И ето първата седмичка от ноември 31.10-6.11

• 14 074
  • 453
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета,много ми се иска,да си направя и аз кефа с вас,ама имам един дребосък,който няма на кой да го оставям,приемате ли гости-само за 1 ден като на разходка,паля колата и така... Embarassed
Пенелопа, и аз имам дребосък...е вече е на 6г., но двамата с твоя може да си правят компания, ако решиш Wink

# 256
  • София-Лозен
пенелопа,ама разбира се! Как да не приемаме, даже с най-голямо удоволствие. Освен това сефтето вече го е направила Леа, на предната среща доведе нейния Бобчо, тъй че никакви притеснения. Пали колата и идвай!

# 257
Сега остава да се реши къде и кога да идваме..... Laughing

# 258
  • Варна
Ей, като ви чета с тез срещи вземам да завиждам. Аз какво да правя, като във Варна няма ентусиастки  Tired

Да се оплача може ли  Blush Сутринта бях неприятно изненадана от ПМС, а е раничко  Thinking Овуто ми беше само преди 7-8 дни, та не чакам лелка до 10-ти. Та не знам какви се тез симптоми по никое време  newsm78 Може настинката ми да е виновна, знам ли  ooooh!

# 259
Еййй, ненаситници такива, таман мина едната среща, те за друга се точат Mr. Green
Леа,радвам се че пак си на хоризонта, вече мислех да ти пиша ЛС, че много време те нямаше newsm78 Сега оздравя ли поне? Честити ви завършен ремонт, сега сигурно ти е много яко като си гледкаш новата къщурка Crazy
Мишка, при теб нещата как са? Искам да кажа, в личен план, всичко наред ли е с мъжо?
Светли, докато не дойде, не се знае Grinning А и настинките и лекарствата влияят така че...

# 260
  • Стара Загора
...
Останалите да помислят по темата - има време, но Хера и Лея са задължителни...Няма да ходят по балканите без нас, я.... Naughty
Къде?Какво? Пропуснала съм нещо май..среща Rolling Eyes Mr. Green Амичи там съм бе...да не мислите, че ще пропусна...и да не ме щете там съм Crazy
Теди мила нали съм старо Embarassed Много ми хареса поздрава и щях да ти благодаря ама кво се замотах...Благодаря Hug
Стеф новите серии на Дъщерите май са почнали...имаш ли инфо за това...може и на ЛС.
Мишке де се губиш бе жена Rolling Eyes Я бързо на хоризонта.
Лея липсавше ми какиното Mr. Green

# 261
  • На един клон
  bouquet
Ооо,добриутро,дами!
Добриутро,Хера!Ти кво искаш да кажеш,а?
Искам да уточня ( за Тея ),кой точно пи бирата - аз!
Освен това се оказах най-порочната - представяте ли си ,никой не пуши,освен мен.Направо се засрамих,но това не ми пречеше да си куря,как на фронте!За щастие,всички се оказаха достатъчно толерантни,за което им благодаря!Не ме изгониха в ъгъла
 Wink
Освен това да благодаря на всички,че ме изтраяха,аз малко се чудех дали мястото ми е точно там,но сега не съжалявам,надявам се и другите не съжаляват,че дойдох.

# 262
  Освен това да благодаря на всички,че ме изтраяха,аз малко се чудех дали мястото ми е точно там,но сега не съжалявам,надявам се и другите не съжаляват,че дойдох.
Мястото ти е точно тук и точно сега. Peace Беше ни много приятно.
Пък и такава запалена мотористка, как няма да си сред нас Crazy

# 263
  • София
...
Останалите да помислят по темата - има време, но Хера и Лея са задължителни...Няма да ходят по балканите без нас, я.... Naughty
............
Лея липсавше ми какиното Mr. Green
И ти какиното, ми липсваше.... Hug....с твойте свежарски включвания! А и много ми липсваха още един чифт ръце за тапетите Wink И така, овуто и при теб мина, нали? Да чакаме ли вече близнаци? Това важи и за мен, де. До 10-ина дни ще разбера сътворили ли сме нещо.

# 264
Гел, мила, как може да ти мине такова нещо през ум - повече такива приказки  Naughty
За да не повтарям всички изказали се преди мен за срещата само ще обобщя - всички момичета са страхотни сладурки и си изкарахме супер забавно! newsm51

# 265
Стеф новите серии на Дъщерите май са почнали...имаш ли инфо за това...може и на ЛС.

Кукло, ти сега ли се усети Shocked Те отдавна почнаха...снощи в Клюкарника същото питаха, та йм пуснах едни линкове с описание на всички серии от всички заснети сезони. темата е на трета страница, линкожете са на енглиш, ако не ти се чете- кажи, ще ти разкажа на лични, нали си те обичам и не мога да ти отказвам Whistling Heart Eyes

# 266
  • Стара Загора
И така, овуто и при теб мина, нали? Да чакаме ли вече близнаци? Това важи и за мен, де. До 10-ина дни ще разбера сътворили ли сме нещо.
Мина и замина какиното ама нъцки Twisted Evil Този месец нали се пазим...набухана съм с антибиотик до бога..днес го свършвам Twisted Evil Ама чакам теб с резултати Hug
Гел...кви са тия думи отровни Crazy И аз пуша...като комина на АТЗ-то Mr. Green Нема се плашиш Hug

# 267
  • Стара Загора
Кукло, ти сега ли се усети Shocked ...
Амиии Embarassed вчера ми писна ББ2 и привключих на Холмарка и видях, че имат бебче Ник и жена му..едно сладко Flutter та ми светна че съм простала пак...ама късно вече Twisted Evil Ще се пробвам да си преведа нещо от тези линкове белким схвана Crazy
Ами то ББ2 да гледаме..мъжа ми мачове...абе заспало фите съм ....божкеее а още нямам 30 години Mr. Green

# 268
Ооо, бейби, чакаи си ЛС след малко, недей се мъчи с линковете Naughty Големи изненади има Mr. Green

# 269
E, и аз да се обадя. Срещата наистина беше много приятна...

Едно е сигурно - че аз бях най-бъбривата и никой не можеше да вземе думата от мене   Joy

Ама какво да се прави сред непознати съм като застреляна  Shocked
Другият път обаче обещавам да кажа поне пет приказки и да не гледам като гърмян заек hahaha

Общи условия

Активация на акаунт