И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 072
  • 453
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, искам да ви пожелая лека нощ и да спите в кош Mr. Green
Спокойни и приятни сънища  sleepuu smile3524 Sleeping
Цунки newsm51

# 226
  • Някъде там...
Данидан много си бърза Simple Smile И аз се прибрах благополучно. Изкарахме си добре, побъбрихме, пийнахме, споменахме ви и вас и така...

# 227
Беше много весело,казахме си Наздраве и за всички вас и на всички ни,пожелахме бебчета! Hug

Браво, браво  Hug И ние ви споменахме тука Mr. Green

# 228
  • BABYLAND
Радвам се е сте изкарали хубаво милички! ЦЕЛУВАМ ВИ И ВИ ГУШКАМ. Е ДА НЕ КАЗВАМ ГОЛЯМА ДУМА, АМА ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ СЪМ ПЪРВА НА СРЕЩАТА!!!ОБЕщАВАМ НАЙ-ТЪРЖЕСТВЕНО ДА СЛЕДЯ ТЕМАТА НА ВСЕКИ ДВА ЧАСА!!!

# 229
Добре,Голдънче. хи-хи Hug
Жабче,и ти си бърза HugМного се радвам,че се запознахме,всички са много симпатични.А другият път още повече да се съберем Party
Жабче,хубави ли са снимките?Аз сега ги качвам и веднага,щом успея ще ги видите! Hug

# 230
такааа [smilie=smile3508.gif]4акам си сним4ицитееее, наклюклюкахте ли се рожби, а? Flutter

# 231
Пу,пу, пу, малиии какви сте красивички, а и снимките са със супер качество smile3501
А аз да попитам сега, Данидан, ти на колко си годинки 4470
Благодаря че ми задоволихте телешкото любопитство Blush  bouquet

# 232
Добър вечер мацки  Hug
Разбирам, срещичката е минала добре, я да видим малко снимки сега, нал съм си клюкарка  Mr. Green
Много ми се иска и аз да мога да дойда, ама 320 километра са ми множко  Shocked

# 233
ооо  Shocked уау Данидан, аз теб не съм те виждала на санимки ама ве4е те познавам и визулано, готино младо маце, още едно към отбора на най хубавите мами, тези на "искам бебе" Hug абе въобще завидях Ви леки4ко за срещи4ката. Виждам 4е сте били в заведение "Браво". Толкова ли е студено ве4е, 4е сте с дебели пуловери  Shocked ъх, 4ак ми стана студено  Mr. Green
Що я няма Моренка?
Жаб4е, да ти прави впе4атление 4е твоя снимка няма? Или това е така понеже все ти си снимала? Flutter Зна4и ще те има на другите снимки, 4е и теб не те знам визуално, пък Ки4ка Конкретната не може да не си задоволи любопитството.  Hug  Mr. Green

# 234
   Снимките са страхотни, а вие сте просто супер!! Добре, че не се довлече дъртия крокодил - аз пак неразбрала... Ама само щях да се изложа.. МНОГО, много сте хубави! Искаме още!

# 235
  • Sofia
Да ви кажа , че сте много сладки всички  Grinning !

И че темата за срещата ще я заключа , а за нова среща - нова тема , щото иначе ще стане "манджа с грозде" и "дълга и широка" .
И още нещо - който има снимки да ми пише на ЛС да му дам паролата за албума на форума да качвате снимките там .

# 236
Дани, пожелавам ти и на 50 да изглеждаш така, много си свежичка, не ти дадох повече от 22... Flutter И да знаеш, че такава шапка като твойта си търся от миналата зима Crossing Arms #Silly

# 237
Доборо утро! HugКак сте,момичета.Героите май са уморени  Wink,а?До сега четох пропуснатото.Ама- хич не сте подробни NaughtyТова разкази ли са?Нали обещахте разкази и снимки.Хайде- да наваксате бързо днес.Желая ви мнго хубав ден! Grinning

# 238
  • Стара Загора
Добро утро Mr. Green
Снощи имах повреда в компа...писна ми вече Twisted Evil днес го пращам на доктор...и изпуснах сношното лафене..Но сутринта съм очарована от снимкитеееее. Много сте сладки сладурки...разказвайте..как изкарахте...напихте ли се? Mr. Green Аз както винаги преглъщам като фиток тука и гледам с очи на крава снимките ви...и ви завиждам благородно Blush
Данидан червените бузки са признак на здраве / аз така се оправдавам като ударя малко алкохолец и ми лъсната бузите Mr. Green/ Много си сладка Hug
Ох отивам още да гледам снимки и чакам да ми разкажете.
Тея булке..снощи пак у форума си пукала... Crazy И как няма да са с половери...знайш ли къв студ е тука у българско..де да бяхме при теб...ооо пей сърце Hug
Ео усмихната както винаги Mr. Green/ оправихте ли с Хъни мъжете сега...я кажи на кака си/, Гел точно така си те представях Hug Гризке виждам, че и ти си щракала...чакам снимки Crossing Arms Blush И масата ви е много хубава и с хубави манджи Blush Елате ми на гости у старозагорско де...ей така всичките Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 ное 2005, 08:17 от Хера

# 239
  • Стара Загора
Zdraveite,na vsi4ki vklu4vam se i az kam vas. Tai kato ve4e 4 meseca probvame s maja za baby_neutral,i probvah metoda s temperaturata struva mi se malko ostarql.... I taka i ne mojah da razbera koga mi e ovulaciqta s tozi ternometar, tai kato vseki den mi ot4ita6e razli4no .Probvah s testovete sled 14den ot cikala i pak ne mojahme da ulu4im ovulaciqta..Ako znaete drugi po razli4ni metodi 6te 4akam da gi obsadim ...Blagodarq vi predvaritelno .....
Здравей. Ако можеш пиши на кирилица, че малко трудно чета латиница..не че не мога Mr. Green
Първо мисля, че ти добре си тръгнала с температурата да мериш..да това е стар но изпитан начин за определяне на ову-то. Ако искаш друг метод е да ходих на УЗ-та. Това пък е най-живописния начин да ти видят ову-то. А ти по принцип имаш ли ову...защото чета, че никаде не засичаш ову. Второ библиотеката на форума  ни е чудесна, почети там Grinning И трето успех Peace

Последна редакция: чт, 03 ное 2005, 08:21 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт