Отговори
# 120
Привет Simple Smile
Не съм влизала от много време и сега ме зарадва дългия списък на вече родените бебенца - да са живи и здрави, с късмет в живота!!!!
Сега се връщам да чета  Wink

# 121
  • Пловдив
Ей, приключих с гладенето Laughing Laughing Laughing Никога не съм и предполагала, че бебешките дрешки се гладят толкова трудно - та то няма място да сложиш юъията, камо ли - да я завъртиш Joy
С бялото днес приключих, остана утре да пусна 1-2 перални с цветно...
Утре съм и на преглед при доктора, който ще ме изражда, живот и здраве, ще ме "бърка" за разкритие ooooh! Tired

Tommelise, като медицинско лице, имам едно въпросче към теб... Днес бях на дерматолог, заради обрив, който получих. Изписа ми някакво кремче - Бетадерм 0.5 mg/g + 1 mg/g маз... На листовката на въпросното кремче, обаче пише, че не се препоръчва употребата му по време на бреманност и кърмене newsm78 Сега седя и се чудя - да се мажа ли, да не се ли мажа...
Утре като отида до доктора, ще го питам и за неговото мнение...
Благодаря предварително  bouquet (ей, ама колко сме привилегировани, че си имаме експерт в темичката Wink)

# 122
Да,точно шасито се чупи там. Но тя не ти ли каза, че май при Кондора всичко е наред?

Да каза ми,но за мен лично Кондора не е добър вариант тъй като коша за новородено се монтира върху летния.Имайки предвид че в коша за новородено ще се возим почти до април,представи  си летния кош на какво ще заприлича от търкането.Тя и продавачка това каза,че се захабява много ако по-дълго се ползва зимния кош.
E.L. благодаря ти за предложенията.Първо се бях спряла на Джемата,но тя няма отделен кош за новородено,който да се монтира отделно и отпадна като вариант.А Nurse By Jane е готина,но колко ли килограма е  newsm78 Ще се опитам да намеря инфо   bouquet

# 123
  • София
vany666 ,ако намериш повече инфо за Nurse By Jane ,моля да го споделиш

# 124
vany666 ,ако намериш повече инфо за Nurse By Jane ,моля да го споделиш
Задължително  Peace само да намеря  Rolling Eyes

Я виж тук има повечето модели http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-nurse.html

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 23:02 от vany666

# 125
Лека нощ момичета . Отивам да се приспивам със ''Щурите съседи'' . Дано нямам обичайните болежки и да си поспя ,че напоследък това е мираж .

Стискам палци за Галка и се моля всичко да е наред и утре да имаме мнооооооооооого хубави новини.

newsm46               newsm46               newsm46               

# 126
Забравих да ви вметна една информация ,ако има още мами които ще купуват дрешки ,днес се опитах да разбера куде фирмения магазин на "Комес" и им писах.Отговора им е следния:
Благодарим ви за вниманието.
Ние сме производители и търговци на едро.
Зареждаме доста магазини.
Производството ни се намира на ул Кукуш 1 сгр. ИНКОМС ет 4
От склада можете да си купите единични бройки
Поздрави .

Аз мисля да се възползвам и да ги видя ,но това ще е другата седмица ,когато милото се върне.Ако някой реши да ходи по-рано ,моля да ми пише дали има смисъл разходката  Mr. Green .

Аз си пазарувах оттам и нещата изглеждат качествени. Цените са направо смешни, като ги сравня с тези по магазините. Ританки - 1 лв, боди - 3.50. Ние купихме само 2 блузки, боди с къс ръкав и шапка за общо 7.50. Една приятелка ми каза, че вече са прибрали тънките дрешки и са извадили есенната колекция.

PS Моето предложение за подарък - играчка. Аз отсега съм решила какво да подаря на моята половинка за рождения ден - лего комплект или макет на влак. Той от месеци ги гледа по витрините с жадни очи! Нали знаете, че мъжете са едни големи деца!

# 127
Ей, Галя още не се е обадила ...започнах да се притеснявам...дано всичко е наред и просто да си почива и да не и е до нас Simple Smile

# 128
  • София
Pile 76, talktoher, благодаря ви за идеите!   bouquet Ще проверя дали то имат този кош и дали го продават отделно, т.к. той е част от модулна система Streety, а количката и кошницага за кола са High Trek.

# 129
  • София
Фъстъчка, утре имаме среща в О Щипка до вас в  19 ,00 ако имаш желание добре си дошла  Hug
Както и други мами Hug
Става въпрос за О Шипка в Люлин 10  Peace

# 130
Галя ми каза, че мъжа и ще заеме вестителската и длъжност, така че предполагам, че той ще пише. Може вече и да е родила, но едва ли на момчето ще му е до Бг мама.  Mr. Green

# 131
Галя ми каза, че мъжа и ще заеме вестителската и длъжност, така че предполагам, че той ще пише. Може вече и да е родила, но едва ли на момчето ще му е до Бг мама.  Mr. Green
Сигурно е така...ама аз нали съм нетърпелива...само за това си мисля цял ден

# 132
Божеее, като ви гледам линийките как остават броени дни и направо настръхвам! Hug
На всички нови мами сдобили се със съкровища- огромно ЧЕСТИТО! Grinning

# 133
Ехе, колко много бебчета! Simple Smile

Честито на новите майчета! Да са ви живи и здрави дечицата! Hug

Gala., дано всичко е наред и скоро да имаме новини. Peace Hug

Днес ме преглеждаха за разкритие и както очаквах цял ден имам едно кафяво течение, лекарката каза че било нормално.
А освен това ме изпрати на очен лекар и нещата май вървят към секцио  Tired ... хич не ми се ще, бях се нагласила за нормално раждане, ама здраве да е.Само всичко да мине както трябва. Praynig Peace

# 134
Фъстъчка, утре имаме среща в О Щипка до вас в  19 ,00 ако имаш желание добре си дошла  Hug
Както и други мами Hug
Става въпрос за О Шипка в Люлин 10  Peace

Аз мога да намина.  Embarassed В Люлин съм за една седмица докато мъжът ми не се върне от коамандировка. Как да ви позная?

Общи условия

Активация на акаунт