True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 595
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
Много ще ме извинявате ама съм много по мъж от някой мъже. Така че Y-хромозомата ми е ясна ... Само не знам кой иозлъга тези мъжове че я притежават  Crossing Arms
Като Съжалявам не мога да те взема без такава декларация би. Ако прекалиш с Ви и опрашиш всичко живо и накрая пукнеш от инфаркт няма ме съдят до 9-то коляно може да съм блонди ама не чак толкова  Whistling

# 61
Че тя Y-хромозомата на всички е ясна, а тва, че много жени са пО мъже от много мъже е отделно, тва не е до хромозоми. нали точно тва казах и аз.

# 62
Алсидко що го няма вече...

На мен ми се стори,че Бил пие яката от Сука..ама може и да не съм разбрала..не съм гледала новата серия още...

# 63
  • Срещу планината:)

сядам да гледам  Flutter  после с титри пак

защо ще има едноседмична пауза преди последнят епизод  Crossing Arms

welcome  на новото попълнение,защо чака цяла година  Wink  Всички са безобидни  Mr. Green

# 64

сядам да гледам  Flutter  после с титри пак

защо ще има едноседмична пауза преди последнят епизод  Crossing Arms

welcome  на новото попълнение,защо чака цяла година  Wink  Всички са безобидни  Mr. Green

1. Кво? Как така пауза?
2. Безобидни, а?  hahaha

# 65
  • Срещу планината:)
Season 3, Episode 11: Fresh Blood
Original Air Date—29 August 2010

Season 3, Episode 12: Evil Is Going On
Original Air Date—12 September 2010

# 66
  • София
Джеси, споко! Гледат тъй, щото се чудят кво толкова намираш в тях, че чак да се влюбиш.  Mr. Green

Ем намирам много в него, ама хич няма да му го споделя тая част.

Джеско, мъжете са нежни създания, лесно се плашат. Естествено, че са идиоти! Не си го слагай на сърце  Hug Както те не могат изцяло да разберат нашата душа, така и ние не можем да проникнем изцяло в сърцето на Y-хромозомата.  Wink

Да, Пуци права си. Като го зарежа сигурно ще му светне проклетата лампичка, че съм супер мацка...ама късно. Така е с всички бивши, после се сещат ама нали знаеш кво получават. Една голяма....няма да казвам кво.
Та се моля поне тоя да е читав, че ми писнааа.

# 67
Уоми, ши ма вземеш ти, охоооуууу. Еле като спомена за опрашване, нямаш отърване сега от мен  newsm53

# 68

Свини! Да не е заради 9/11? Тъпаци!

Джес, рано е да ти писва, ти пък. Ако е мъж на място, тоест мъж, така ще му светне лампичката, че ще тича към теб  Sunglasses А ти не бързай да зарязваш, дори и мъжете са хора, все пак, на всеки се случва лош ден. Wink

Ем намирам много в него, ама хич няма да му го споделя тая част.

Естествено, че няма да му споделяш. Не от женско коварство, а от съчувствие към крехката им натура го казвам това  Wink

# 69
Кату Декларация чакам и идвай Wink
Всеки ден ще обясняваме как вървят експериментите с тебе и на чие ФИ - Ви си Wink

# 70

Е, тия се оляха... Предполагам, че е за да тръпнем 2 седмици за гранде-то финале-то  Crossing Arms

# 71
  • София
Пуци ще почакаме пък ще видим пък дано му светне проклетата лампичка. А ако не ...ще ви викна да се напием заедно  Grinning

има субтитри тука , но са лоши

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 19:22 от Джес

# 72

Е, тия се оляха... Предполагам, че е за да тръпнем 2 седмици за гранде-то финале-то  Crossing Arms

А мое ли да им натръпна тва дето ше натръпна на Здрачовиците, а? То бива, бива, ама наистина вече за постно мезе ни взимат!
Аре, ония ясно, падат им печалбите така или иначе, ама от ХБО не очаквах.

# 73
Ееееее голям е Ерик бе ,голям.Много ми хареса епизода. Най-после доживяхме сватбата на Стивън и Ана newsm35 Трайки офицялно искам да ми зачислиш Ръсел на първа страница, обожавам го тоя човек Mr. Green

# 74
Не ги дърпайте това са субтитри за миналия епизод някой си прави гавра Sad

Общи условия

Активация на акаунт