходила няколко пъти. Преди време пица майсторите правеха пиците пред очите на посетителите, ама сега с цел освобождаване на място ги скриха някъде. Бяха голяма атракция
Стеф, Тея,много ще ми бъде приятно да си говорим тук, но отивам да положа морно глава на възглавницата и на топлото рамо на любимия, ще ги ползвам вместо болкоуспокояващо.
Лека вечер.

# 220
Zdraveite,na vsi4ki vklu4vam se i az kam vas. Tai kato ve4e 4 meseca probvame s maja za baby_neutral,i probvah metoda s temperaturata struva mi se malko ostarql.... I taka i ne mojah da razbera koga mi e ovulaciqta s tozi ternometar, tai kato vseki den mi ot4ita6e razli4no .Probvah s testovete sled 14den ot cikala i pak ne mojahme da ulu4im ovulaciqta..Ako znaete drugi po razli4ni metodi 6te 4akam da gi obsadim ...Blagodarq vi predvaritelno .....

# 221
Лека нощ Теди и да ти минава бързо, утре да си като репи4ка hug
Стеф, ма те как ще разберат на лекциите 4е си пийнала, няма да казваш. Аз имам предвид глътка две, за добър тонус. Да имаш идеи хайманите кога ще се върнат, Thinking към полунощ, Rolling Eyes май снимки няма да има днессс smile3516

мойто тук ми вдига кръвното, аз се смея де, не давам вид, вика какви са тез тъпи зада4и newsm78 отивам да видя какво пак не и е угодно. Хи4 не ми е лесно откакто я атакува пубертета де  hahaha no

# 222
  • BABYLAND
Е докато седна на компа и всички сте се "изнесли" от темичката. Испуснах ви за малко...... Ох, поне ще чакам купонясалите мацки да се отчетат и да ме зарадват с някоя и друга снимка..... Как ще им обясня защо не съм отишла??? Та аз бях най-запалена по идеята за среща. Бях готова на улицата да се съберем, само на студени кИбапчИта и кИфтета, само и само да се видим, а виж  ти какво стана.........

# 223
Тея, на такива мекерета като мене, дето не пият, от километри йм личи като са прегрешили Flutter
Голдънче, и на мен ми стана тъпо като прочетох каква разминавка е станала...е,карай, сигурно за хубаво е било, аз все така се успокоявам- нещо като не се получи си казвам " явно така е трябвало да стане" и не си тормозя пилешкия мозък  Naughty Blush

# 224
Аз май първа ще пиша,че тъкмо свърши срещата...
golden_rose123,не прочетох надолу,та ти защо не дойде?Току що прочетох и съжалявам,но нищо другата седмица хайде пак.Можем да оставим темата отворена Hug
Беше много весело,казахме си Наздраве и за всички вас и на всички ни,пожелахме бебчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт