True Blood сезон 3-Готови ли сте за финала?-32 тема

• 17 635
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
Добро да е.

# 91
Добро утро, гледах серията с английски субове, още съм в амок Crazy
Сцената с целувката на Ерик и Суки я гледах 36 пъти Crazy
Вчера научих за сватбата на Стив и Ана, имамчувстото, че Стивито трпери д ане му избяга Анчето, та бърза да я върже, той голям палавник бил, две деца от две различни жени, връзката с Ана я завъртял още кат' бил женен, тц,тц, сега и малко моме забърса за жена Mr. Green Опасен е  Laughing

# 92
  • Атлантис, Галактика Пегас
добро утро!!!
 Аз отивам да нанкам,че съм две нощни подред.... после ще чета ваши впечатления от серийката smile3524

# 93
  • София
Вчера научих за сватбата на Стив и Ана, имамчувстото, че Стивито трпери д ане му избяга Анчето, та бърза да я върже, той голям палавник бил, две деца от две различни жени, връзката с Ана я завъртял още кат' бил женен, тц,тц, сега и малко моме забърса за жена Mr. Green Опасен е  Laughing

Дем, доколкото знам Стивън с предишните мацки не е имал брак, само деца. А с Анчето му е първи май?

# 94
И аз така знам.

# 95
  • София
Добриутро  bowuu
Да не сте ме забравили???
Завърнаах се аз от морето и 2 серийки накуп бонус  smile3508
Гледам много сте активни бре.
10 епизод си го пазя за днес като заспи детито по обяд и  Crazy
Мойта Пам много хубава с розовия ханцунг, ама мнооого..нещо май и се пече яце и на нея на дупето , т ще види  newsm78

# 96
  • срещу двата комина :)))
Въх,изгледах го епизода...тоз Ерик,ей ...няма друг такъв #Crazy,а пък Бил милия,що не го разкарат вече Mr. Green...хич не ми се иска да свършва сезона

# 97
  • Срещу планината:)
добро утро

Демси kато най-големият фен  Wink  на Суки+Ерик ти пускам поздрав с  любимото ми клипче

будна съм от 7 с мисълта,че трябва да изгледам серията отново с титри  ooooh!

Май скоро не са давали толкова не кървава серия,ако изключим останките на Франки Laughing и ненормалното сбогуване на Ръсел с любимата му  Rolling Eyes уф,че е зле горкият
А реакцията на Суки като разбра каква  беше много сладка Joy
Самито бил  лошо момче  в миналото (тази русата мацка дето я гръмна,не е ли Лекси от Дневниците или  на мен много ми заприлича на нея  Thinking)
Ерик е голям лисица,с това неговото театрално сбогуване със Суки,беше сигурен,че ще тя ще дойда по-късно  Laughing ей опасен е  Crazy

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 12:43 от R_Dew

# 98
Ооо и аз бях убедена, че затова и изигра театрото със сбогуването. Да я накара да дотича, опасен е Mr. Green
Дю тенкю Heart Eyes

# 99

Дем, доколкото знам Стивън с предишните мацки не е имал брак, само деца. А с Анчето му е първи май?
Не, бил е женен когато е започнал връзката с Ана, връзката им е започанала 2007, но са я обявили 2009, защото е бил женен  през това време Crazy

# 100
Дю Лекси е да Simple Smile

# 101
Тая Лекси е навсякъде, имам чувството.

Деми, бе, що и аз имам спомен, че съм чела, че Стивън не е бил баш точно женен в официалния смисъл. А и не се криха толкова много, 10 месеца някъде... Тва от някво интервю на Стив го помня пак, щото Ана не приказва много по въпроса.

Оо, Марийче, мараба. Твойта Пам е страшна!

# 102
А така моита я окаишиха Simple Smile Най - после някой да се вземе в ръце и да и сложи каишка  Mr. Green
Ама хубаво и стои синджира Simple Smile Малко по дебел е от нужното ама предвид фейските и умения може да не е чак толкова дебел  Joy
Очаквам анкетата с нетърпение вече знам как ще гласувам Wink

Обаче Ерик я обича и то даже още не е пил от кръвта й Simple Smile

*потривам ръце доволно* Кръчмата "При Суки" ще е доста посещавана Wink

# 103
  • София
Цитат
As a man of forty, he also has children. He has a son, Billy, born in 2000 and a daughter, Lilac, born in 2002, from previous relationships.

Има деца от предишни връзки, а не брак. Значи с Пакуин му е първи брак на Стивънчо. Така пише според това горе. Ако беше брак щеше да пише "от предишни бракове".

# 104
Обаче Ерик я обича и то даже още не е пил от кръвта й Simple Smile

Всъщност пи от кръвта й още в миналия сезон,след нападението на Менада Wink

Общи условия

Активация на акаунт