Отговори
# 135
Аз мога да намина.  Embarassed В Люлин съм за една седмица докато мъжът ми не се върне от коамандировка. Как да ви позная?

По коремите  Mr. Green

# 136
  • София
  Ember този път септемврииска или августовска мама ще си отново  Simple Smile
  А за очният лекар, какво по-точно накланя везните към евентуално секцио? Нали знаеш, че само диоптера не е определящ. Аз например съм с -10 късогледство, но преди раждането си направих преглед и се потвърди че нямам проблем с изтъняване на роговицата или проблем с налягането и си имах официално становище, че мога да раждам нормално. Дори да имаше проблеми ми се обясни, че може да ми направят леко лазерно заздравяване на проблемните места и отново да си раждам нормално, но това май трябваше да стане все пак известно време преди ражденето

# 137
Леле мамчета как искам като се събудя утре вече да съм към края на 38г.с. и бебко да реши да се появи  Crazy Направо търпение не ми  остана  Blush
Мъжо не ми дава да сложим кошарата и да спретна бебешкото кътче  Confused Каза,че той ще го направи когато аз вляза в болницата  Rolling Eyes
Прключих с бебешкото пране.Утре(вече днес  Mr. Green) гладя последните миниатюри и пререждам наново багажа за болницата в по-голям сак  Crazy

# 138
  Ember този път септемврииска или августовска мама ще си отново  Simple Smile
  А за очният лекар, какво по-точно накланя везните към евентуално секцио? Нали знаеш, че само диоптера не е определящ. Аз например съм с -10 късогледство, но преди раждането си направих преглед и се потвърди че нямам проблем с изтъняване на роговицата или проблем с налягането и си имах официално становище, че мога да раждам нормално. Дори да имаше проблеми ми се обясни, че може да ми направят леко лазерно заздравяване на проблемните места и отново да си раждам нормално, но това май трябваше да стане все пак известно време преди ражденето
Ами ако се потвърди секциото - май пак августовска. Simple Smile
За диоптъра знам, проблема е, че съм го качила от началото на бременността, освен това дъната не били съвсем добре, имало риск ...Даде ми капки за разширяване на зениците и да ме гледа на апарат на Голдман (мисля, че така се казваше).Но като цяло съвета й е да раждам секцио.Ще видим.

# 139
Аз мога да намина.  Embarassed В Люлин съм за една седмица докато мъжът ми не се върне от коамандировка. Как да ви позная?

По коремите  Mr. Green

А, не е вярно не всички вече сте с кореми - Димяни нали вече роди
Иначе мен със сигурност ще ме познаете по корема...
Все пак да ми дадете на някоя от вас координати? Аз също ще си оставя телефона...

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 00:45 от Desita Dimova

# 140
  • София
Ember да точно на този апарат и мен ме гледаха в Александровска. А иначе е нормално по време на бременността да се качи диоптера, после отново се сваля най-често. Дано прегледа да е добър и да се окаже, че няма проблем.

# 141

.Първо се бях спряла на Джемата,но тя няма отделен кош за новородено,който да се монтира отделно и отпадна като вариант.

Как така, има си кош за новородено  newsm78

# 142
Здравейте мами и аз от вчера съм в 9-ти месец  newsm68
Честито на всички родили мами!!! Да са ви много здрави и весели бебоците и много да се слушкате!!!  bouquet
Охххх аз с прането още се ослушвам  Whistling ама в сряда съм на преглед за тонове и видеозон така, че би трябвало доки да ми каже как е положението с малкия и май тогава ще захващам прането и гладенето..... Embarassed
Галка стискам палци и аз всичко да мине леко  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 143
Не съм чела от  цяла седмица,за това ще кажа само- Честито на новите майчета! .
Аз вече се чуствам по-добре,че даже и си поспах  Laughing.Ето я малката Любов - http://september2010.snimka.bg/maternity/koremcheta-september2010.484280.20256300

# 144
Днес съм доста ранобудна.  Rolling Eyes

psm, Любов е мнооооооого сладка, пу пу!  Heart Eyes

# 145
Добро утро,

И мен Дани ме събуди в 6.30  Simple Smile

# 146
Аз вместо да почивам преди и мен да започнат да ме будят, станах в 6.00ч.  Shocked

Днес съм на тонове и много се чудя дали въобще да ходя.  newsm78 Лекарката ми я няма в момента така или иначе.

# 147
Добро Утро  Hug!
И аз заминавам на преглед,после по кафе  и като си дойде ще пиша  Hug !Успех на мамите ,които също са на лекар!  Peace
Чакаме днешния бебевалеж,мое би начало с гала  Mr. Green !
Усмихнат ден  Heart Eyes !

# 148
  • София
Фъстъчка, утре имаме среща в О Щипка до вас в  19 ,00 ако имаш желание добре си дошла  Hug
Както и други мами Hug
Става въпрос за О Шипка в Люлин 10  Peace

Тони, много мерси за поканата, вие направо на крака ми идвате, ама аз имам уговорка по същото време с френдове за бира на Арианата...

Много жалко, че няма да ви видя, но съм сигурна, че ще сте голяма атракция и весела компания. Целувки на всички ви!  Hug

И аз днес съм на консултация, да видим как сме с мерките и теглилките... Искам поне до 2,500 да съм я докарала мадамата, че вече нещо не ме свърта и ми се ражда. Ще стискам максимум до понеделника да се върне докторката от отпуска...

Галееее, какво стана... сигурно гушкаш вече бебка, а ние тука те мислим всички... Hug

# 149
  • Варна
Добро утрои от мен! И аз днес съм на преглед. Ще видим доки какво ще каже. Дано Гала се обади, да каже как е.

Хубав ден на всички!

psm, Любов е голяма сладурана.

Общи условия

Активация на акаунт