И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 072
  • 453
  •   1
Отговори
# 240
  • София-Лозен
Ейййййй красавици мои!
Толкова се радвам, че сте прекарали чудесно снощи. Още не съм разгледала всички снимки, но бързам да ви кажа, че сте прекрасни. Вече нямам търпение да определим следващата среща.
Специални топли думи и прегръдки за Данидан и за Слончетка /те си знаят защо/. Точно така си ви представях, мили мои красиви бъдещи мамчета!
Много ви прегръщъм и чакам отзиви за следващата среща.

Хероооооооо, нищо не каза за вчерашния ми поздрав към теб.  bowuu
Нежни прегръдки и за другите присъстващи на срещата, които вече познавам, да не мислите, че вас не ви обичам. Hug Hug Hug

Централа вика
Златна Роза, Централа вика Златна Роза, казах ти, че за следващата среща аз лично поемам отговорност да те измъкна от офиса и да те съпроводя с конвой до мястото на срещата.  Hug

# 241
Ама страхотни сте на снимките! Все готини мацки, всички изглеждате страхотно! Дано и хубаво да сте си изкарали, виждам хапнали сте, пийнали сте, излъчвате добро настроение...Много хубави девойки бе, пу пу, да не ви е уроки!
Валенс, хубаво ти е казала Хера, изчети библиотеката, чети тук и ще видиш колко неща ще ти станат ясни. От нас много може да се научи, хи-хи, разбираме ги тия работи Joy, само дето малко нещо резултатите ни се опъват засега , но и това ще се промени. newsm10

# 242
Гризке виждам, че и ти си щракала...чакам снимки Crossing Arms Blush
Аа, не точно, снимаха ме точно в момента, в който аз снимах Жабчето с нейния апарат.

Жаб4е, да ти прави впе4атление 4е твоя снимка няма?
Амии няма, щото ги е скрила smile3534 Леле каква съм лоша и всичко издадох Twisted Evil

# 243
  • Някъде там...
Гризка предател си тииии  Mr. Green
Ами...скрих ги.  Embarassed  Който иска да види как изглежда моя милост да ми пише на лични, имам си причини да го направя, ще ме извинявате.   bouquet

# 244
Здравейте мацки  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Снимките от срещата са Ви много хубави, браво на фотографите  newsm10
Аз както винаги си работя  atwork и пия още сутрешното кафе
Лелката закъснява вече 2 дни, не я искамммм  newsm20 Вече ме болят гърдите, не смея да направя тест защото ову го изтървах, бъркахме кекса много преди ову и много след ову, но сега като ми закъснява това значи че ову се е изместило нали?

# 245
  • Варна
Привет на купонджийките  Flutter

Само да се включа с една новинка:
порталът Зачатие е спечелил наградата на публиката за БГ-сайт на годината в раздел Здраве  Grinning

# 246
  • София
Здравейте сладуранки Grinning Направо се поболях 3 дни без Интернет и без вас. И вбуквалния, и в преносния смисъл. Защото бях с разстройство Sad Това беше и една от причините да не дойда на срещата. Но като гледам, сте си изкарали супер! И сте ми много сладички всички Heart Eyes Другият път съм първа писта!!! Обещавам! Сега и другата причина снощи да не дойда. С мъжо до 23ч. лепихме тапети, с което вече на ремонта мога да кажа КРАЙ Grinning Остават само первази и корнизи, т.е. дребни неща.
Сега ще отделя около час да изчета всичките 18 странички дето сте изписали Crazy
Ааа, да ви кажа онзи ден какво сладко бебче сънувах...разкош! С буклички, на годинка и нещо, много приказливо Laughing Пожелавам на всички поне по едно такова Hug

# 247
Добро утро!То,че знаех за среща-знаех,амада правя суматоха и аз...сега като ви гледам снимките,чак ме доядя,че съм такава понякога затворена! EmbarassedАма сте готини мадами всичките!!!!!!!! Hug  bouquet

# 248
то бива бива хубост, ама наш`то на нищо не прилича еййййй Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изводи от срещата, тъй като съм силно впечатлена:

1. Всичките са страхотни мацки и са много сладки
2. Срещата мина супееееееееееер и искам ощеееееееееее
3. За неприсъстващите - вдигнахме по една наздравица и си пожелахме много  baby_neutral
4. Взе се решение на общото събрание да има среща другата седмица
5. Взе се решение да се ходи на Хисяря на минерални бани в началото на другата година
6. Всички неприсъстващи страшно ни липсвахте

И най-вече - всички са страхотни и съм очарована от тях.

# 249
  • София-Лозен
4. Взе се решение на общото събрание да има среща другата седмица
5. Взе се решение да се ходи на Хисяря на минерални бани в началото на другата година
6. Всички неприсъстващи страшно ни липсвахте

Хубавиците ми те златни! Ами хайде да се почваме с организацията!  newsm44
Леа, добре дошла отново. Честит ти интернет.

# 250
Тедулински, ти нали знаеш че отсега си писана в списъка за Хисаря (+ съкровището).
И Данидан - също.

Останалите да помислят по темата - има време, но Хера и Лея са задължителни...Няма да ходят по балканите без нас, я.... Naughty

# 251
хайде - нека организацията започне! PartyДавайте идеи

# 252
Аз казах,че днес няма да мина, ама пуста краста Rolling Eyes
Ма много сме хубави на тия снимки...И мойта коса много пораснала Shocked На мен ми беше много приятно и забавно Mr. Green Надявам се не съм говорила повече от колкото трябва Laughing Опитах се да следя всичките клюки, нали съм зам.-клюкарка на Хера Embarassed Laughing Нашите мъже с Honey не ги оправихме, щото бях заета да слушам околниоте, обаче съм почти убедена,че сме някакви роднини, то в онуй градче не може да не сме някакви 15ти братовчедки примерно Crazy Laughing Доволна съм,че се запознахме и аз искам пак на среща, ПАКПАКПАКПАК!!!

# 253
Момичета,много ми се иска,да си направя и аз кефа с вас,ама имам един дребосък,който няма на кой да го оставям,приемате ли гости-само за 1 ден като на разходка,паля колата и така... Embarassed

# 254
Момичета исках да Ви кажа само,че снимките са страхотни Вие също smile3521.Личи се,че сте си прекарали добре.Аз отдавна не съм писала,защото няма нищо ново около мен Weary.Аз сега чакам лелката да дойде,че съм сигурна,че тоя месец нищо не сме направили,а за другия ще видиме какво ще стане newsm17.Чао и успешен ден на всички от мен.Целувки  love001.

Общи условия

Активация на акаунт