Отговори
# 75
geryaleksandrova аз изпрах нещата за бебко с различни прахове.Единия е Тео Бебе, а другия Персил Сензитив и чесно да си призная Теото ми допада повече.Уж е български, ама после дрешките стоят по-мекички и миришат по-дълго.Това е мое мнение де,никой не ангажирам с него  Peace

# 76
Сигурно е от водата, по морето водата е много твърда и варовита и това си има значение, трябва да се слага и по повече от прахове и омекотители, то си е указано това на опаковките..за по-твърда и по-мека вода по колко. Аз не слагам омекотител и въпреки това плюша си е мекичък и аз пера със Сано.

# 77
talktoher то вече май всички сме пъшкащи   Laughing Аз съм до Фантастико. Току що се върнах от там и на всичко отгоре паднах, слизайки от тротоара. Sad Добре, че не беше напред, а настрани върху торбите.

За яденето - напоследък съм като ламя. За 3 месеца качих 500 гр., а за последните 10 дена 2 кг, ама здраве да е.

Jani4ka   благодаря, сега ще отида да си купя /този път ще си гледам в краката къде стъпвам/

geryaleksandrova аз пера с Тео бебе. Много бях доволна, когато го ползвах за дъщеря ми

# 78
nels1, внимавай много. Добре, че не си паднала напред!  Hug

# 79
Gerganka, писах ти на лични за цените на раждането  Peace

# 80
  • София
И аз мислех да купя Сано Максима ,но ми се видя много скъпичък , но пък ако си заслужава  newsm78 ...А от персила течния имам няколко литра в момента

# 81
nels1 , и изи с тия торби, не се натоварвай толкова. То добре че са били те, де! До кое Фантастико?? Че нали отвориха ново, а оново предишното така и нямам идея къде се намира, пак било в околоностите... ам къде.... много съм неориентирана в този квартал, а уж живея вече 4 години тук  Embarassed . Може тая седмица да пиинеме по едно кафенце, ама къде??? Знам само едно открито и не лошо зад пазарчето, там даже доста майки с деца ходят.

# 82
Саното изглежда скъп, но всъщност не е, защото е много икономичен и май излиза по-изгодно и от Теото...от Сано се слага само по 34гр на пране и стига за около 40 или 45 перални малката опаковка от 1.5кг.

# 83
Аз си купих ТеоБебе и да ви кажа, хич не е зле, аз бях малко предубедена, че не е хубав. За тия пари си е ПЕРФЕКТЕН, хубаво мирише и даже няма нужда от омекотител. Стига толкова химии съм блъскала по бебешките дрешки!!!!   Peace Peace  Peace

# 84
geryaleksandrova, на една от лекциите на сп. 9 месеца, на които бях точно рекламираха на Персил течния, така че ползвай си го него щом го имаш. А иначе както vesy_evi е казала от Сано-то се слага по около една супена лъжица, така че излиза дооооста икономичен.

# 85
Jani4ka аз съм взела розов Соно Максима, но се двуумях дали да слагам омекотител.
Би ли ми казала какъв си взела?

# 86
Опааа, и аз в новата темичка!
Имаме си нови бебенца  Hug  Hug  Hug ! Честито на мамите, да са живи и здрави както те, така и техните малки съкровища!
При мен няма нищо ново, не съм родила още  Laughing (макар че заглавието на темичката отговаря точно на моето желание  Wink ). От няколко дена си имам доста начесто стягане на корема, но без болки  Simple Smile . В сряда съм на преглед, ще видим какво ще ме излъже пак мойта  Wink .
vany666, водата в Бургас наистина е по-твърда, но сякаш не съм имала проблем с прането  newsm78 . Иначе аз съм много доволна от Тео бебе, бебешките дрешки са толкова мекички и миришат страхотно  Heart Eyes .

# 87
sparkiii, аз взех от белия омекотител на Сано. Много хубаво миришат дрешките и са страшно мекички.  Heart Eyes Преди повече от седмица ги изпрах и сега като отворя гардероба ухае прекрасно.  Heart Eyes

# 88
Даниелка, и на мен същото ми казах, поради липсата не плаващи малки топченца по пътя на логиката е момиче, е няма що, мислех, че съм само аз.. Ако ти кажат утре ще е добре, аз в петък ще ходя, за да уговаряме дата.... Та все си мисля, че тогава ще чуя нещо конкретно!!!

# 89
Аз съм си взела Тео бебе . На Кики дрешките перех с такъв и сега съм ЗА тази прах .

Аз пък си нямам все още бебешки дрешки  Embarassed . Голямя съм ПАТКА и аз не знам какво чакам още.

Общи условия

Активация на акаунт