Отговори
# 165
Аз и досега Марти го къпя всеки ден, е почти, имам някой друг пропуск. Но в началото го къпех, като Дана на чешмата, а като падна пъпа - в коритото. Детето се отпуска във ваничката, после спи по-спокойно според мен.
Аз от 16.00ч. съм на преглед, да видим как ще раждам. Стискайте палци да мога да си родя нормално, че изпитвам ужас от упойките.
Vany666, видях, че термина ти е около моя, ти ще си избираш ли доктор или при който се паднеш? Може и да си казала вече, но съм пропуснала.
Лек ден на всички!!! Simple Smile

# 166
Стискам палци на всички, които днес са на преглед  Hug

# 167
Здравейте, да се отчета!

Бебо е 3100г.Тонове перфектни,  Зряла плацента, изгладена шийка, нямам разкритие. Чакаме всеки ден вече. А така ми се иска да е днес или утре, че вече много тежи, ама когато реши то..Simple Smile. Ходихме и до Тина Киркова да си платим избор на доктор и вече всичко ни е готово за новия човек Simple Smile.

Стискам палци на всички които днес ще станат мами Simple Smile. Rolling Eyes

# 168
Здравейте, да се отчета!

Бебо е 3100г.Тонове перфектни,  Зряла плацента, изгладена шийка, нямам разкритие. Чакаме всеки ден вече. А така ми се иска да е днес или утре, че вече много тежи, ама когато реши то..Simple Smile. Ходихме и до Тина Киркова да си платим избор на доктор и вече всичко ни е готово за новия човек Simple Smile.

Стискам палци на всички които днес ще станат мами Simple Smile. Rolling Eyes
Браво...страхотни новини Wink
Бебе е супер Simple Smile

# 169
  • София
Ходихме и до Тина Киркова да си платим избор на доктор и вече всичко ни е готово за новия човек Simple Smile.

Ама това предварително ли се плаща там? От кога така? Преди 4 години платихме след раждането...

За къпането: Препоръчително е да се къпе бебето всеки ден, като косичката да се мие пак всеки ден до първата година, но само с вода, и веднъж седмично с измиващ препарат (какъвто си харесате). След първата година може да не семие всеки ден косичката... Поне така ни обясниха, а и аз така съм правила с дъщеря ми. И сега се стараем да я къпем всеки ден, лятото дори по два пъти, но през зимата се е случвало и да нарушим правилото.

# 170
 ох и аз имам по график още 30 дни но доктора преди 5 дни ми даде изследванията и каза айде успех а аз в паника че има цял месец какво ли значеше това че имам още малко спред него или просто съм си добре мен никой не ми е каззвал нищо з аплацента за шиика нито ще ме пртеглежда сама ходих на тонове в аг-то само защото прочетох че трябва да се иде...ааа като направих физиономия на докито той вика айде ела още веднъж на 10-ти ... hahaha това ми звъчеше сякаш тогава точно ще родя според негоиоте прогнози вече наистина съм в паника...знам че може да си ходя с разритиое 2см цяла седмица обуркана съм само мисли мисли в главата ми с епрескачат smile3515

# 171
  • Sofia
Фъстъчка, аз и преди 4години и сега предварително  плащам - миналия път ми дадоха фактура и едно картонче, което носех в себе си, а сега ще видим като отида в понеделник да платя.

# 172
ох и аз имам по график още 30 дни но доктора преди 5 дни ми даде изследванията и каза айде успех а аз в паника че има цял месец какво ли значеше това че имам още малко спред него или просто съм си добре мен никой не ми е каззвал нищо з аплацента за шиика нито ще ме пртеглежда сама ходих на тонове в аг-то само защото прочетох че трябва да се иде...ааа като направих физиономия на докито той вика айде ела още веднъж на 10-ти ... hahaha това ми звъчеше сякаш тогава точно ще родя според негоиоте прогнози вече наистина съм в паника...знам че може да си ходя с разритиое 2см цяла седмица обуркана съм само мисли мисли в главата ми с епрескачат smile3515

Не се притеснявай, това,че ти е дал изследванията - нищо не значи. И на мен ми ги дадоха точно месец преди термина. По-принцип тогава се дават, затова ти ги е дал, защото се предполага,че от момента, в който влезеш в 9-тия месец можеш да родиш. Не конкретно, но по принцип така се смята.

# 173

Ама това предварително ли се плаща там? От кога така? Преди 4 години платихме след раждането...

Ами на мен днес докторката ми каза да отида сега, че предварително се плаща, защото тя иначе няма как да влезе в болницата и да проведе раждането. Тя реално не работи в Тина Киркова, а само има договор да извършва раждания и операции там. Дадоха ми една фактура в два екземпляра и това е. Казаха да нося тази фактура като тръгна да раждам.

# 174
момичета, нещо започвам да се хвърлям в разни паники - нито от емили има новини, нито от гала  Sad

# 175
Емили вчера писа, че си е в къщи и всичко е наред. Бебана се е обърнала и сега само чакат.  Grinning

А нали писах, че при Галя таткото трябва да съобщи новината, а на него едва ли му е до нас. Аз може сега да и драсна един смс да питам какво става.

# 176
Писах и, така че сега чакаме.  Whistling Дано да може да отговори.

# 177
  • Пловдив
Здравейте на всички  newsm51 !
Благодаря за пожеланията ви !Вече сме си в къщи всички!Чувстваме се страхотно!Каката е много щастлива и непрекъснато помага  Simple Smile
За раждането, всичко беше ОК! Мое мнение-секциото е по-безболезненото раждане!И се възстанових много бързо. На 2-рия ден бях на крака с двете бебета в стаята. Аз си ги оправях денонощно. На 5-тия ден сме си в къщи.
Пожелавам на чакащите бързо и успешно раждане и кротки и сладки бебенца!!!
Целувки  Hug

# 178
Jani4ka Hug
дано всичко е наред

ilik123, добре дошла  Simple Smile

# 179
ilik123, страшно много се радвам, че всичко е минало така добре и, че вече всички сте си у дома.  Hug  Само искам да ти кажа, че като видях как сте ги кръстили щях да падна...Александър и Кристияна бяха предложенията на мъжа ми за мъжко и женско име.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт