Отговори
# 150
добро утро и от мен!

лек и прохладен и късмет на всички, които днес ще станат мами!  Hug

# 151
vany666 , абсолютно съм сигурна че Джемата е с отделен кош за новородено, виж в сайта който съм ти дала - има снимки. В предната ни отчетна имаше една варненска мама /и тя миньонче като теб Laughing/- също живееше на висок етаж без асансьор и се справяше с Джемата.
ето и още една чиполинска с отделен кош http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=518

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 08:26 от E.L.

# 152
Добро утро и от мен! С всеки изминал ден се будя все по- рано и по-рано  Shocked Явно организма ми се настройва за бебето и първолачката, ако изобщо се спи тогава. Поне времето се разхлади  Whistling

# 153
vany666 , Джемата е с отделен кош за новородено, аз взех такава точно заради коша. Колебаех се между нея и комбинираната Лумина, защото летният кош на Джемата няма пълно легнало положение.

И аз все рано се будя и все гледам по - късно да си легна вечер за да поспя поне до 8-9ч, но все по- рано ставам и проблема е че и през деня не мога да спя явно на организма ни стига сега по - малко сън.

Аз ще тръгвам към болницата дано няма проблем да ме оставят там и довечера да се прибера.

# 154
Добро утро.
Диана успех, дано всичко е наред. Peace
 psm  Heart Eyes кукличка

# 155
  • у нас
Добро утро и от мен  Peace

всички тук мислим Галето Praynig почти съм сигурна че до обед ще имаме новина от нея Peace тя отиде в ранния, а може и късния следобед- докато я прегледат, докато я настанят....разкрития това онова... Най-вероятно бебето се е появило в късните часове Peace и предстои да ни уведомят Peace

sweet_maniche бременността и кърменето винаги са противопоказания за приложението на каквито и да е лекарствени средства. В повечето случаи няма достатъчно данни дали би имало някакви ефекти върху плода и за това производителите предпочитат да не се прилага, че ако стане нещо....В твоя случай ти е предписан крем- само локално приложение, малка площ и мисля че няма абсолютно никакъв проблем да си оправиш кожното проблемче. Питай лекаря си щом искаш, но съм сигурна че отговора ще е същия Peace дори и на лекарствата приемани вътрешно, които са си за бременни в противопоказанията пише да не се прилагат Peace

pms малката е голяма куклаSimple Smile и колко много коса има Simple Smile

аз снощи си направих много дълга разходка и сега като си позагледах корема бая е паднал Crazy

# 156
Здравейте момичета Hug няколко дни немога да насмогна да ви изчета, че имам доста задачки за вършене и почти не си стоя в нас, но ще се постарая да успея тези дни да наваксам.

Аз вчера бях на консултация стана 5 дни пия хапчета за кръвно и все стои високо, днес отивам да пускам изследвания и ако има нещо нередно ще влизам в болницата до термин, иначе тоновете на бебинка са добре обаче кръвното ........Кофти ми е много, че става така на края ама явно така е било писано да става, а и ако ме приемат по добре поне ще съм под наблюдение.

Честито на всички обебили се мами newsm51 Да са ви живи и здрави малките съкровища!

Галка- на теб успех миличка Hug Praynig

Айде тръгвам wavey Стискайте палци Hug

# 157
аз пък съм останала с убеждението, че само по себе си високото кръвно не голям проблем, ако няма отоци и повишен албумин. аз и предната бременност и тая редовно вдигам 140/90, пия си Допегита и никой нищо не е казвал за болници.  newsm78

# 158
Добро утро докато ви изчета стана 9,30...значи няма новинки отгалка ама каво става днес всички заминавате в болницата всеки по раличен повод нооо все пак аз като ида там все ме естрах да не ме оствят.... не знам но мен все ме приемат и си измислят причина...голяма съм късметлийка smile3511 карам се подписвам се и си тръгвам у дома се чъвстввам по добре...
МИЛИ МАМИ каде  са вашите коремчета моето май се смъкнало мъжа ми не може да различи той само жика айде бебе излизай не го интересува че е рано..  smile3514 а че аз ще раждам и ще ме боли  още повече мисли че съм ветеран от войната  та значи корема като слезе имам 3 седмици така ли....това са глупости нали точно тогава си ми е и термина....ако има мами в моята седмица да споделят дали се засилват болките  в кръстта и контракцийте аз вече се омотах мн писах smile3556

# 159
vany666 на бамболиното има промоция на хаук малибу
аз я взех за 425лв 2в1
и отделно ми направиха карта с 4% отстъпка.. значи ми е паднала на около 410лв

# 160
Май само мен не са ме подгонили родилни трески. Мисля, че ще съм бременна завинаги! Мен ме ловят разни параноии и само си мисля, че нещо не е наред.... Sad

Много сладки бебета, честито на всички!

Имам чуденка относно къпането на бебето, някои казват да се къпе всеки ден, други 1-2 пъти в седмицата, а сега в youtube гледах американско клипче, в което къпеха бебето за пръв път при навършване на 3 месеца. Също така употребата на шампоанче не ми е ясна, чух че в началото не трябва - но докога? Тук има по-опитни майки, дайте малко акъл на невежата  Laughing

# 161
Giada  на мен ми е з апърви път,,, не съм опитна майка но знам че бебче с екъпе всеки ден особенно сега лятото може и по два пъти докато падне пъпчето се внимава и не се мокри там мястото като падне няма проблем... а за шампоана прелагат,продават чудни миришещи неща 2в 1 шампоан и дъш гел които лятото поне до 2 месец не е желателно да с еползват само водичка ен се знае колко ще ви чувствителна кожата аз лично ще ползвам сапунче тео бебе но чак след 2-та седмица ще пробвам с него

# 162
Май само мен не са ме подгонили родилни трески. Мисля, че ще съм бременна завинаги! Мен ме ловят разни параноии и само си мисля, че нещо не е наред.... Sad

Много сладки бебета, честито на всички!

Имам чуденка относно къпането на бебето, някои казват да се къпе всеки ден, други 1-2 пъти в седмицата, а сега в youtube гледах американско клипче, в което къпеха бебето за пръв път при навършване на 3 месеца. Също така употребата на шампоанче не ми е ясна, чух че в началото не трябва - но докога? Тук има по-опитни майки, дайте малко акъл на невежата  Laughing
И на мен би ми било интересно, ако споделите, че и аз съм много "боса" в това отношение  Embarassed

# 163
  • Sofia
Добро утро и от мен!
За къпането - по препоръка на моята педиатърка, сина ми до 2м че и до повече си го къпехме само с водичка и рядко миехме косичката със сапунче. Но го къпехме всеки ден до края на лятото, че той беше пролетно бебе и после разредихме през ден до годинка.
Започнах с прането, а следобяд и с гладенето, незнам защо но до вчера бързах, а сега реших, че май не трябваше толкова рано да ги почвам, защото само ще събират прах но....вече е минало.
И ние си купихме количка на Кенгуру - Алпина е модела но нямаше кош за новородено в същия цвят и сега звънях до магазин Штъркел да питам - дано имат, има ли мами с есенни дечица да кажат този кош ще ни влезе ли в употреба, аз все си мисля, че бебоците ще станат големи до началото на др. година и ще им умалеят теци кошове.
Ето това е модела, била улекотен вариант на Викторията:
http://www.shtarkel.com/products/2185-detska--kolichka-alpine.html
И сега имам едно въпросче. - Откъде да си взема спално комплектче с обиколници, но без олекотена завивка? Вие откъде си купихте - споделяйте? Имам си няколко олекотени и не ми се ще само да трупам, но незнам от къде да купя.
Това е от мен. Дано всичко при Галя да е минало леко и скоро да пише.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 10:31 от Rossi

# 164
Ние сме къпали децата всеки ден и сега не мисля да си сменям навиците  Simple Smile Първите 2 деца ги къпехме само с бебешко сапунче в началото (без шампоан), а Дани сега го къпя целия с душ гел А-Дерма по препоръка на неонатолозите в родилното. Засега само под чешмата, че не му е паднало пъпчето, после във ваничката. Това с къпането за пръв път на 3 месеца изобщо няма да го коментирам  Shocked То има и хора, които сигурно никога не си къпят децата, така че... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт