Отговори
# 90
Тази Галка така ме развълнува, че забравих да честитя на новите мамита и да им пожелая здрави и послушни да растат бебоците им  Laughing
И аз изпрах с ТЕО бебе и останах много доволна. До последно се чудих дали да използвам и омекотител, но не сложих и не съжалявам, пак си ухаят страхотно на бебе.
Ох момичета да ви се оплача, много искам по-скоро да родя, ноооо толкова ме е страх за това което предстои после. Гледам креватчето и като си го представя пълно ме обвзема едно щастиеееееее, но и трервога и притеснение как ще се справя.
Приятна вечер ви желая, а аз ще дебна какво става с Галка   Hug

# 91
  • София
Момичета в една огромна чуденка съм.Цял живот си мислех ,че кръвната ми група е нулева Когато съм се родила казали на майка ми че съм с нейната кръвна група.А пък баща ми е АБ+.Когато ми направиха първите изследвания кръвната ми група излезе А+.Решихме ,че на майка ми е сбъркана ,тъй като нейния баща е също А+.Но наскоро на майка ми и се наложи да си я провери и излезе ,че е О+ .Възможно ли е аз да съм тази кръвна грувна група и дали да ходя да се изследвам пак ?

# 92
Аз мисля, че се унаследява или на майката или на бащата...ама знам ли...може и някакви други комбинации да са възможни, някои по-запознат ще каже.

# 93
geryaleksandrova, кръвна група АБ+ е съставена от кръвна група А и кръвна група Б. Тя е и единствената кръвна група, която е съвместима с АБСОЛЮТНО всички други кръвни групи. В такъв случай е напълно възможно ти да си взела само А-то от баща ти.
(Поне това са ми спомените от това, което съм учила).

# 94
Ееех, внимавала съм в час. Намерих сега, че ако единия родител е кръвна група 0, а другия кръвна група АБ - 50% от децата наследяват кръвна група А, а 50% кръвна група Б.  Peace

# 95
Разписвам се само и се връщам да чета!  wavey

# 96
оф тази Галка няма новини май от нея така ме  развълнува днес  newsm81  jumpuu gydi чакам добри новинки след малко  ще вечерям и псоле ще се опитам да полегна днес съм цял ден на стола.... чакамм ако знами аз какво  newsm03 приятна почивка на всички мамчета

# 97
И аз пера с Тео бебе и засега съм много доволна. Даже почнах и за нашите дрехи да го ползвам, тъй като през бременността получавам разни сърбежи по кожата от омекотители и разни много ароматизирани прахове.

А да ви кажа, днес отново бях на походи из магазините за количка и като гледам ще вземем Мура 4 на Макси Кози. Утре чакам да ми се обадят от магазина дали имат на склад този цвят,който днес си избрах. И дано най-накрая се сдобием с хубавка количица, че аз през каква ли не минах. Отказах се от черната на ABC Design, то хубаво черно,ама тая е много черна. Та сега сме на варианта - сива Simple Smile

# 98
geryaleksandrova, ще с опитам да обясня ясно това с унаследяването на кръвните групи. За да се формира кръвната група на детето се взима по един алел (това е, да кажем, вид на даден ген) от майката и от бащата.
Човек с кръвна група АБ има в половите си клетки алели А или Б,  такъв с кръвна група 0 - има само алели 0, такива с кръвна група А, имат А и 0 (или само А), такива с кръвна група Б - Б и 0 (или само Б).
Така, когато се създава едно бебе то взима по една полова клетка от мама и от татко. И ако мама е с кръвна група 0, а татко с АБ, то бебето може да бъде кръвна група А (ще има в себе си алели А и 0) или Б (ще има в себе си алели Б и 0), но няма как да бъде 0, защото тя трябва да съдържа 0 и 0, пък няма от къде да дойде втората 0.
Просто, когато ти си се родила най-вероятно са объркали, като са казали, че си кръвната група на майка си.

Не знам до колко го написах разбираемо, ако имаш въпроси - питай.

# 99
  • София
Честито на всички новообебили се мами! Да са ви живи и здрави дечицата!!!

Гала
, стискаме палци!!!  Heart Eyes

То с изтекли води няма начин да не се роди бебка, а и по-добре да се ходи май по-рано, че като ви чета и антибиотици за всеки случай давали на бебетата.

# 100
talktoher написах ти на лични телефоните си

# 101
  • у нас
няма ли новини от Галка Crazy чакаме Whistling Whistling Whistling
аз днес бях на преглед и сега ще гълтам хапове за кръвното, утре съм на изследвания и така....
в кауфланд има хубава промоция на мокри кърпи памперс- 4+ 2 подарък Peace това е на цена 12.99 Peace

# 102
# 103
Момичета днес хич не ми върви  Twisted Evil Освен оплакването от твърдата вода по морето ме разочароваха и от модела количка,който съм си избрала.Отивам днес в един магазин за да видя последно цвета и да я поръчвам и познайте..Продавачката започва да ме разубеждава,че последните партиди,които идват от въпросния модел се чупят все на едно и също място и има много рекламации  Close Е сега какво да правя  newsm78
За тези пари друг модел комбинирана и лека не си харесах  Confused http://www.bebe-best.com/hauck-malibu-duo-set-lolli-turquise-2010.html
Ако някой има идея ще съм благодарна да сподели.Единствено държа коша за новородено да се сваля от металната конструкция.
Ееееее днес направо ми се уби настроението  Sad
Добре,че поне следобед си ушетах цялата къща и сега съм доволна  Rolling Eyes Много ме боли кръста,но обичам да ми е чистичко и подредено  Crazy

# 104
Какви са тези продавачки, на които попадате  Rolling Eyes То едва ли има модел количка, от която все някоя да не се е счупила.

Общи условия

Активация на акаунт