Отговори
# 105
  • у нас
момиченааааа, помагайте newsm45
утре сме на рожден ден и не можем да измислим подарък за мъж на 30 тина години Confused
дългогодишни приятели са ни д половинката му и вече сме му подарявали какво ли не Crazy давайте идеи - изключвам парфюми, дрехи, самобръсначки и т.н Crazy

братовчедка ми си купиха такава количка и е много доволна

# 106
НАРГИЛЕ ИЛИ ДРЕГЕР ЗА АВТОМОБИЛ

# 107
Tommelise, ако е "домашен майстор" можете да вземете ваучер от Практикер. Последно имаше по 25 и 50лв, той да си избере нещо после. Надявам се че още ги има де  Wink ако е пушач -ел. цигара  Peace
vany666 на няколко пъти попадам в други теми точно на същото относно тия колички и може наистина да е така - чупели им се лесно шаситата. виж тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /7102/language/bg
а в този сайт тази е на супер промоция http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-nurse-products_id-17412.html

# 108
vany666 къде ти каза продавачката ,че им е слабото място на Малибуто.
Аз така или иначе вече съм я купила,но поне за информация.

# 109
Tommelise, като идеи мога да дам - колан, портфейл, мъжка чантичка, бутилка хубаво уиски, ако е естет ценител - комплект за вино, например, придружено с бутилка хубаво такова, ако си пада по технологиите - флашка, дигитална рамка, нещо такова, или пък калъф за тлефона, ако си наясно точно какъв модел е... това мога да измисля за момента, дано съм била от полза  Hug Peace Hug

# 110
vany666, по-принцип аз бях спонелала още преди време във форума,че някои от партидите на Хаук Малибу дават дефекти, като поне във Вис ВИталис бяха върнали няколко със счупени шасита. Но те като са в гаранция - връщаш счупената и ти дават нова. За тази сума можеш да си вземеш Condor All in One, те изглеждат почти по същия начин, разликата май е само в дръжката на количката, но доколкото знам няма засега проблеми с тях. Но, ако много си харесваш Малибуто - си го вземи. Аз цял ден колички гледах днес и вече не ми пука кой какво говори. Ще си взема,която на мен ми харесва.

# 111
vany666 къде ти каза продавачката ,че им е слабото място на Малибуто.
Аз така или иначе вече съм я купила,но поне за информация.

Ами жената каза че металната конструкция се чупи на около 15см. под мястото където се закрепят кошчетата(съответно зиминия и летния) Незнам дали го обясних разбираемо.Според нея самата отливка там дава дефект  ooooh! Пууууу а така си я харесах тази количка  Confused

# 112
Да,точно шасито се чупи там. Но тя не ти ли каза, че май при Кондора всичко е наред?

# 113
  • София
По ваша препоръка си взех Sano Maxima, макар че преди това бях купила Persil Sensitive. За сега съм доволна от Саното, но не посмях да сложа омекотител, т.к. прочетох, че за новородените не е препоръчително използването на силни аромати.

И аз бях в голяма чуденка за подарък, но реших проблема по най-тривиалния начин. Съпругът ми има рожден ден в неделя и ми е изключително трудно да му избера подходящ подарък. Заедно сме повече от 11 години и до сега съм му подарявала какво ли не, а и той е от хората, които нямат нужда от много неща. Днес купих традиционните и крайно скучни и тотално лишени от въображение риза и парфюм. Малко ми е тъпо, но се наявам да му харесат. Той щеше много да се зарадва на Play Station, но реших, че точно сега не е добре да се разсейва с подобни играчки.    

# 114
  • София
Забравих да ви питам, знаете ли къде (в София), освен в Baby Life (Малечко), продават колички на Bebe Confort?
Днес ходих до Baby Mall-а в Люлин, но там вече не ги предлагат, а в Baby Life е свършил коша за новородено в цвета, който сме избрали. Съпругът ми е склонен да купим друг цвят кош или изцяло да изберем друг цвят за трите коша, но аз си държа на "моите". Притеснявам се, че като вляза в болницата ще отиде и ще купи каквото е останало в магазина и тази мисъл от сега леко ме фрустрира. 

# 115
# 116
  • у нас
благодаря за идеите Hug ще обмисля Peace

# 117
brilliant , виж в Хиполенд, там има много вида колички и съм супер доволна от обслужването. Поне за този в  мол Сердика, за другите им магазини не знам.

# 118
  • София
Здравейте,
мерси за отговорите относно кръвната група  Hug успокоихте ме много !
Много ми е загрижено за Гала какво се случва с нея  Praynig надявам се ,че всичко ще е ОК.
Въпреки ,че много съм слушала за чупливоста на Хаук Малибу , последно и аз май ще купувам такава.Но си мисля да е от новата серия Рок Стар и се надявам да е по малко чуплива  Blush .

# 119
  • София
Забравих да ви вметна една информация ,ако има още мами които ще купуват дрешки ,днес се опитах да разбера куде фирмения магазин на "Комес" и им писах.Отговора им е следния:
Благодарим ви за вниманието.
Ние сме производители и търговци на едро.
Зареждаме доста магазини.
Производството ни се намира на ул Кукуш 1 сгр. ИНКОМС ет 4
От склада можете да си купите единични бройки
Поздрави .

Аз мисля да се възползвам и да ги видя ,но това ще е другата седмица ,когато милото се върне.Ако някой реши да ходи по-рано ,моля да ми пише дали има смисъл разходката  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт